AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

28 Temmuz  2012, saat 09:17’den  29 Temmuz  2012 saat 23:02’ye kadar Ay Yay  burcunda büyüyecek:
Protein ve vitamin içeren bakımlar uygulanabilecek günlerdeyiz. Elinizde bulunan hazır protein maskeleri, yumurta ile hazırlayacağınız saç bakım maskeleri, maya maskesi, vitamin iğneleri hazırlayacağınız saç maskelerinde kullanabileceğiniz ürünler arasında.
Ayrıca yaratıcılığınızı kullanıp vitamin ve protein içeren farklı ürünlerle kendinize has saç maskeleri oluşturup uygulayabilirsiniz.

Bu günlerde uygulayacağınız bakımların, saçlarınızın hızlı uzamasına yardımcı olacağını unutmayın!

Related Articles

13 Yorumlar

  1. kozmik bakım bu aralar saçlarım çok fena dökülüyor çok üzgünüm 🙁 hazır uygun tarihlerdeyiz hemen bi maya maskesi yapmalıyım…

  2. olur tabi.ancak ben kuru mayayı tercih ediyorum.araştırısanız göreceksiniz,yaş mayanın dayaı saklama koşulları büyük özen istiyor.belli bir ısının altında yararlı özelliklerini yitiyor.yüksek ısıda da hemen bozuluyor.

  3. hangi açıdan? eğer saçın artması açısındansa(genelde bu amaçla kullanılır)bence kesinlikle işe yaramayan, yanlış bir inanış bu. jiletin varolmayan tüye olumlu yada olumsuz bir etkisi olmaz, sadece farklı incelikteki tüyleri giderek kalınlaştırır ve daha koyu renkli görünmelerine neden olur.
    buradan yola çıkarak şunu söyleyebiliriz.ince telli saçları kazıtmak işe yarabilir; bu, saç tellerini kalınlaştırır ve saçın daha fazla görünmesini sağlar. ama saç yoksa kazıtmanın bir anlamı yok. kısacası jilet sadece temas ettiğisaç teline ya da tüye etki edebilir.

  4. malesef öyle elif.bayramda 3-4 yaşlarında bir kız çocuğunu bu mevsimde kazınmış saçlarla gördüğümde içim sızladı.

  5. Ben 2 yıl önce bi çılgınlık anımda aynanın karşısına geçtim ve kendim kazıyıverdim saçlarımı.Nasıl güzel bir duyguydu size anlatamam.Yıllardır kafa derimde rüzgarı havayı hissetmiyormuşum meğer.En ufak bir rüzgarı hava akımını hisseder olmuştum.O ay iki kere daha kazıdım saçlarımı.Yılan yağı ve sığır iliği uyguladım.Kolay uygulanması açısından harikaydı.Bir ay sonra kafam o kadar çok kaşınmaya başladıki.Elimi attığımda diken dikendi saç derim.Dokunsam acıyor üstüne yatsam acıyor.Anlayacağınız bir sürü yeni saç birden çıktı ve onlar çıkarken baya zorlandım.Ama 2 yıl idare etti beni.Şimdilerde dökülmelerim arttı.Bu seferde sarımsak zeytinyağı kürü yapıyorum saçlarıma.Sarımsağı ezip zeytinyağıyla birlikte 10 gün karanlık bir yerde kavanozda beklettim.Az önce onu sürdüm saçlarıma.İlginç ama hiç sarımsak kokusu kalmamış.Haftada bir onu uygulayacağım bu seferde.Eminim çok güzel fayda göreceğim.Şunu farkettim.Bu türden yani alternatif tıptan ne yaparsam çok faydasını görüyorum.Fayda görmüyorum diyenler ya doğru uygulamıyor ya da her duyduğunu yalan yanlış diye araştırmadan uyguluyor sanırım.İnşallah yakın zamanda saç sorunumu çözeceğim.Zaten bir kaç gün önce doğum günümdü.Yeni sloganım yeni yaş yeni yaşam.Kendimle ilgili ihmal ettiğim her şeye el atıp düzeltmeye çalışacağım bu sene inşallah.Ufff amma çok yazdım ama lütfen okuyanlar içten bir dua edebilirlermi Allah yardımcın olsun güzel ve hayırlı işlerinde elinden tutsun kötüleri senden uzak tutsun diye :)) Şimdiden teşekkürler

  6. Pardon yanlış anlaşılmalara sebep vermemek için açıklayayım.Saçıma kazımanın faydası olmadı sürdüğüm şeylerin faydası oldu.Ben sadece keltoş halime bayılmıştım görenlerde çok sevimli oldun diyordu o kadar :))

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close