AY TAKVİMİ

Karbonhidrat Günleri / Dolunay

 

31 Ağustos  2012 saat 01:30’dan 02 Eylül  2012 saat 08:37’ye kadar Ay Balık  burcunda olacak;
(31 Ağustos  2012 saat 16:58’de Dolunay  gerçekleşecek )

Su grubuna dahil bir burç olan Balık burcu günlerinde karbonhidratlar daha etkili hale gelir. Çoğu canlı için temel besin maddesi olan karbonhidratlar, birinci dereceden enerji kaynağıdır. Daha çok ekmek, makarna, fasulye, patates, kepek, pirinç, tahıl ve hububat içinde bulunurlar. Bu günlerde bu yönde beslenmek daha enerjik hissetmeyi sağlayacaktır. Ancak bu grubun size kilo aldırdığını fark ediyor ve bunu istemiyorsanız biraz daha kısıtlama yoluna gitmeniz faydalı olacaktır.

31 Ağustos Cuma günü gerçekleşecek Dolunay ise o gün yağlardan da uzak durmayı gerektiriyor. Çünkü –daha önce de belirttiğim gibi – Dolunay günleri vücuda alınan yağlardan kurtulmak oldukça güç!

Bir başka önemli nokta ise Dolunayla birlikte iki hafta sürecek yeni bir döneme giriyor olmamız. Küçülen Ay’ la birlikte bedenimiz de kolayca küçülecek/incelecek.

Kilo vermek istiyorsanız ve uygun bir diyet programı belirlediyseniz, başlamak için en uygun gün 1 Eylül olacaktır. Devamındaki  iki hafta boyunca kilo vermeye başladığınızı göreceksiniz.

Daha fazla bilgi için “Bedenimiz Ay’ı Taklit Eder / Dolunay Diyeti” başlıklı yazımı okuyabilirsiniz. buraya tıklamanız yeterli.

 

Related Articles

4 Yorumlar

  1. Ben bu sabah diyete başlıyorum diyerek uyandım hatta spor da yapacaktım ama gel gör ki bütün günüm alış veriş merkezinde deli gibi askı karıştırmakla geçti spordan sayılsa gerek o kadar dolaşmak da..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close