AY TAKVİMİ

Ay Ikizler Burcunda

Tüm burçlar İkizler
burcu etkisinde. 11 Ekim 2014 saat 18:50’den 14 Ekim 2014 saat 02:30’a kadar Ay
İkizler Burcunda küçülüyor olacak.

İkizler burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Related Articles

7 Yorumlar

  1. Kozmik Bakımcığım, bir fikir verirsen çok sevinirim.. Yağ günlerinde akşamları saçıma yağ sürüp, bone takıp yatıyorum.. Naparsam yapayım bone çıkıyor ve serdiğim havluya yağlı saçlar temas ediyor..
    Ve yağ kolay çıksın diye ilk yıkamayı soğuk su, daha sonra sıcak su ile yıkasamda o kokunun havluya sinmesine engel olamıyorum..
    Yada mesela yüzüme Ozon yağı sürdüğümde, havluya yada nevresimle temas edince o koku siniyor…
    Sizin bu yağların sinen rahatsız edici kokularından kurtulmak için öneriniz olabilir mi acaba? Siz ne yapıyorsunuz diye soracaktım..

    Çok teşekkür ederim şimdiden.. Verdiğiniz bilgiler çok kıymetli….Sevgiler, Saygılar

  2. malesef yağların kokusu ççok rahatsız edici oluyor sevgili sevda. ben bone yerine streç filmle iyice sarıyorum. yastığımın üzerine de yumuşak bir havlu örtüyorum ki koku yastığıma sinmesin. bunun yerine gün içerisinde uygun bir zamanda yapıp yatağa temiz saçla girebilirsiniz. bakım sonrası kullandığınız havlu da ayrı olsun. saçınızı yıkadıktan sonar her zaman aynı havluyu kullanın ki tek bir havluda kalsın koku. benim zamanla keşfettiğim çözümler bunlar. basit ama sorunu azaltıyor.
    saçta kalan kokuyu azaltmak için de son durulama suyuna birkaç damla lavanta yağı damlatabilirsiniz.
    sevgiler:)

  3. Streç filmle sarmıştım bende ama daha hızlı çıkıyor diye boneye döndüm..
    Bu arada aklınızda bulunsun akşam başınızın altına serdiğiniz havluyu direk sıcak suyla yıkayınca daha zor çıkıyor yağlar.. Hatta saç için bile önce soğuk suyla yıkayıp sonra sıcak suyla yıkıyorum daha kolay çıkıyor sürdüğüm yağlar…Tekrar teşekkürler..
    Sevgilerimle:)

  4. Havuc kurune giriyorum ayin buyudugu gunlerde faydali diyor. Buraya bakiyorum ay ikizler burcunda kuculuyor. Diger bir faydali oldugu gunler aslan,koc,yay gunleri. Simdi kafam karisti tam kuru hazirlamis yapicakken. Bi aciklik getirebilir misiniz?

  5. sevgili sevda güzel bir bilgi, teşekkür ederim. saçınızı suyla temas etmeden once şampuanlamayı denediniz mi? yağı en çabuk arındırma şekli budur.

  6. sevgili merve, büyüyen ay dönemleri çok önemlidir fakat şöyle bir detay var ki bu faz sadece iki hafta devam ediyor. yani her faz ikişer hafta.
    istediğimiz uzunluğu elde edene kadar faz ayırımı yapmadan düzenli uygulama gerekir. sonuç aldıktan sonra küçülen ay fazlarını atlayıp sadece asıl önemli olan büyüyen fazlarda uyguama yapabiliriz.
    ayrıca yaklaşık iki ayda bir ara verip saçımızı dinlendiriyoruz. bu dinlenme dönemlerini de fazlara gore ayarlamak daha doğru olur. yani uzama için oldukça önemli olan büyüyen ay fazında ara vermek yerine küçülen ay fazını tercih etmeliyiz dinlenme dönemi için.
    biraz karışık mı anlattım bilemiyorum:)

  7. Evet şampuan kısmını unutmuşum.. Sonra da soğuk suyla yıkadınız mı tüm yağlar gidiyor.. Kışın zor olsa da iyi bir yöntem.. 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close