AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

20 Aralık  2012 saat 09:43’ten 22 Aralık  2012 saat 20:25’ye kadar Ay Koç  Burcunda büyüyecek;

 

Ay’ın Koç Burcuna geçmesiyle saçlarımız için oldukça verimli
bir dönem başlıyor. 22 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan bu kısa
dönemi protein ve vitamin içeren maskelerle değerlendirmenizi öneriyorum.

 

Koç Burcu günleri saçları boyamak için de çok uygundur. Bu
günlerde yapılan boyaların hem renk kalitesi hem de kalıcılığı sizi çok memnun
edecektir.

 

Ayrıca saç kestirmek için bu günleri tercih etmeniz
saçlarınızın sağlıklı uzamasına  yardımcı
olacaktır.

Related Articles

14 Yorumlar

  1. yarin sacimi koyu kirmizi ya boyatmayi dusunuyordum, acaba onun rengide daha kalici olurmu( normalde maalesef 2-3 haftada akiyor)cok guzel cozum olur aslinda;D

  2. Kozmik bakım öncelikle mrb ,daha önce bir yerden duymuştum sanırım sence ayçiçek yağının içine portakal yada greyfurt kabuklarını koyup birkaç gün bekletsek sence aktarlardaki gibi portakal yağı falan elde edebilir miyiz?Bunun vücudumuzda nemlendirme ,sıkılaştırma ,toparlama gibi bi etkisi olabilir mi? ve özellikle dün marka verebilirmiyim bilmiyorum ama OTA.. diye kopya vermiş olayım bu markanın dökülmeye karşı saç bakım toniğini aldım içinde buğday proteini,b3 ve b5 vtaminleri,papatya,lavanta yağı,civanperçemi,ısırgan,gliserin gibi maddeler var sence bu karışım işe yarar mı?Bugün duştan sonra saçlarımı sürüp gene dün aldığım doğal ahşap tarakla saçlarımı taradım umarım tüy gibi olan saçlarım kalınlaşıp gürleşir, dudak üstümdede malesef sirden dolayı koyulaşma oldu geçen hafta kayısı çekirdeği yağı almıştım bunun için ama hiç kayısı gibi kokmuyo acaba sahte olabilir mi diye düşünmedim değil yani sence???

  3. Kozmik Bakım yazının başında 20-22 aralık demişsin,daha sonra 25 KASIM demişsin. Sanırım kopyala yapıştırın azizliğine uğradın. 🙂

  4. Dun aksam aldim makasi elime uclarindan kesip ondeki katlarimida kisalttim. Hava muhalefeti nedeniyle boya icin kuaforume gitmem cok zor gorunuyor, bu ay icin sonmu bu tarihler acaba kozmik bakimcim?

  5. aysun kızılın kahvelere göre daha dayanıksız bir rekn olduğu tartışılmaz. ama şu kadarını söyleyebilirim, önceki tecrübelerinden daha uzun süre dayanacaktır. sonuçları bizimle de paylaşırsan çok mutlu oluruz.
    fullmoon teşekkür ederim uyardığın için,düzelttim. malum klavyem bozuk.harf,sözcük veya cümle kopyalayarak halletmeye çalışıyorum.pc yi gönderemiyorum uzun süre serviste kalacağı için.şu an iyiyiz:)) akalım kaç sou ceaplamama müsade edecek 🙂
    neslihan şubata kadar sadece koç burcunda kesebiliyoruz.dolayısıyla bu ay ve önümüzdeki ay aynı etkide. ama şubattan itibaren büyüyen faza gelecek olan aslan biraz daha iyi olacak bizim için.
    sevgi ben hiç ayçiçek yağıile yapıldığını duymadım. genel olarak zeytinyağı bu iş için kullanılır.portakalı hiç denemedim ama küf oluşacağını tahmin ediyorum. en güzeli aktardan almak galiba:)
    kayısı yağını kullandım daha önce çok keskin bir kokusu vardı ama çekirdeğinin kokusu olmayabilir. saç toniği bende aşırı kuruluk ve dökülmeye sebebp olduğu için (hatta otacınınzeytin/defne yağlı şampuanı bile!) benim fikrim çok objektif bir bilgi olmayacaktır. her iki konuda da kullanan arkadaşların buna cevap vermesini rica edelim.
    boya günleine ceap eeyim.30 ve 31 aalık uyun olacak ama 31 inin daha ekili olacağını düşünüyoum.

  6. @kozmikbakim. Mor alttonu olmasi gereken koyu kirmizi sac, bildigin bakir/turuncu oldu. Irlanda kizili gibi. kuafor kendiside sasirdi bu renk boyke acik olamaz diye.Kotu durmadi ama istedigim renk olmadigi icin simdi yine kuafordeym. Sacim boyada. 🙂 merakla bekliyorum bu sefer tutacakmi:-)

  7. aksine tam rengin baskın bir şekilde tutması gerekiyordu. ben bunu geçen yıl fotoğraflayıp yayınlamıştım. bu sonuç regl dönemlerinde olur genellikle. renk açık tutar ya da ilk yıkamalarda akar. bunun dışında ilaç kullanımlarından kaynaklanabilir, boyadan kaynaklanabilir vs.
    eğer bu ve benzer bir durumla ilgisi olmadığından eminsen aslan günlerini kullanmaya başla boya için.
    yeni boyanın sonucunu da paylaş bizimle olur mu?

  8. Yine tutmadi. Dipleri koyu, uclari hala bakir/irlanda kizili. Kuafor salonundakilerde sasirdi.'renk uzmani' olan odul almis kuaforu aradi. Hem benim sacimi resmini cekti hemde istedigim rengi renk uzmanina gonderdi. Cozum buldular.:-) pazartesi yeniden boyanacak. Aslinda hemen boyayabilirdi, saclarim dinlensin ve arada bakim yaparim diye pazartesine aldirdim. Kullandigim herhangi bir ilac yok, regl donememdi degil. Kullandigi boya wella professional in ozel kirmizi serisi. Gittigim yer de dandik bir yer degil. Hollandanin iyi kuaforlerinden ama benim sacta tuhaflik var herhalde:-)

  9. Selam benimde ayak sorunum var. Arkadaşlar serçe parmağımın arasında mantar var ve çok kötü yanma var ne yapmam gerekir şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close