AY TAKVİMİ

Ay Koç Burcunda

Tüm burçlar
Koç Burcu etkisinde. 10 Haziran 2015 saat 14.13’ten 12 Haziran 2015 saat
17.16’ya kadar Ay Koç Burcunda küçülecek.  Koç Burcu günlerinin kendine has ve etkisi
yükselen kürleri için tıklayın.

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

  1. Merhaba Kozmik Bakım 🙂 Sitenizden öğrendiğim kirpik,leke bakımına başladım dolunayda ilk epilasyonuda yaptım heyecanla bekliyorum dolu dolu bilgiler var teşekkür ederim ve yine bir soruyla geldim:)) Saç uçlarım çok kötü durumda saçlarım baya da uzun ama sağlıksız görünüyor saçımı kestirmeyi düşünüyorum şimdi ay koç ve Aslan burcundayken diyordunuz yanlış hatırlamıyorsam şimdi ay koçta küçülen fazda mı saçımı kestirdiğimde en iyi faydayı sağlayacağım en yakın tarih nedir

  2. merhaba, şifa olsun sevgili büşra:)
    19'unda başlayacak olan aslan günlerinde kestirebilirsiniz. hem yapısı değişir hem sağlıklı uzar. fakat bu tek seferde olmaz. birkaç ay her aslan gününde tekrarlamanız gerekir. evde de yapabilirsiniz bunu. kesimden sonar uygun saç bakımlarını da ihmal etmeyin.

  3. Cevap için çok teşekkürler kozmik bakım 🙂 maya maskesi vb. Saç uçlarınada faydalı olur mu birde sivilce problemim var yıllardır hormonal olabilir acaba ne önerirsiniz bayanların sonuç aldığı şimdiden teşekkürler

  4. sevgili büşra,
    saç kökleri beslenmeye başladığında doğal olarak saç uçlarına da inecektir bu besin. saçlarınız kısalacağı için bu daha kısa sürede olacaktır.
    sivilcelerinizin hormonlarla ilgili olduğunu düşünüyorsanız tibet egzersizleri doğru bir seçim. hormonlarınz düzene girdikçe cildiniz de düzelecektir. ayrıca kudret narı yağı ile dıştan da değiştirebilirsiniz görüntüyü.
    egzersizleri ramazanda rahatlıkla yapabilirsiniz. yine de rahatsız olursanız geceye alırsınız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close