AY TAKVİMİ

Ay Oğlak Burcunda Büyüyor

 

Tüm burçlar
Oğlak Burcu etkisinde. 15 Kasım 2015 saat 02.20’den 17 Kasım 2015 saat 09.24’e
kadar Ay Oğlak Burcunda büyüyecek. Oğlak Burcu günlerinin kendine has ve etkisi
yükselen kürleri için tıklayın.

 

Kasım 2015 AyTakvimi

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

10 Yorumlar

    1. karbonatlı cilt maskemizi uygulayın sevgili örtmen hanim. maya maskesiyle de destekleyebilirsiniz.
      çevrenizde aynısefa bitkisi varsa tazesinin öz suyunu da değerlendirebilirsiniz bu konuda. merhemi varsa elinizde geceleri mutlaka kullanın.
      şifa olsun.

  1. Sevgili kozmik bakım size bir sorum olacak benim cildimde sivilcelerden dolayı kırmızı lekelenmeler ve izler oluştu ve cildim çok pütürlü yani anlatabildim mi bilmiyorum ama dokunduğum zaman pütür pütür hissediyorum ve rahatsız oluyorum, yağlı ve gözenekli bir cildim var sivilceye oldukça müsait, bana önerebileceğiniz bir maske var mı ? Bu arada sürekli sorular soruyorum sıkı takipçinizim ve söylediklerinizi uygulamaya başladığımdan beri hayatımda birçok şey değişti iyi ki varsınız <3:-*:-) şimdiden teşekkür ediyorum 🙂

  2. çok mutlu hissettim kendimi sevgili selinn <3
    karbonat ve maya maskesini kullanın. gece kremi şeklinde de kudretnarı yağı ve aynısefa merhemini kullanın. dönüşümlü olarak kullanabilirsiniz bunları.
    şifa olmasını diliyorum:)

  3. kına dökülmeyi durdurabilir fakat bunu uygular uygulamaz yapamaz sevgili şeyda. aşırı dökülmenin nedeni sağlıksız saçların bakım sırasında dökülmesinden tutun da kınanın kalitesine kadar pek çok şey olabilir. tahmin edemiyorum malesef.
    sevgiler..

  4. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için ay sonu cildiye doktoruna gideceğim sonrası yine yazarım iyiki varsınız alllah razı olsun sizden allah sizi başımız dan eksik etmesin ☺

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close