AY TAKVİMİ

Güzellik, Bakım ve Alışveriş

 

22 Aralık  2012 saat 20:25’ten 25 Aralık  2012 saat 09:13’e kadar Ay Boğa  Burcunda büyüyecek;

 

Ay Boğa Burcundayken mineraller etkilidir. günleridir.
Mineral içeren cilt ve saç bakım maskelerini en iyi bu günlerde
değerlendirebilirsiniz.

 

Saç köklerimizi güçlendirmeye yardımcı olan bu günlerde;
mineral açısından zengin hazır maskeler, kil maskeleri, maya ile
hazırlayacağınız maskeler, yumurta kullanarak yapabileceğiniz maskeler,
mineralli sular, ısırgan gibi demir içeren çaylar iyi birer alternatif
olabilir.

 

Bu günlerin bir diğer özelliği ise alışveriş için son derece
şanslı etkiler sağlamasıdır. Alışveriş yaptıkça ne demek istediğimi daha iyi
anlayacaksınız:)

Related Articles

18 Yorumlar

  1. boğa burcuna akşam saatlerinde geçtik ama gün içinde koç burcunda yani protein ve vitamin günlerindeydik. maya yoğun biçimde protein ve vitamin içerdiğinden mutlaka etkili olmuştur:)

  2. saçımı bugünlerde kestirsem daha çabuk ve güçlü uzamasını sağlamış olur muyum ve saçımın kesildikten sonra daha hızlı uzaması için neler yapabilirim acaba 🙂 ?

    1. asıl etkili günleri geride bıraktık mukaddes, acil değilse yaklaşık bir ay sonraki koç burcu günlerini beklemeni tavsiye ederim.acilse perşembe gününe kadar mutlaka kestir çünkü cuma gününden itibaren küçülen ay fazına geçiyoruz.
      daha hızlı uzaması için verdiğim bilgiler doğrultusunda uygun günlerde uygun malzemelerle bakım yapman işe yarayacaktır:)

  3. Epilasyon günlerine hazırlık için ağda makinası almaya çıkmıştım arkadaşıma sordum 20 tl bi yerde var demişti sadece makinası , başka bi yere tesadüfen gittim 2 adet roll-on ağda,3 adet ağda mendili,1 spatula,2m ağda bezi, ağda makinesi ve çantasını 25 tl ye aldım :))) alışveriş için bunu kastetmiş olabilir misin kozmik bakımm 😀
    Haberim olmadan çıkmıştım alışverişe ama kil maskemi bilerek hazırlıcam şimdi ,teşekkürlerrr….

  4. Tamam çok teşekkür ederim kozmik bakım 🙂 bide saç yağlanması hakkında bilgi edinmek istiyorum, saçlarımı birgün yıkıyorum fakat ertesi gün yağlanıyor bunu önlemek ya da yağlanma süresini uzatmak için neler yapabilirim bu konu hakkında yardımcı olur musun lütfen ?

    1. mukaddes bu konuda bildiğim en etkili yöntem çam terebentin. şampuanına damlatarak kullanabilirsin. her kullanım öncesi şampuanı iyice çalkalamayı unutma lütfen.

  5. Valla benim bunalımım mı geldi,yoksa her yere yıl başı indirimi geldide mi ben çıldırdım bilmiyorum ama bugün fena halde alışveriş yaptım ve bir çoğu uygundu ne yalan söyleyeyim..
    Ayrıca 2 senedir aradığım bir elbise modeli vardı bulsam 200 lirayı bile gözden çıkarmıştım ki 25 liraya buldum bugün,şaka gibiydim:)
    Mutluyum AY'a ve kozmikçim sana çook teşekkür ediyorum:)

  6. Saçım için bir kullanımlık şampuanıma sarmısak, maya, çörekotu yağı eklemeyi düşünüyorum bu tarihler içerisinde. Uygun mudur acaba?

    Bilgiler için teşekkürler.

    1. bunları kattığında her zaman kullanabilrisin. sarmısak için özellikle boğa, başak ve oğlak günleri etkilidir ancak maya kompleks bir içeriğe sahiptir.hem vitaminler, hem mineraller, hem de protein bakımından zengindir.
      yalnız maya şampuana katılmamalı, ayrıca maske olarak kullanılmalı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close