AY TAKVİMİ

Diyet, Beslenme ve Sağlık

31 Ekim  2012 saat 20:40’tan 03 Kasım  2012 saat 09:43’e kadar Ay İkizler  burcunda küçülecek;

 

Ay İkizler burcunda iken etkili olan besin grubu yağlardır.
Dolayısıyla bu günlerde yağlı beslenmeden her zamankinden daha fazla kaçınmak
gerekecektir. Kahvaltılarda ve yemeklerde hayvansal yağları tercih edenlerin
ölçüyü en az yarıya indirmeleri kendi sağlıkları açısından iyi olacaktır.

 

Ayrıca diyete başlayanlarında bu günlerde yağlı beslenmekten
özellikle kaçınması gerekecek.

 

Bu günlerde bedenimizde hassas olan bölgelerimiz
omuzlarımız, kollarımız ve ellerimizdir. Ağır kaldırırken dikkat etmek gerekir.
Aynı zamanda küçük kazalara karşı da dikkatli olunmalı.

 

Ay küçülürken ameliyat olmak  için her ne kadar uygun olsa da bu günlerde
omuz, kol ve ellerden zorunlu olmadıkça operasyon geçirmemek gerekir.

Related Articles

8 Yorumlar

  1. evet,kitty isimli üyemiz bu yöntemi deneyip sonuç alanlardan.şu sıralar blogumuzda görünmüyor, sanırım bebeği dünyaya geldi.döndükten sonra kendiside tecrübelerinden bahsedecektir.
    ayrıca ters uygulama ile kas oranını arttıran üyemiz de var. yani yöntem işe yarıyor. tabi herhangi bir sağlık sorunundan kaynaklanmıyorsa kilo problemi.

  2. konuyla alakası yok ama güncel bir başlık olduğu için buraya yazıyorum :)şu anda gökyüzünde şimşekler çakıyor ,gri bulutlar kapladı her tarafı, hafiften başladı yağmur,ciddi bir fırtınaya benziyor ,insan böyle havalarda neden kendini çok karamsar ve kötü hisseder ? bir bilgin varmı kozmikciğim 🙁

  3. nihalciz kilo kontrolü için porsiyonları küçültüyoruz, kas oranını arttırmak için de özellikle protein ve meyve günlerinde balık, et ve yumurta tüketiyoruz. yani kas gelişiminde rol oynayan bu tür besinleri kendi günleri olan ve iki kat etki sağlayan protein günlerinde tüketiyoruz:)bahsettiğim arkadaşımız o günlerde balık tükettiğini ve bir buçuk ayda sonuçlarla doktorunu şaşırttığını yazmıştı bizlere 🙂

  4. canlı renkler her zaman içimizi açar zeynep, galiba biraz renk yoksunluğundan kaynaklaremenıyor. mavi renk huzur ve umut barındırır, bulutlar maviyi örtünce biraz bu duygulardan yoksun kalıyoruz tabi.
    aslında bu havanında güzel duygular barındırdığını düşünüyorum ben ama küçüklüğümüzden beri kasvetle bu havayı eşleştirmemizi sağladı yakınlarımız malesef.
    sevmeyi öğrenmek lazım gökyüzünün her halini 😉 bak o zaman karamsar duygular yüz bulamadıkları kalplerden nasıl uzaklaşmak zorunda kalıyor:)

  5. bu porsiyon küçültme işini bende yapmalıyım galiba 🙁 küçük tabaklarda yemeliyim yemekleri ve doyduğumda kalkmalıyım ama yokk 🙁 ımhh çok güzelmiş die sonuna kadar yioum 🙁
    sabahları limonlu yeşil çayın faydasını gördüm ama ekmeğide kesince 2 kilo gitti ama daha vermeliyim:((

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close