AY TAKVİMİ

Ay Aslan Burcunda

Tüm burçlar Aslan
burcu etkisinde. 19 Eylül 2014 saat 06:09’dan 21 Eylül 2014 saat 18:53’ye kadar
Ay Aslan Burcunda küçülüyor olacak.

Aslan burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Related Articles

10 Yorumlar

  1. 17 ekim uygun olur sevgili mermaid. belki 9 ekim de olabilir fakat daha detaylı bakmam gerekir. şu an için net bilgi veremiyorum.

  2. Kozmik bakım,
    Bugün saç boyama ve saç kesimi yaptıracaktım. Maalesef kuaförüm tatile gitmiş. 🙁
    Başka birine de gitmek istemiyorum. Mermaid'in sorusuna, en yakın saç kesimi 17 ekim demişsin. Hem saç kesimi hem de boya için uygun olan en yakın tarih ne zaman?
    Şimdiden teşekkürler.
    🙂

  3. Saçım çok uzun olmadığı için bugün kestirmek yerine kendim uçlarından çok küçük aldım, umarım gurlesmesine yardimci olur.

  4. sevgili fullmoon hızlı uzama için 29 eylülü değerlendirebilirsiniz. boya için en yakın tarih 8-9 eylül olur fakat aynı tarihlerde dolunay gerçekleşecek. saç köklerine biraz daha fazla zarar verebilir kimyasallar. boyamak istemezseniz 17 eylül boya için de uygun. seçim sizin:)

  5. Kesim ve boya gününü kaçırmamak için dün başka bir kuaföre gittim. Benim saçımın sadece sağ ve sol ön kısımlarında çok az birkaç tel beyaz var. O yüzden sadece o birkaç teli 2 seferdir boyatıyorum.
    Fakat bu sefer yeni gittiğim kuaför, saçımın ön tarafını tamamen boyadı. :(((((
    Neredeyse 1/3 lük kısmını. Çok kızgınım.

  6. fullmoon, saçınıza en yakın tonu bulup kendiniz boyasanız daha az riskli olmaz mı? en azından bundan sonrası için. üzülmeyin, olmuş artık.

  7. Kendim yapamazmışın gibi geliyor. Çünkü o birkaç tel toplu durmuyor. Aralara serpiştirilmiş şekilde. O yüzden kuaföre gidiyorum.

    Peki saç boyalarından hangisini tavsiye edersin? Daha önce blogda doğal saç boyası tarifi vermiştin. Ceviz kabuğu ile yapılan. Fakat çok zahmetli bir tarif olduğu için uygulamayı düşünmüyorum. Piyasada satılan markalardan tavsiye istiyorum.

    Teşekkürler kozmik bakım.
    :)))

  8. ben palette kullanıyorum şu an fakat renk için, çok memnun olduğumu söyleyemem. en iyi saç boyası başlığımıza bakabilirsiniz. kolestonu hiç sevmediğimi söyleyebilirim ama:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close