AY TAKVİMİ

AY AKREP BURCUNDA BÜYÜYOR

 

Tüm burçlar Akrep Burcu etkisinde. 02 Ekim 2016 22:42’den 05
Ekim 2016 11:26’ya kadar Ay Akrep Burcunda büyüyecek. Akrep Burcu günlerinin
kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

4 Yorumlar

  1. Merhabalar. Sizi yeni takip etmeye başladım ve okudukça daha çok kaybettim kendimi. 🙂 Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkür ederim. 🙂 Size iki sorum olacak idi. Birincisi akrep burcunun etkisi ile cilt problemim için ( alerjik egzamam var aşırı kuruluk ve döküntü yapıyor ) lavanta kürüne başladım. 15 gün devam edilmesi gerektiğini söylemişsiniz akrep burcu etkisi bitince de küre devam etmem de bir sakınca var mı ? İkinci sorum ise uçuklar ile ilgili. Bıyık bölgemde ve dudaklarımda sık sık uçuklar çıkıyor bunun için yapabileceğim bir şeyler var mı önereceğiniz ?

    1. merhaba sevgili esmer soylu, hoş geldiniz 🙂
      güzel cümlelerinizle fazlasıyla mutlu oldum, çok teşekkür ederim <3
      ilk sorunuzu tam anlayamadım sanıyorum fakat kürü tamamladıktan sonra haftada 3-4 gün içmeye devam ediyoruz. bu rahatsızlık için size alkali suyu da önerebilirim, yazımı inceleyebilirsiniz. alkali su başlığı dışında no poo yorum sayfasının sonuna bununla ilgili geçmişteki bir geri bildirimi ekledim. ona da mutlaka bakın.
      uçuk konusunda da karbonatı ıslatıp uygulayan ve sonuç alan arkadaşlarımız var. fakat doğal yöntemlerin uçuk üzerindeki etkileri farklılaşabiliyor. sarımsak da bu yöntemlerden bir tanesi. doğal yöntemlerin dışında asiviral krem öneririm 🙂 çıkış aşamasında kullanırsanız olgunlaşmadan sönüyor. öyle hızlı ki ben bile bunu tercih ediyorum 🙂
      şifa olsun 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close