DİĞERTAKVİMLER

DUYURU

Merhaba arkadaşlarım. 5 aylık bir aradan sonra sayfayı geri aldığımda sizinle bu süreci ve öncesini paylaşmıştım biliyorsunuz. Bireysel çalışmalarımı grup çalışmalarına dönüştürdüğümü  söylemiştim. Bu grup çalışmalarının ilkini 28 kasım’da gerçekleştirdik. “Niyet ve Farkındalık” dedik. Sıkıntılarımızın kaynağını nerde bulacağımızı fark ettik, bazılarını hemen bulduk.. Uzunca bir gece oldu, yetmedi de açıkçası. Şimdi revize ederek ikincisini açıyorum. Geç de kaldım biraz, bekleyen arkadaşlarım vardı.

Farklı bir sürece girdik dünya olarak ve aslında ülke olarak. 2024 bundan iyi olmayacak ne yazık ki. Bu yıl bizim için önemli bir eşik, bir arınma süreci. Dünya’nın artık hazmedemediği noktaya gelen negatifi midesinden boşaltması gibi düşünebiliriz. Dolayısıyla önümüzdeki dönem bizim farkındalık ve bilinç testinden geçtiğimiz bir dönem olacak. Testten ziyade bu bizim can simidimiz olacak.  Uzun yıllardır kişisel gelişim ve alternatif şifa ile ilgilendiğimi çoğunuz biliyor. Bu süreçte bezen işe yarar bazen hiç yaramaz tekniklerle zaman kaybettim. Fakat geldiğim noktada bütün bu tekniklerin arasında yolu bulmayı başardığımı düşünüyorum. Hayatımın çokça kolaylaşması da bunun en büyük göstergesi. Şimdi sıkışık hisseden ve “nerede eksiğim var” diyenlerle deneyimlerimi paylaşmaya niyet ettim. Arzum hepimizin hayatının bugünkünden daha kolay olması. Tabi bunu tek seferde yapmak mümkün değil ama en kısa sürede yapmak mümkün. Birkaç ay sonra uzun süreli bir bolluk bereket atöylesi/kampı yapmak niyetindeyim. Fakat bu atölyeden maksimum fayda sağlamak ve bunu bir yatırıma dönüştürmek için öncesinde birkaç adımı tamamlamak gerekiyor. Bu adımları tamamlayanlara açacağım bir atölye olacak bu. İlk gruplar için 250 tl olarak sabitledim. Yani dışarıda bir yemek ücreti. Sanıyorum sonraki gruplar için ben de sektör ortalamasına geçeceğim. Katılmak isterseniz, ihtiyacınız varsa, hayat boyu işinize yarayacak bu kıymetli bilgileri/çözümleri cebinizde taşımak isterseniz; etrafımızda olanlar neden oluyor ve nasıl çözebiliriz diye bir derdiniz varsa; ilahi sistemi duymak, görmek ve onunla uyumlu hareket edip, desteğini arkanıza almak isterseniz aşağıdaki linkten gruba katılın ve grup açıklamasını takip edin lütfen. İlk etkinliğin içeriğini ve detaylarını grubun açıklamasına ekleyeceğim.

Fakat öncesinde birkaç konuyu önceden bilmenizi isterim. İlki ben kamera açmıyorum (ileride bu kararım değişebilir) ilkinde arkadaşlarımızda açmadı. Tamamen bilgiye odaklandık, güzel de oldu. İkincisi, grup çalışmaları benim için çok yeni; teknik konuları yeni öğreniyorum, aksaklıklar olursa hoş görmeniz gerekecek, razı mısınız? Üçüncüsü, aynı sebeple ben de yeni bir deneyime uyum sağlamaya çalışıyorum, başlarken akış mükemmel olmayabilir. Araba kullanmaya yeni başlayan siz gibi düşünü. Biraz zaman tanımak sorun olacak mı sizin için. Dördüncüsü tüm samimiyetimle kendi yaşamımdan da örneklerle ilerliyorum, grubun mahremiyetine değer verebilecek misiniz? Eğer kalbiniz onay veriyorsa gelin, yeni güzellikler yaşayalım, yeni başarılarımızı kutlayalım:) Yüz yüze buluşmalara da niyet ediyorum ben şimdiden, önce biraz rahatlayalım, hazır hale gelelim her açıdan:)

Dediğim gibi biz bir etkinlik yaptık. Ona katılamayanlar olmuştu. İkincisini Perşembe günü yapacağım. Nasıl oluyor bilmiyorum ama yine 28’ine rastladı. Etkinlik kendi tarihini kendisi belirliyor arkadaşlar:) grup linki bu:    WHATSAPP GRUP LİNKİ  (grup sohbete kapalı, rahatsız olmazsınız) kayıt süresi ve diğer detayları yarın grubun açıklamasında bulabilirsiniz. Önümüzdeki bir yılı, el ele tutuşup daha kolay geçmek dileğiyle. Tüm kalbimle sarılıyorum ♡

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close