AY TAKVİMİ

Oglak Burcunda Güzellik ve Bakım

13 Eylül  2013 saat 12:55’ten 15 Eylül  2013 saat 15:04’e kadar Ay Oğlak Burcunda
büyüyecek;

Ay’ın Oğlak Burcunda olduğu günler cilt bakımı için en
etkili günlerdir. Mineralleri temsil eden bu günlerde cildinize ve saçlarınıza
mineral içeren bakımlar yapmalısınız.

 

Bu günlerin en gözde bakımları da kil maskesi ve maya maskesidir. Kil içerikli ürünlere sahipseniz bunları da rahatlıkla
kullanabilirsiniz.

Saç derisi ve köklerine uygulanacak bakımlar da son derece
etkili olacaktır.

Maya maskesi ve kil maskesi haricinde bu dönemin en etkili
bakımlarından biri de karanfil kürüdür. Oğlak günlerinde mutlaka uygulamanızı
tavsiye ederim.

 

Çeşitli meyvelerin püreleri ile farklı maskeler
oluşturabilirsiniz. Yoğurt ve yumurta da mineral içeren diğer doğal
malzemelerdir. Kuru cilde sahip olanlar maskelerine süt ilave ederlerse mineral
içerikli bir nemlendirme sağlamış olurlar.

Manikür ve pedikür için de en uygun dönem Ay’ın Oğlak
Burcunda olduğu günlerdir.

Ayak derinizde sertleşme,mantar vb. sorunlar oluştuysa buraya ve
buraya göz atabilirsiniz. Bu günlerde oldukça etkili olacaktır.

Bu günler cilt bakımıyla ilgili her türlü uygulama için en
ideal günlerdir! Herhangi bir uygulama yaptırmayı düşünüyorsanız
randevularınızı Oğlak Burcu günlerine almanız çok doğru bir tercih olur.

Related Articles

10 Yorumlar

  1. kozmikçim saçlarımın kırıklarını aldırmak ve rofle yaptırmak ıstıyorum sence uygun tarıh nedır bakındım bakındım bi turlu bulamadım kacırdımmı acaba ?=?yardımcı olursan cokk sevınırım tesekkurlerrr

  2. Bugün sivilce lekesi için bir bitkisel krem aldım kozmikçim içerisinde çinko ve titan oksit var.Sanırım oğlak günlerinde bunu cildime uygulamak uygun olucak,bir de sana danışmak istedim .Bu geceden itibaren sürmeye başlasam etkisini daha iyi görebilir miyim ?

  3. sevgili seyma röfle için koç ya da aslan günlerini tercih edin.örneğin 20,21 ya da 30 eylül olabilir. saç kesimi için geçtiğimiz iki gün uygundu. bu aralar uygun gün bulmakta zorlanıyorum açıkçası. en az bir ay beklemeniz gerekir.

  4. Kozmikcim emeklerinin için çok saol. Ben özellikle saçlarım konusunda sıkıntılıyım. Saçlarım çok sık ve gür ama dökülmesinden şikayetçiyim. Maya maskesini yaptım yay günlerinde şimdi de karanfil kürünü yapmak istiyorum ama bu karanfil ağızda ferahlık olsun diye kullanılan karanfil mi yoksa. Çiçek karanfili kurutmak mı gerekiyor. Aydınlatırsan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

  5. sevgili Handegül aldığınız krem sadece sivilce lekeleri içinmi sivilceler içinde iyimi? ve kullanımınıza göre buradan sonuçlarınızı paylaşırmısınız…çünkü hem lekesinden hem kendisinden bayağı şikayetciyim 🙂 "lavanta kürünü" yapacağım ama daha bir kere hatta belki iki kere yapmam gereken ısırgan kürü var! lavanta kürünün sivilcelere etkili olacağına inanıyorum…ama izler için 🙁 sanırım krem desteğine ihtiyacım olur …yardım ederseniz sevinirim..

  6. Merhaba filiz filiz ;
    Canım bu krem çil,doğum lekesi,güneş lekesi ve sivilce lekesi için.Eczaneden cilt bakım uzmanın tavsiyesi üzerine aldım.Markası Drula.Dün gece başladım kullanmaya(etkili bir ay dönemine de denk geldi ).Etkisini 4 ila 6 hafta arası gösteriyormuş.Seve seve haberdar ederim :)Bu arada doktor doktor lekelerim için acnelyse diye bir krem verdi,araştırdım kimyasal peeling etkisi veriyormuş.Yüzümde aşırı yanma ve kuruluk oldu.O yüzden ben de bu kremi aldım sadece geceleri kullanılıyor,nemlendirme özelliğide var.Bakalım nolucak ,leke meselesi kolay geçen bişi değildir ama denemekte fayda var dedim,Hepimize kolay gelsin 🙂

  7. serpil hanım tane karanfil, sağ tarafta en çok okunan konular bölümünde hem kürü hem karanfilin fotoğrafını bulabilirsiniz. şifa olsun:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close