BAKIM TAKVİMİ

Mart Ayı Epilasyon Günleri (2014)

1.SEÇENEK

16 Mart 2014 saat 20:17’den 17 Mart 2014 saat 01:37’ ye kadar epilasyon yapabilirsiniz. (bu seçeneğimizin sadece 5 saatlik bir zaman dilimi olduğuna dikkat edin lütfen!)

2.SEÇENEK

23 Mart 2014 saat 23:08’den 25 Mart 2014 saat 23:31’e kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

Ay’ın Başak ve Oğlak Burçlarında küçüleceği  bu günler,  epilasyon için mart ayının en uygun en etkili zamanlarıdır. Ancak bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

35 Yorumlar

  1. KOzmik bakım bir şey sormak istiyorum acaba ayın 23ü nasıl bir gün ?
    Sınava gireceğim o gün merak ediyorum gün hakkında söyleyebileceğin bir şeyler var mı diye ?

  2. bundan bir önceki tarihi iyiki kullanmışım. çok memnun kaldığım günlerden biri oldu.12 gün olmuş tüyler yeni çıkıyor.

  3. merhabalar tekrar 🙂 şimdi biz bu epilasyon günlerinde yapıyoruz ya epilasyonu, ee 🙂 benim kaşım bıyığım 2-3 günde bir çıkıyor bu günleri tekrar bekleyemiyorum epilasyon günlerinde verdiğim emekler boşa mı gidiyor? napmalıyım

  4. sevgili rafflesia 2 mart saç kesimi için uygundu. belki o başlık altında saç kesim tarihi sorulmuştur. bir yerde bir hata var ama anlayamadım tam olarak.

  5. msblueblack her iki seçeneği de kullanmaya çalışın ki giderek sık alma ihtiyacınız azalsın. sonrasında da biraz sabır gerekecek.

  6. Allah razı olsun sizden ki ben hemen birazdan epilasyonumu da yapıcam, adet oluyor olsam da yapıcam bekleyemem çünkü zaten çıktı. umarım etkisi olur. lazeri de size göre yapıyorum,hayatı size göre ayarlıyorum hehe 😀 7 sinde sinemaki yapmıştyım, ama bir daha sinemaki günü gelmedi…ne zaman yapmalıyım tekrar haftada bir kez mutlaka yapmalıyım diye biliyorum ? günü gelmese hangi günü tercih edeceğim

  7. sevgili msblueblack bir yanlışınız var. 7-8-9-12-13-14 mart tarihleri uygundu sinameki için. aynı şekilde 17-18 martta uygun olacak. yani hafta bir gün uygulama rahatlıkla yapılabilir. ana sayfadaki her yeni yayını okumanızı öneririm

  8. okuyorum hatta bildirimler geliyor sürekli ben bilemedim sanırım yaa 🙂 alt alta siyah turp kürü felan var ama sinemakiyi göremeyince yapmadım ben 😮
    bugün epilasyonu yaptım ben adet olmama rağmen 😮 12 ye gelmeden..nasılsa tekrar çıkıyor hemen epilasyon gününe kadar gelir. yapmamalı mıydım ki?

  9. nisan ayından azcık ipucu alsam?? çok mu şey istemiş olurum. ona göre ayarlama yapmam lazım da :(( doktor kontrolüm var sonra jilet kullanmak zorunda kalmıyım :((

  10. kozmik bakım merhaba
    benim epilasyon dışında sormak istediğim ayva tüylerini almak yerine sarartmak istiyorum fakat çeşitli yerlerde kökleri güçlendirdiğini ve zaman la daha da arttırıp kalınlaştırdığı söyleniyor.sarartıcıların bu şekilde bir zararı varmıdır bilgi verebilir misin?koyu renkli yumuşak ayva tüylerinin görünürlüğü azaltmak için tavsiye edebilceğin başka bişi varmı dır?almak dışında :))))

  11. sevgili bakımtakip bu soru daha once de çok kez soruldu, yalnız değilsiniz:) ben her zaman bu tüylere müdahale edilecekse mutlaka iğneli epilasyonla edilmeli derim. sarartıcıların çeşitli yan etkileri var. cilde zararlı öncelikle. ayrıca bana tüyleri uzattığına dair bir his vermişti. alma taraftarı de değilim fakat iğneli epilasyonun yeri başka. tamamını olmasa bile en çok göze çarpan siyah tüyleri ayıklayama yöntemini uygulayabilirsiniz. bence bu size çok memnun eder:)

  12. çok teşekkür ederim sevgili emine, hoşgeldiniz:) 8-10 nisan arası olacak tahmin ediyorum. nisan takvimini hazırlıyorum, ay başında kontrol edin tekrar olur mu? sevgiler:)

  13. merhaba kozmik bakım bir süredir sayfanı takip ediyorum ısırgan kürüne başladım sonuçlarını dört gözle bekliyorum bakalım. Epilasyon günlerini de uygulamak istiyorum ama regl dönemime denk geliyo bu ay 1.seçeneği kullanamadım lazere gittiğim için şu an özel günümün son günlerindeyim bugün epilasyona gitsem nasıl olur bilemedim 1 ay daha beklemek istemiyorum 🙁

  14. Ben tüylerimi 3 4 aydır epilasyon zamanı alıyorum, yorumlarda gördüğüm kadarıyla geç çıkmasını sağlıyor çoğunlukta ama benim daha 1 hafta olmadan tüylerim çıkmaya başlıyor, bende işe yaramıyor mu diye düşünmeye başladım 🙁

  15. sevgili aysun, henüz çok erken, endişelenmeyin. hele bu işe yaramıyor mu sorusunu tamamen çıkartın aklınızdan. hormon bozukluğu olan arkadaşlarımız bile çok iyi sonuçlar aldılar sabrederek. Ay kimseyi göz ardı etmez, sadece hepimizde farklı zamanlarda farklı etkileri oluyor. bazen ilk ay sonuç alınırken bazen birkaç ay sürebiliyor. tüylerinize odaklanmayın. her zaman olduğu gibi ağdanızı yapın, özel birşey uygulamıyormuş gibi. en yüksek faydayı diliyorum:)

  16. canım ya acaba bu benim dediğim batık mi oluyor peki kırmızı kırmızı noktalar var sivilce gibi çok çirkin duruyorlar 🙁 kremi kullanmadım ama o yöntemi denedim ponza taşını da denedim 🙁 yani açıkçası ponza taşının pek bir etkisi olmadı :((( kozmicğme sorayım o bir deva bulur dedim :((

  17. sevgili hazal, batıklara çözüm ve kıl köklerinde iltihaplanma yaşıyprsanız başlıklarının işe yarayacağını düşünüyorum.özellikle terazi,akrep, yay,kova ve oğlak günlerini mutlaka değerlendirin. şifa olsun:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close