AY TAKVİMİ

Boga Burcunda Güzellik, Bakım ve Alısveris

 

05 Şubat  2014 saat 11:46’dan 07 Şubat 2014 saat
20:43’e kadar Ay Boğa Burcunda büyüyecek;

Ay  Boğa Burcu’nda iken mineraller güzelliğimiz
açısından da çok önemlidir.

Yoğun mineral içeren maya maskesi ya da kil
maskesi uygulamak etkili sonuçlar doğuracaktır.

 

Turp, sarımsak, zencefil gibi
kök bitkiler bu günlerde daha etkili
olacaktır. Yumurta sarısı da mineral içeren diğer doğal
kaynaklardandır.

Boğa etkisindeki bu günler saç
köklerini güçlendirmek için oldukça elverişlidir. Güçlü kökler demek sağlıklı ve
güçlü saçlar demektir.

 

Saç kökleriniz zayıfsa ve
dökülme arttıysa karanfil kürünü, sığır iliği maskesini, maya maskesini ya da
kil maskesini saçlarınıza uygulamak
etkili bir tedavi olacaktır.

Mineral içerikli cilt
maskeleri de  yapabilirsiniz. Yine
mayadan ve kilden yararlanabilirsiniz. Piyasadaki  mineralli cilt maskelerini de
kullanabilirsiniz.

Ayrıca Boğa günleri alışveriş
konusunda da son derece şanslı etkiler sağlar.

Alışverişler gibi kampanya ve benzeri etkinliklere katılmak
için de bu günleri tercih edebilirsiniz.

Related Articles

16 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım sitenizi uzun zamandır takip ediyorum çok güzel bilgiler paylaşıyorsunuz 🙂
    benim bir sorum olacaktı elimde egzama var, nerdeyse 1.5 senedir geçmiyor. ilaç sürdüm shea butter kullandım fayda etmedi. egzamanın doğal bir tedavisi varmı acaba? sevgiler

  2. sevgili kübra geçmiş olsun.
    alkali su başlığını inceleyin ve 3. maddeyi uygulayın. beslenmenize de dikkat edin tabi. ayrıca ayak mantarı ya da no poo ile ilgili yayınların yorumlarını okuyun. işinize yarayacak ve size mutlu edecek yorumlar bulacaksınız:) şifa olsun.

  3. Sevgili kozmik bakım;
    Market şampuanı yerine aktar şampuanına geçmeyi düşünüyorum ama onu da aktardan hazır alacağım sonuçta o da hazır bir ürün ne dersin? Market şampuanından daha iyi midir yoksa o da benzer bir şey midir?

  4. iyi gunler sormak. uzun bir suredir sitenizi begenerek takip ediyorum. gercekten cok guzel bir hizmet veriyorsunuz. rabbim hem bu dunyada hem obur dunyada guzel karsiligini versin insallah. sormak istedigim bir soru var. ben de sacini kestirmek isteyenler kafilesindeyim 🙂 ))) dogum kontrol hapi kullaniyorum. hapima ara verdigim gunlerin baslangici genelde sac kesim tarihlerine denk geliyor. adet halindeyken sac kesimi yapilmamasi gerektigini biliyorum. peki adetten bir iki gun once kesimin yapilmasinin sac sagligi acisindan sakincasi var midir?

  5. merhaba kozmik bakım sayfanızı yeni keşfttim bugün saçlarımı kestirdim ama çok kısa oldular ve pişman oldu saçlarımın tekrar hızlı bir şekilde uzamasını istiyoum ve sinemaki kürünü (sinemaki tatlı badem yağı ve bemiks kapsülüyle) yaptım sizce bu kürü uygulamam herhangi bi zarar verirmi saçlarıma? ve hangi günler yapmam daha etkili olur şimdiden teşkküler

  6. sevgili ebiş aktardaki şampuanlar daha doğal gibi görünse de emin olmamız mümkün değil. üretimine şahit olmuyoruz çünkü, bize verilen bilgiye sahibiz sadece. aynı şekilde eczanelerde de doğal şampuanlar var. biraz tecrübe işi. deneyip sonuçları direct yaşayarak anlayabiliriz.
    birde farklı bir konu var. örneğin ben bir markanın bitkisel şampuanını kullandım. ilk yıkamada saçlarımı berbat etti. üstelik tutam tutam döküldü. ikinci yıkamayı göze alamadım. ben atmadan once annem de denemiş tesadüfen. annemin saçlarını yumuşacık yaptı, o devam ediyor.
    yani her iki açıdan da bizzat denemek şart:)

  7. sevgili asiyan can, amin, çok teşekkür ederim. ne güzel bir dua bu böyle <3
    adetten once saç kestirmenizin hiç bir sakıncası yok, içiniz rahat olsun.

  8. sevgili şennur hoş geldiniz:)
    sinemeki kürünün bir zararı yok fakat yanı sıra mutlaka besleyici bir maske uygulayın. maya maskesi gibi. çünkü sinameki maskesi hızlı uzama sağlıyor fakat bu konuda yetersiz kalıyor.
    uygun günleri ise anasayfadan takip edin. iki günde bir yayınladığım güncel takvimde hangi kürlerin etkili olduğunu mutlaka yazıyorum. örneğin boğa günlerinin ardından gelen ikizler burcu uzatma kürleri için çok elverişli.

  9. Merhabalar kadınlar kulübünden beri sizi takip ediyorum ve özel günlerde bakım yapmaya dikkat ediyorum.öncelikle saçlarım artık kısa uzatmaya çalışıyorum ve sinameki uyguluyorun bunun eskidende baya faydasını görmüştüm ama yatılı okulda okuduğum için özel günlere pek uyamıyorum.diğer konu saçımda seboreik dermatit var ve dökülme sorunumda var sinameki kullanmamalımîyım ayrıca bu ikisine ne ne kullanmam gerek saçlarım çok seyrelsi ve kısa çok moralim bozuluyor

  10. Ayrica sinameki kurunun yaninda mineral maskesi uygulayin demissiniz bunu sinamekiden ne zaman snra ne sekilde uygulayabilirim seboreik dermatitimide göz önunde bulundurursak bende kil var uygulamalımıyım

  11. merhaba kozmik bakım.varisler için aynı safa kremini sizin belirttiğiniz tarihler arasında mı kullanalım yoksa o tarihlerde başlayıp 4-5 hafta devam mı edelim. şimdiden çok teşekkürler..

  12. Çok teşekkür ederim Kozmikçiğim; bu ay yeni bir şampuan deneyeceğim inşallah denemelerimin sonuçlarını sizinle de paylaşacağım 🙂

  13. sevgili mine,
    benim önerim sinamekiden once bir sure maya maskesi uygulamanız. bunun nedeni mayanın cildi ve yaraları onarma özelliği. mayayla ilgili iki yazımı da okursanız demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. ayrıca no poo yönteminin de size bu konuda fazlasıyla yardımı olur. cildinizdeki problem aştıktan sonra uzatma kürlerine geçebilirsiniz. tabi bu kürleri de kendi günlerinde uygulamanız etkiyi önemli ölçüde arttırır. ayrıca yine maya kürünü ayın oğlakta olduğu günlerde birkaç kez uygulayın. acil şifa diliyorum:)

  14. sevgili nur hemen başlayabilirsiniz. uygun günlerde etkisi hızlanır. şimdiden o günlere hazırlık yapmış olursunuz. şifa diliyorum:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close