AY TAKVİMİ

Protein ve Vitamin Günleri

15 Ağustos  2012 saat 21:04’ten 18 Ağustos  2012 saat 03:33’e kadar Ay Aslan  burcunda olacak;(17 Ağustos  2012 saat 18:54’te Yeni Ay  gerçekleşecek )
Ay Aslan burcunda iken etkili olan besin grubu proteinler ve vitaminlerdir. Bu iki grubu içeren besinleri bu günlerde tüketmeniz sağlığınız açısından son derece faydalı olacaktır. Özellikle anne adayları ve kilo almak isteyenler bu günleri çok iyi değerlendirmeli. 17 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek olan Yeni Ay’ı da dikkate alacak olursak, kilo vermek isteyenlerin de önümüzdeki iki hafta boyunca porsiyonlarını epeyce küçültmeleri gerekecek. Bu dönemde vücudumuz artık depolama görevini yerine getirecek. Dolayısıyla kilo almak istiyorsanız ya da vücudunuzun protein ve vitamine ihtiyacı varsa bu günleri iyi değerlendirmelisiniz. Kilo vermek istiyorsanız diyetinizi sonlandırmalı ama protein ve vitamin içeren gıdaları tüketirken oldukça  ölçülü davranmalısınız.

Related Articles

17 Yorumlar

  1. eh bari, sahurda yediklerimizi düzenliyelim,meyve falan, yumurta oh oh. iftarda da zaten her gün et yemeği ya da içine et konulan yemekler piştiği için… teekkürler kozmik bakım.

  2. İyi oldu, denk gelmiş. Gece sahurda 2 yumurta, muz yemiştim. Çok severim yumurtayı. 😀 Saçlarımıza da protein bakımı yapabiliyoruz galiba bu günlerde.

  3. bende d vitamini eksikliği çıkmıştı.
    vitamin takviyesinin daha etkili olması için bu günü bekliyordum 🙂
    kozmik bakım sayende tedavime erken sonuç vericem inş. 🙂

  4. saçlarına bakım yapmış kadar olmuşsun zaten kedi83:) biliyorsun en güzel bakım beslenme yoluyla gerçekleşiyor zaten.tabi bunları saç diplerine taşımak için de sık sık masaj yapmalı:) pamuk eller saç diplerine 🙂
    dışarıdan da vitamin ve protein maskesi yapabilirsin tabi, çifte kavrulmuş olur:)

  5. sadece vitamin günlerini kullanmıyorsundur umarım..tedavi söz konusu olunca düzenli kullanım ya da uygulama şart biliyorsun. senin aracılığınla tüm arkadaşlara hatırlatmış olayım tekrar:)

  6. Masajı bir süre önce gece yatarken yapıyordum ama unutuyorum, birde 5 dk yapmak kollarımı ağrıtıyor. Arada hatırlarsam yapıyorum :)Saçıma şu an dışarıdan bakım olarak birşey süremiyorum. Sadece sizden görmüştüm. Şampuanıma birkaç damla sirke ekledim ama elma sirkesimi olması gerekli. Çünkü ben üzümü sirkesi ekledim. 🙂

  7. Gereğinden fazla yememe rağmen protein günlerinde işime geldiği için et ve süt ürünlerini epeyce tükettiğimden olsa gerek fazla kiloma rağmen kas oranım diyetisyeni epey şaşırttı (:
    Kozmik Bakım duacınım vesselam, bir de spor için etkili olan zamanları yazsan hani az dert var ya başında biz de heveslenip üşengeçliği atarız belki??

  8. Su Hak öncelikle kas oranından memnunsan bende memnunum demektir:) şifa olmuş gerçekten ama ay başında diyete başlatalım seni:)
    spor la ilgi de yazmaya çalışırım arada tabi am ilk söyleyebileceğim Yeni Ay günlerinde bedeninizi yormamanız gerektiği.

  9. Kozmik bakım ben sirke olayını bilmiyorum.Elimde sarımsaklı şampuanım var,içine bal, zeytinyağı, çam terebentin yağı ekledim.Elma sirkesi de ekleyeyim mi içine ve ne kadar ekleyeyim?

  10. ben bir dönem birkaç damla damlatmıştım küçük bir şişeye. son durulamada sirkeli su kullanmakta saçı yumuşatacaktır. bunun asıl nedeni sirkenin, suyun kirecini yok etmesi aslında. malum kireçli su saçı çok sertleştiriyor.

  11. Pek de güzel olur diyete başlamak en az 5 kilo vermen lazım dedi doktor spor da yapmak lazım tabi kaçırmadım yine protein gününü yaşasın süt!!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close