AY TAKVİMİ

Yay Burcunda Güzellik ve Bakım

15 Ağustos  2013 saat 04:04’ten 17 Ağustos  2013 saat 06:25’e kadar Ay Yay Burcunda
büyüyecek;

Ay Yay Burcuna geçtiğinde avantajlı olan bakımlar protein ve
vitamin içeren bakımlardır. Cildinize ve saçlarınıza bu içerikte bakımlar
yaparsanız Yay günlerini en doğru biçimde değerlendirmiş olursunuz.

Bu bakımları yaparken hazır maskeler kullanabileceğiniz gibi
evde kendinizde doğal maskeler hazırlayabilir ve uygulayabilirsiniz.

Vitamin ve proteinin en yoğun olduğu ve en ulaşılabilir olan
maddeler yumurta ve mayadır. Maya maskesini hem cildinize hem de saçlarınıza
uygulayabilirsiniz. Yumurta ihtiva eden maskelerde aynı şekilde saçlara
uygulanabilir. Vitamin ampulleri alabilir ve bakım maskelerinizi vitaminden
zenginleştirebilirsiniz.

Ayrıca yumurta akı kullanarak doğal ve etkili bir cilt
maskesi yapabilirsiniz.

Yay günleri:

 

Havuç kürü için uygundur. (havuç yapısında protein de
barındırır.)

 

Sinameki kürü için uygundur.

 

Siyah turp kürü için uygundur.

Related Articles

17 Yorumlar

  1. Kozmikcim yarın dişimle ilgili tedaviye başlamak istiyorum.Tek dişime kaplama olacak.Yaptırmalı mıyım? Tavsiyene ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler 🙂

  2. kozmik bakım ben mayayı normal musluk suyuyla karıştırıp içtim.o şekilde de tükete bilirmiyiz?kaynamış beklemiş su olsa daha iyi olur değil mi?birde yumurta maskesi demişsin o konuda biraz bilgi versen.mesela yumurta akını sade olarak mı yüzümüze sürsek..

  3. 22sinde tatile gidicem insallah su onumuzdeki gunlerden hangisi digerlerine gore daha olumlu olur agda icin? En az hasarla atlatmak istiyorum 🙁 birde cilt konusundada bilginiz cok fazla takdir edilesi sivilceler konusunda onerebilceginiz bir sey var mi ?

  4. 22sinde tatile gidicem insallah su onumuzdeki gunlerden hangisi digerlerine gore daha olumlu olur agda icin? En az hasarla atlatmak istiyorum 🙁 birde cilt konusundada bilginiz cok fazla takdir edilesi sivilceler konusunda onerebilceginiz bir sey var mi ?

  5. Kozmik bakım senin bilgilerine güvenerek bir şey sormak istiyorum.Ben uzun süre sivilce sorunu yaşadım kremler vs zaman geçince bayaa düzeldi.Ama son zamanlarda çenemin altında,yüzümün kenarında kulaklarının önünde kistik sivilceler ile minik sivilcemsi şeyler çıkmaya başladı.Bir de cildim problemlidir biraz siyah noktalar beyaz noktalar yağlanma olsun,doktora çok gittim şu meşhur sivilce hapını verdi son doktorum kullanmaya da çekindim çünkü genel bakınca çok sivilceli bir yüzüm yok bu arada 18 yaşındayım.Sence ne yapabilirim bir önerin var mı bitkiler vs gibi.Uzun yazdığım için çokk üzgünüm:( Çok teşekkür ediyorum sana da 🙂

  6. sevgili diloşş saç kesimi açısından kısır bir döneme girdik. başladığımızdan beri ilk kez. yani yakın bir zamanda yok istediğimiz gibi bir tarih. ancak ekimde.

  7. sevgili maya acil bir soruymuş ama iki gündür bilgisayarım servisteydi. parça bekledik malesef. sorun olacağını sanmıyorum içiniz rahat olsun.
    aklınızda bulunsun bu tür soruları son güne bırakmayın. şifa diliyorum:)

  8. ceyda hanım, yukarıda sizing sorunuzu da cevaplamışım. ancak kötü durumda ise saçlarınız ve bekleyemeyecekseniz ekim ayını 20 ağustos ya da 8 eylülü kullanmanız daha doğru olur. eylül daha iyi olur hatta.

  9. sevgili büşra ve merve ortak sorununuz sivilce için kudret narını önerebilirim. kategoriler bölümünden ulaşabilirsiniz yazıma. yağını yeteri miktarda ve gece yatmadan önce cildinize yedirin. ancak öncesinde bir yüz temizleme jeli ya da benzeri ürünle ile cildin iyice temizlenmesi, kendi yağından ve günlük kirinden arınması, gözeneklerin açılması gerekir. bu şekilde kudret yağını tamemen içine alıp cildinizi onarabilir. biz öğretmen arkadaşımın güzel kızını ergenlik sivilcelerinden bu şekilde kısa sürede kurtardık. üstelik birçok pahalı ürünün ardından.diliyorum sizlere de sifa olsun.
    ayrıca büşra hanım şimdi ay büyüyor ve az hasarla atlatabileceğiniz bir gün yok malesef.uykusuz kalma pahasına son gece geç saatlerde yaparsanız belki! o gece dolunay olacak çünkü.bu dolunayın da ne kadar faydası olur bilemiyorum.
    ya da bu ay bir kaçamak yapın, tatil bunun için iyi bir sebep bence:)

  10. sinemaki musluk suyu yerine kaynamış su kullanmanız daha iyi. ya da benim yaptığım gibi sütle birlikte almanızı tavsiye ederim.
    yumurta akını çırparak temizlenmiş ve gözenekleri açılmış cilde direct uygulayıp 20 dakika sonar ılık suyla temizleyebilirsiniz. ardından biraz buz masajı mükemmel olur:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close