AY TAKVİMİ

Ay Koç Burcunda

Tüm burçlar Koç burcu etkisinde. 24 Ocak 2015 saat 15:31’den
26 Ocak 2015 saat 18:37’ye kadar Ay Koç Burcunda büyüyor olacak.

Koç burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri
için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

5 Yorumlar

  1. Sevgili kozmikcim oncelikle merhaba. Oturumu acmadigim icin o kadar yazdigim sey bosa gitti 🙁 Hatirimda kalanla tekrar basliyorum 🙂 blogunu tesadüfen buldugum icin sevindim gec buldugum icin de uzuldum. Her ne kadar burctu aydi bilmesem ve inanmasam da yorumlari okuduktan sonra acaba dedim. Su aralar sac uzatma ve gurlestirme konusunda baya bir merak ve heves icindeyim cunku kendimi bildim bileli saclarim upuzunu gectim gogus hizama kadar bile inmedi. Bunun icin ki kac sorum olacak 1) saclarim ince telli ve yagli bu yuzden dokulmeye de megilli saclarim yaglanmaya basladi mi ve ben bunu 1 gun erteledim ki vay ki vay resmen sac tellerim dusta intihar ediyor ki bi de bunun sonrasi da var dokulme icin ne yapmam lazim ? 2) 2 ay sinameki kuru kullandim simdi de 2 hafta ara verme suresindeyim saclarimda bariz bir sekilde uzama var ama gur degil saclarimi nasil gurlestirebilirim ?3) okudugum ve anladigim kadariyla koc burcundaymis ay sac kesimi icin idealmis . Kuaföre gitmek icin zamanim yok malum evde bebek olunca 🙂 bunun icin sacimdan 1 tutam alip ucundan yarim cm kessem de bu ayni görevi gorur mu ? Aklima gelenler bunlar baya bir uzun oldu kusura bakma 🙂 Aklima geldikce kapini sik sik calip rahatsiz ederim artik 🙂 Cevaplarinizi dort gozle bekliyorum . Simdiden hersey icin tesekkur ederim saglicakla kalin :))))

  2. sevgili ayşecan merhaba, hoşgeldiniz:)
    ince telli saçları turp kürü kalınlaştırıryor, yağlanmayı da azaltacağını düşünüyorum, bu aklınızın bir köşesinde kalsın.
    sarımsaklı şampuan tarifimiz var blogta; onu balsız olarak hazırlayıp içine 3-4 damla çamterebentin damlatın ve bunu kullanın.
    ay koç ve aslan burçlarındayken saç kesimi yapıyoruz ve evet zamanımız olmadığında bizler de evde uçlarından kendimiz kesiyoruz.
    bunun dışında arı poleni maskemizi öneririm mutlaka, nedenini yazımı okusduğunuzda anlayacaksınız zaten.
    şifa olmasını ve güzel haberlerinizi almayı diliyorum:)

  3. Hosbulduk 🙂 yazdiklarini dikkate alicam tsk ederim. Peki dokulme ve gurlesme icin karanfil kurunu de uygulasam olur mu ? Malum zamanla yarisiyoruz 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close