AY TAKVİMİ

Ay Boga Burcunda

 

Tüm burçlar Boğa burcu etkisine giriyor. 26 Ocak 2015 saat
18:37’ten 29 Ocak 2015 saat 00:36’ya kadar Ay Boğa Burcunda büyüyor olacak.

 

Boğa burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri
için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

8 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım gercekte cok güzel ve faydalı bir site benim bir sorunum var yüzümde akneler var doktora gittim faat ilaç kullanmamı söyledi onun da yan etkileri cok fazla oldugundan kullanmak istemiyorum sizin önerebileceğiniz bir tarif var mı

  2. merhaba sevgili ahmet taha göktaş, çok teşekkür ederim:)

    kudret narı yağı kullanmanızı öneririm. konuya sayfanın sol alt köşesindeki kategoriler bölümünden ulaşabilirsiniz.
    şifa olsun:)

  3. Meraba kozmik bakım öncelikle önceki soruma vermiş olduğunuz detaylı cevabınız için teşekkür etmek istiyorum.
    Ben saçımı kestirmek istiyorum ama hızlı uzaması değil de, güçlü olması ve hatta mümkünse hızlı uzamaması konusunda etkili olan günlerden faydalanmak istiyorum. (Küçülen ay fazındaki aslan burcu muydu bu etkiyi veren, tam da hatırlayamıyorum?) Ocak ayı sonuna kadar büyüyen ay fazındayız, sanırım bu günler istediğime uygun değil. Peki 8 şubata kadar olan günlerin hangisinde kestirmem istediğim etki konusunda bana yardımcı olur? Şimdiden teşekkürler.

  4. sevgili bluewaves, aslan burcu bu ay son kez küçülen ay fazında olacak, sadece 4 şubatta. bunu değerlendirmenizi öneririm. aslan burcu yeniden küçülen ay fazına geçene kadar koç burcu günlerinde kesim yapın. fakat koç burcunun küçülen ay fazına geçişi de nisandan itibaren olacak.
    saçın yapısına faydası ne kadar olur deneyimlemedik fakat uzamasın isterseniz yine şubat başındaki başak günlerinde saç kesimi yapmalısınız. şifa olsun:)

  5. Merhabalar ben her koç,aslan,yay burcu günlerinde saç kestirilebilir diye düşünüyordum yanlış mı anlamışım? Bir de en yakın epilasyon tarihlerini öğrenebilir miyim? ayın 4üne kadar epilasyon tarihi yoksa hangi günler daha az zararlı olur acaba? çok teşekkürler

  6. sevgili lolly doğru. fakat yay günlerini sadece uzama hızını arttırmak için kullanıyoruz. ayın altısına kadar uygun bir yok malesef, büyüyen ay fazında olacağız! sevgiler:)

  7. Kozmik bakim ama ben hizli uzamasini istemiyorum, 4 subatta aslan kuculen ay fazinda degil, büyüyen ay fazinda görünüyo yeni yayinladiginiz baslikta. Hizli uzamasini isteyenlere 3-4 subati önermişsiniz. Kafam karisti o yüzden.

  8. 4 şubatta aslan burcu küçülen ay fazında olacak sevgili bluewaves, 3 şubatta büyüyen fazda olacak. genel olarak bilgi vermişimdir. yani diger burçlarda değil aslan burcunda kesim yapılması için. aslında size yazdığım önceki cevapta detaylı olarak açıklamıştım. uzamaması için de uygun günler var fakat siz sadece bunu değil aynı zamanda aslan burcunun verdiği etkileri de istiyorsunuz. bir kez daha okuyun ilk cevabımı. sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close