AY TAKVİMİ

AY ASLAN BURCUNDA

Tüm burçlar Aslan Burcu etkisinde. 02 Ağustos 2016 04:11’den
04 Ağustos 2016 10:33’e kadar Ay Aslan Burcunda olacak. Aslan Burcu günlerinin
kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

12 Yorumlar

    1. merhaba sevgili nagehan 🙂
      bu ay farklı bir durum söz konusu. takvimlere mutlaka bakın. bu aslan burcunun sonunda kısa bir zaman dilimi var zorunlu durumlar için. zorunluluk yoksa aynen takvimde belirttiğim gibi ay sonundakini kullanın.
      sevgiler <3

  1. Merhabalar. Yukarıda yorumunuzda aslan burcunun sonunda kısa bir dilim var demişsiniz ama 2 ağustos akşamı yeni ay oluyor ve ay büyümeye başlıyor. 3 ağustos günü ve 4 ağustos 10:33'e kadar olan vakit kesim için uygun değil midir?

    1. merhaba sevgili cimeray,
      saç kesimi tarihlerini mutlaka takvimden takip edin. örneğin bu ay yeniay ile çakıştı ve tüm aslan burcu dilimini kullanamadık. takvimde belirttiğim gibi sadece 4 ağustos ve acil bir durum yoksa onu da pas geçiyoruz.

  2. merhaba 🙂
    çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum <3
    bu ayı atlayabilirsiniz, sorun olmaz.
    ayrıca,istediğiniz sonuçları aldıktan sonra hedefiniz farklılaşırsa elbette farklı bir burçta kesime yönelebilirsiniz.
    ilginiz ve güveniniz için de ben teşekkür ederim <3

  3. Merhaba kozmik dün kuafördeydim siteyi açınca aslan günleri olduğunu öğrendim ve saçımi kestirdim.sonradan tekrar bakınca uygun olmadığını öğrendim.ne oldu merak ediyorum saclarimin kuser mı yoksa sadece etkisiz bir kesim mı oldu

    1. merhaba sevgili ezgi,
      kesimler de genel takvimi değil kesim takvimini dikkate alın mutlaka. orada işler biraz değişebiliyor bazen. ay sonundaki aslan kesimini mutlaka uygulayın! etkisiz bir kesim değil fakat yeniay da kesim yapmanın erken beyazlamaya neden olduğuna dair geleneksel bir bilgi var bugüne gelen. böyle bir durum söz konusu olmasa avantajlı bile olabilirdi.
      sevgiler 🙂

  4. Merhaba bilmeden kesim yapanlar buyuyen fazda sac uzatma kurleriyle destekleyerek negatif etkileri kaldirabilirmi?erken beyazlama sorununun disinda sac kusermi?buyume hizi ve kaliteyi etkiliyormu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close