AY TAKVİMİ

AY YAY BURCUNDA BÜYÜYOR

 

Tüm burçlar Yay Burcu etkisinde. 11 Ağustos 2016 20:23’ten
14 Ağustos 2016 07:11’e kadar Ay Yay Burcunda büyüyecek. Yay Burcu günlerinin
kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

  1. Merhaba kozmik bakım; yay günlerindeyiz saçlarımı kestirmek istiyorum ama adet dönemimdeyim, bu dönemde kesim yapmamda bi sakınca var mı acaba?

    1. merhaba sevgili su,
      geç bir cevap olacak fakat yaptığımız ankete göre herkeste farklı sonuçlar doğuruyor. ya deneyip bizdeki etkisine bakıyoruz ya da hiç riske girmiyoruz böyle bir durumda.

    2. Anladım sevgili kozmik bakım; bu sefer riske girmedim ben de ama aslan günlerini takip etmeyen çalıştım şubat ayından bu yana, 1-2 ay adet dönemime denk geldi ama yine de kesim yaptım; saçlarımda pek bi gelişme farkedemedim, bunun sebebi belki de adet döneminde kesim yapmamdan kaynaklandı, belki de bilmeden riske girmişimdir:) bundan sonra adet dönemlerimde kesim yapmamaya çalışayım öyleyse:)

    1. hep aklımda sevgili seo puf. tek sorun ön hazırlık için hiç zaman bulamamam. şimdilik diye ekliyorum hemen ki daha fazla yoğunluğu çekmeyeyim üzerime :))
      kocaman sevgiler 🙂 <3

  2. merhaba sevgili ege,
    siz de bu güzel cümlelerle benim içimi aydınlattınız <3 🙂
    belki bir gün o da olur, niyetlerimizin arasında yerini alsın 🙂 o zaman kadar sizler paylaşmaya devam edin sevdiklerinizle.
    bu konuda ikizler burcundan da bahsedilir fakat yengeç günleri de önemli. yengeç günleri hem düzenleme yerleştirmeye çok elverişlidir hem de hızlıca halledebilirsiniz bu işleri. bir tek ahşap zeminlerle suyu bir araya getirmeyin su grubu burçlarda.
    kucak dolusu sevgiler 🙂 <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close