AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

31 Temmuz  2013 saat 18:42’den 03 Ağustos  2013 saat 21:22’ye kadar Ay İkizler Burcunda
küçülecek;

İkizler Burcunun etkisi ile saç bakım yağları hem daha fazla
emilecek hem de daha etkili olacak.

Saçınızın ihtiyacına göre herhangi bir yağı
tercih edebilirsiniz.

Saç dökülmesinden ve saçlarınızın seyrek oluşundan
şikayetçi iseniz sarımsak yağı, çörekotu yağı, ısırgan yağı ya da hint yağı
gibi yağları tercih edebilirsiniz.

 

Saçlarınız işlem görmüş ve çok yıpranmışsa
çörekotu, argan yağı gibi onarıcı yağları; çok kuru ise badem yağı, zeytin yağı
gibi nemlendirme özelliği yüksek yağları kullanabilirsiniz.

Sinameki kürü uygulayanlar için de uygun günler.

 

Kirpiklerinize de badem yağı ya da tercih ettiğiniz herhangi
bir yağ/ürünle bakım yapabilirsiniz.

Ellerinizi ve dirseklerinizi nemlendirmeyi ihmal etmeyin; ayrıca
maya maskesi uygulamak ellerinizin görünümünü fazlaca etkileyecektir.

Oğlak Burcu günlerinde manikür yaptırmadıysanız bu günleri değerlendirebilirsiniz.

Related Articles

21 Yorumlar

  1. Bende sinameki kurunu kullanmak istiyorum.ben bu kure bugunlerde baslayip bir ay devammi etmeliyim.yoksa bu gunlerdemi yani 31 temmuz 3 agustos arasi yapip birakmalimiyim

  2. merhaba kozmik bakım t ağustosta kesim günü olduğunu yazmışsın ama ben o gün şehir dışına çıkıcam canım saçlarımı da bayramdan önce kestirmek istiyorum ama bana 7 ağustostan önce bir gün önerebilir misin.şimdiden teşeekür ederim.

  3. yonca hanım biraz once detaylı olarak control ettim size net bir cevap yazabilmek için. 7 ağustostan once uygun bir tarih olmadığı gibi 7 ağustosta da asıl uygun olan zaman gece yarısından sonar yani 8 ağustosa geçtiğimiz saatler. dilerseniz siz birkaç gün once istediğiniz gibi kestirin saçlarınızı ve bahsettiğim gibi 8 ağustosun ilk saatlerinde küçük bir tutam keserek durumu olumluya çevirmeye çalışın çünkü eylül ayında da uygun bir zaman dilimi yok. başka bir seçenek ise acil bir durum yoksa beklemeniz olabilir.

  4. brnq her uygun burçta bir kez uygulayıp iki ay kadar devam edin. yayınları mutlaka takip edin, uygulama günlerini de ara vermek için uygun tarihleri de mutlaka yazıyorum.

  5. Tesekkur ederim zaten telefonuma ana menuye ekledim blogunuzu ayrica abone oldum bildirim alabilmek icin.her durumda takipteyim:)))
    Cok tesekkur aderim kendi adima.

  6. İlgiden dolayı Çook teşekkür ederim kozmik bakım,ince telli cansız saçlarıma senin tavsiyelerin sayesinde bakım yapıp uzatmaya çalışıyorum.İyi ki varsın.Şimdiden bayramını kutluyorum canım.

  7. pasaklı matmazel bu kez kuaförde kesim mümkün olmayacak gibi görünüyor. tam yeni ay gününe rastlıyor çünkü. yeni ay günlerinde saç kestirmenin beyazlama açısından sakıncası var. yine de tercih ederseniz 7 ağustosta kestirebilirsiniz. tercih etmezseniz 7 ağustosu 8 ağustosa bağlayan gece 00.00 dan sonra küçük bir tutam kendiniz kesebilirsiniz.

  8. kozmik bakim hic kestirmesek olmazmi? şahsen ben uzamasini istiyorum ve hizli uzamasi icin verdigin tarihlerde azcik kendim kesiyodum ucundan. tavsiyen nedir kesiyimmi yine ya da bu 2 ay ellemiyimmi? bir de kozmik bakim mail kutuna bakarmisin bisi hakkinda mail atmistim da.. bir de agdadan sonra limon surun diyenler var azaltıyormus fln bu konu hakkinda bir bilgin varmi

  9. Bende saçlarımı boyamak istiyorum ama bu sefer sizin vereceğiniz güne göre boyamak istiyorum.Benim saçlarım boya tutmuyor malesef 🙁 umarım bu sefer işe yarar…

  10. sevgili fotosentez mailiniz bana ulaşmamış, yeniden gönderin isterseniz. saçınızı kestrmesenizde olur tabi. limonu deneyip faydası olmadığını yazan arkadaşlarımız olmuştu. ben de bir dönem denemiştim ve olumlu bir sonuç elde edemedim malesef. isterseniz deneyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close