AY TAKVİMİ

Ay Koç Burcunda

Tüm burçlar Koç Burcu etkisinde. 20 Mart 2015 saat 12:27’den 22 Mart 2015 saat 12:00’a kadar Ay Koç Burcunda büyüyor olacak.

Koç Burcu günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

  1. Merhaba kozmik bakım. Sac uzamasi icin büyüyen koc burcunda kesim yaptırın demissiniz ama yorumlarda baska bir gün soylemissiniz. Bende bugun uzamasi icin kesim yaptirmistim. Yanlis zamanda mi kesim yaptirdim acaba ?

  2. merhaba. Ben yarin havuç kürüne baslamak istiyorm. Ama mesela koc burcu etkisini kaçirdm . Yarin baslamam bana nasıl bi etki sağlar. Benin saclarım ince telli ve yıllardır uzamıyor

  3. sevgili cesem,
    siyah turp maskesinin böyle bir etkisi var. çevremde uygulayanlarda da bu etkiye şahit olduk. denemenizde yarar var. olur da size iyi gelmezse arı poleni maskesini öneririm. şifa olsun:)

  4. sevgili aslı o arkadaşımız önümüzdeki ilk tarihi sormuş olabilir. hata yapmadınız. aslan ve koç burçları bu dönemde büyüyen fazda gerçekleşiyor. ikisi de kesim için uygun yani. sevgiler:)

  5. başlayabilirsiniz sevgili burçin. ay sonundaki aslan günlerinde bir küçük kesim yapın (29 mart) ara sıra da arı poleni maskesi uygulayın. havuç kürü ile dönüşümlü olarak uygulayabilirsiniz. şifa olmasını dilerim, sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close