BAKIM TAKVİMİ

MART AYI EPİLASYON GÜNLERİ (2016)

Ay’ın Oğlak burcunda küçüleceği bu günler,  Mart ayının epilasyona uygun günleridir. Ayın
bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon

 

yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon randevularınızda
da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi ve manevi kazanç
sağlayacaktır.

1. SEÇENEK

03 Mart 2016 saat 13.15’ten 05 Mart 2016 saat 17.07’ye kadar
olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2. SEÇENEK

30 Mart 2016 saat 21.58’den 02 Nisan 2016 saat 03.17’ye
kadar olan süre epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

Ay’la Yaşam, ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

 

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

En yüksek faydayı görmenizi diliyorum.

Önceki aylar ve yorumlar

Tüm bakım takvimlerini barındıran Ay takvimi

 

Tags

Related Articles

60 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım sana gerçekten çok teşekkür ederim ben daha tam olarak ilk defa başladım 23 şubatta ve şimdi bile farkedilir sonuç aldım gerçekten önceden tüylerimi aldığımda hemen ertesi güne çıkan tüyler şimdi uyuşmuş sersemleşmiş gibi sanki aldığım günden beri çıkmıyor ama yine üzüldüğüm bi nokta var ben sürekli ameliyata giren bi insan olduğum için ve ameliyatta kortizon veriliyormuş buda tüyleri çoğaltıyor yani sırtım göbeğimde tüyler arttı onları almıyorum ama diğerlerini alıyorum o tüylerde gitse çok mutlu olurum ama buna da şükür tekrar sana çok teşekkür ederim 🙂

    1. merhaba sevgili gurbetçiçeği,
      etkilerini hemen hissetmeniz çok güzel, çok mutlu oldum. diğer konuda da strese girmeyin, her şey sona erdiğinde onlarda kendiliğinden kaybolur belki. ya da başka bir çözüm bulmaya çalışırız.
      şifa diliyorum <3

  2. Merhaba 15 mart – 20 mart arasi uygun bir tarih var mi? Ilki uymuyor subat ayinin 2. Seceneginden faydalandim cunku henuz hicbir sey yok. 30 martta benim icin cok gec elbise giymem gereken bir organizasyon olacak cunku. Lutfen uygun bir tarih soyleyin.

    1. merhaba sevgili yağmur.
      o günlerde büyüyen ay fazındayız maalesef uygun bir yok. zorunluysanız bu ay tarih dışına çıkacaksınız mecburen.
      sevgiler..

  3. Kozmik bakım, sizi severek takip ediyorum. Yaklasik 1 senedir regl zamanlarimdan dolayi verdiginiz tarihleri tutturamiyorum. Mesela oglak burcunda ay kuculuyor ama iki uc gune regl olacagim almak istemedim. 14-18 Mart tarihleri arasinda tuy almam lazim. Ay yengec burcunda buyuyecekmis 15 inde. Bu tarihte almaya mecburum. Olumsuz etkisi olmaz degil mi? Ve sizin verdiginiz tarihler tutmadiginda hangi zamanlarda almam daha zararsiz olur? Oglak basak boga kuculen fazlari yakalayamiyorum. Lutfen cevaplayin cok caresizim

    1. sevgili luna merhaba,
      acaba takvimi kullanırken bir hata mı yapıyorsunuz. bu kadar uzun süredir regl ile çakışması imkansız. üstelik bazı aylarda iki değil üç seçeneğimiz oluyor.
      ayrıca regl döneminize 2-3 gün kala yapabilirsiniz,hiçbir sakıncası yok!
      takvim dışındaki günlerin etkisi elbette olumsuz olur ve hem takvim dışı uygulayıp hem bizim aldığımız sonuçları almanız mümkün değil maalesef.
      bu yöntemin bek kemiği, hatta tamamen kendisi zamanlama üzerine kuruludur zaten.
      sevgiler..

    1. sevgili Ayşenur merhaba,
      uygun tarihler sadece takvimde görmüş olduğunuz tarihler maalesef.
      dilerseniz sağ taraftaki eklenti yardımıyla maillere abone olun ki hemen haberiniz olsun yayınlardan ya da facebook sayfamızda başta gör seçeneğini işaretleyin.
      sevgiler..

  4. Merhaba kozmik bakım, bende yaklaşık 3aydır kaçırmadan takip ettim ve gerçekten her bölgemde çok güzel sonuçlar aldım bu sürede dahi ama şimdi kaçırmışım 1.seçeneği acaba 30undan önce başka bir seçenek olabilir mi

  5. Merhaba kozmik bakım, ben de yukaridaki arkadsimin dedigi gibi gobegimdeki ve sırtımdaki tüylerden muzdaribim.artık çok rahatsız olmaya basladim lütfen bir çözüm önerisi 🙁 Ayrica hiç ameliyat olmadim yada o bolgelerime bir epilasyon uygulamadim. Simdiden çok teşekkür ederim 🙂

  6. Merhabaa 🙂 bu ay lazer randevumu uygun tarihlere denk getirebildim ancak kontrol seansımı 18-24 mart arasına verdiler uygun tarih ne zaman olur?

    1. merhaba sevgili elif 🙂
      iknci seçenek uygun biliyorsunuz. kontrol seanslarınızı ayarlayamıyorsanız bile temel seanslarda takvimin dışına çıkmayın sevgili elif. bu çok önemli. aylardır sonuç alamayan bir arkadaşım bu takvimden sonra iki seansta sonuç aldı. bunu mutlaka dikkate alın.
      sevgiler..

  7. Merhaba,ben akrep burcuyum.bu ay icin verdiginiz tarihlerdemi epilasyon yapmam gerekiyor yoksa kendi burcuma goremi?kusura bakmayin anlayamadim

  8. Kozmikbakim önemli bir sorum var.16 mart carsamda saat 9 da boynumdaki doğum lekesini aldırmak için ameliyat olacağım.bu tarih uygunmudur acil cevaplarsan sevinirim

    1. sevgili ezgi burç olarak sorun yok fakat büyüyen fazı tercih etmişsiniz. bu tür ameliyatlar da iz kalmaması için önemlidir küçülen faz. ayrıca enfeksiyona karşı korur ve daha hızlı iyileşme sağlar.
      bu konularda normalden fazla özen gösterin ameliyattan sonra.
      şifa dilerim 🙂

    2. Cevabınız için teşekkür ederim benim baya büyük ve görünen bir yerde olduğu için izin az olması benim için çok önemli. Önümüzdeki hangi tarih iyi bir iyileşme ve iz kalmaması için uygundur cevabınızı merakla bekliyorum.

    1. öncesinde de var mıydı sorusunu sormayı unutmuşum tabi ama takvime uygun alınırken çok nadir çıkar bu ortaya. yani hemen hepimiz yaşarız fakat yılda 1-2 kez belki. kullandığınız yöntemi, ağda ise markasını, sonrasında kullandığınız bir ürün ya da yağ varsa markasını gözden geçirin.

  9. Merhaba. Uzun süredir epilasyon takviminiuyguluyorum fakat olumlu sonuç alamadım ve lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim. Ön hazırlık için tüğlerimi hangi günlerde jiletle alırsam kalınlaşmaz. İlginize teşekkürler

    1. sevgili yağmur merhaba.
      ay takviminin üzerinizde bir etkisi olmuyorsa ön hazırlık için de aynı şey geçerli olacaktır maalesef. bu nedenle strese girmeyin bu konuda. lazeri uygulayacak uzmanın yönlendirmelerine göre hazırlık yapmanız daha doğru olur.
      sevgiler <3

  10. Nisan ayının epilasyon günleri az çok belli mi? çünkü 31ine çekeceğim tarihi. yaptıktan sonra bir sonraki ay için tarih veriyorlar. orda belirtmek açsından en azından haftası belliyse yazabilri misiniz nizanı

  11. merhaba kozmik bakım 🙂
    eskiden çok fazla olan tüylerim ikinci kerede sizin sayenizde bayaa bi azaldı çok teşekkür ediyorum
    fakat bi sorum var epilasyon mu daha iyi ağda mı ben çalıştığım için epilasyona vakit ayıramadım hep ağda ile aldırdım artık çok az bu yüzdengüzellik salonuna giderek para harcamak istemiyorum epilasyonla da aynı sonuç alır mıyız ?bide yüz tüylerim iin ne yapmam lazım ?

    1. merhaba sevgili zek03 🙂
      rica ederim, çok mutlu oldum 🙂
      epilasyondan kastınız epilatör diye düşünüyorum. kullanabilirsiniz elbette daha uygunsa size. alternatif olarak kartuş ağdayı öneririm. evde kullanıma çok uygun. cihaz almanıza da gerek yok. su dolu bir kabın içerisinde benmari usulü eritebilirsiniz. hem sir ağda kullanmaya devam etmiş olursunuz hem de daha ekonomik ve daha faydalı olur.
      yüz için epilatör asla uygun değil! kısa sürede kurtulmak isterseniz iğneli epilasyon düşünün iyi bir merkez bulup. ay takvimi ile birlikte kullanırsanız iki seans bile yeterli olur. üstelik ayva tüyleri de zarar görmemiş olur.
      sevgiler 🙂

    1. oğlak burcundaki güçlü etkiyi yaşamanız zor sevgili Aygül. küçülen fazda olduğumuz için çok kötümser bakmayalım yine de fakat sonrakiler için dikkate almanız sizin yararınıza olur tabi.

  12. Merhaba ben uzun sureli sessiz takipcilerinizdenim guzel bilgilerinz gercekten cok ise yariyor tesekkurler.Ben yuzumdeki tuyleri iple aliyorum acaba bir sakincasi varmi.simdiden tesekkurler

  13. Merhabalar reglim yakin büyük ihtimalle Nisanin ilk tarihine geliyor o yüzden ilk tarihte epilasyon yapamicam başka tarih varsa söyleyebilir misiniz şimdiden teşekkürler 🙂

  14. Merhabalar,
    Uzun yillardir blogunuzu takip ediyorum ve takvimlere uymaya calisiyorum. Yalniz ben yurtdisinda yasiyorum, ay takviminde ulkeler arasi fark oluyor mudur? Bulundugum yerde de takip ettigim takvim var ve bazi tarihlerde degisiklikler oluyor, epilasyon ve sac kesim tarihleri denk gelmiyor, yasadigim yere gore olan takvime mi uymaliyim? Tesekkurler.

    1. merhaba sevgili bahar.
      saat farkı olur fakat bazı tarihler için değil tamamı için geçerli olmalı. siz her ihtimale karşı saat farkını mutlaka dikkate alın. eğer bizimle aranızda çok fazla saat farkı varsa oradan takip edin saatleri. deneyimlerinizle de teyid edin. saç kesimi ve epilasyon sonuçlarınızdan tahmin edebilirsiniz örneğin.
      sevgiler 🙂

  15. Iyi gunler,kozmik bakim

    Bi sorum olacakti 2. Secenek epilasyon deneyecegim. Fakat saat ve tarihinde sorum vardi yani 1 mart gece 00:00 dan sonra 2 mart oluyor. O gece saat 03:17'e kadar mi epilasyon yapabiliriz. Yada yani 2 mart 00:00'dan sonra yani 3 mart gecesine baglayan geceye kaar mi?

  16. Iyi gunler, kozmik bakim

    Bi sorum olacakti 2. Secenek epilasyon deniyecegim. Fakat saat ve tarihlerde sorum varmi.2 mart 00:00 dan sonra 3 mart oluyor yani en son 2 marti,3 mart'a baglayan geceye kadar mi epilayon yapabiliriz.

    1. sevgili azime merhaba,
      ilk cümleniz doğru. gece yarısında tarih değişiyor ve 2 nisandan sadece 3 saat 17 dakika kullanabiliyoruz. yani 2 nisan gündüz saatlerini kullanamayacağız.
      sevgiler..

  17. Merhaba, benim bu ayki regl dönemim tamda epilasyon günlerine denk geldi. yinede epilasyon yapsam bi sakincasi olur mu? Nasıl bir etkisi olur?

  18. Ben ilk defa deneyecektim ama ne yazık ki günü bana uymadı nisan ayının başında başka gun var mı acaba cevap icun şimdiden teşekkür ederim

    1. sadece 1 nisan sevgili kar tanesi. yukarıdaki gibi yani. nisan sonunda ikinci seçeneğimiz. yeni takvim yayında şu an. kontrol edebilirsiniz.
      sevgiler 🙂

  19. Kozmik bakım dudaküstü türlerden kurtulmanın yolunu anlatabilir misin? Her hafta almak zorundayım.dolayısıyla ay takvimine uyamıyorum. En uygun yöntem ve zaman hakkında bilgi verirsen sevinirim.

    1. merhaba :)) <3
      mümkünse iğneli epilasyonu öneririm. özellikle de bu takvime göre randevu alırsanız 1 ya da 2 seans çözüm olacaktır.
      sevgiler 🙂

  20. Meraba kozmik bakım benim bıyık bolgemde diplerinin kalınlığından dolayi sanırım bir renk değişimi var ne yapacagimi bilemiyorum çözüm lutfen 🙁

  21. Kozmik bakim madem kullanamayacagiz neden yazdınız 2 nisan diye ben kullandim ne olcak şimdi tabiki tümüyle bozacagim.

  22. sevgili esra,
    "02 Nisan 2016 saat 03.17" bitiş saatimiz. bunu başka nasıl ifade edebilirdim?
    takvimde belirttiğim saatten sonra yapmanızın sorumlusu ben değilim ki..
    saatine kadar yazıyorum. bahsettiğiniz gibi sadece "2 nisan" yazmış olsam haklısınız diyeyim ve sorumluluğu üzerime alayım.
    takvimleri dikkatle incelemenizi rica ediyorum.
    sevgiler..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close