AY TAKVİMİ

TİBET EGZERSİZLERİNİ BEKLEYENLER!


Tibet egzersizlerine yeni başlayacaklar ve yeniden başlayacaklar için yarın yani 27 Nisan Perşembe günü pek çok açıdan avantajlı bir başlangıç olacaktır. Hedefinize odaklanmakta zorlanıyorsanız ve daha hızlı sonuçlar almayı istiyorsanız tam zamanıdır başlamanın!

Detaylı bilgiler almak, videolarla öğrenmek; yorum bölümündeki soru-cevap ve uygulayanlardaki etkilerini incelemek için ilk sayfayı ziyaret edebilirsiniz. BURADA

Detaylara girmeden önce hareketli resimlerle ön bilgi almak ve yorumların devamını incelemek isterseniz ikinci sayfadan giriş yapabilirsiniz. BURADA

Şifa olmasını dilerim..

Tags

Related Articles

102 Yorumlar

  1. Ooo daha cok varmis yaa bu ay baslama imkanim yok mudur ki acep ? Ben daha önce baslayip birakmistim da simdi pisman oldum bi aydir yapmiyorum hic 🙁

  2. ben başladım dayanamıyorum fazla fazla yapmak istiyorum spora alışkın biriyim zaten, buna iznim var mıdır acaba? 🙂 yoksa 3ten başlayıp hafta hafta arttırmaya devam mı

  3. Merhaba kozmik bakim bilgilerniz icin cok tskkurler oncelikle. Bnde bu egzersizlere baslamak istiyorum hangi gun baslamaliyim mayis ayi icin Yoksa nisanda mi baslamaliyim en yakin gun hangisidir yanitlarsaniz cok sevinirim:))

    1. merhaba sevgili eceferide, faydalı olmasını dilerim 🙂
      6 haziran bir sonraki başlangıç günümüz.
      şifa olmasını diliyorum 🙂

  4. Cevabiniz icin tsk ederim peki bir sorum olacakti kozmik bakim bu egzersizlerin hormonlarimizi duzene koydugunu yazmislar yani androjen hormonu yuksek ise onu da dusurup duzenler mi ..?

    1. elbette sevgili eceferide. vücutta normalin dışına çıkan ne varsa olağan seyrine döndürür özelliğidir bu egzersizleri bu kadar önemli kılan.
      sevgiler 🙂

  5. Kozmik bakım tekrar merhaba:) annem ankilozon spondilit hastası kalça ekleminde ağrı yapıyor ve bazen yürümesini sıkıntıya sokabiliyor birde aşırı stres altında gergin hissediyor bende ısrarla tibete başlamasını istiyorum 🙂 yakın zamanda en uygun tarih nedir ve hiç duydunuz mu tibetin bu rahatsızlığa etkilerini. Birde kendim için sorayım tibete defalarca başlayıp bıraktım 🙁 şimdi kararlıyım sabah uyanır uyanmaz yapıyorum lakin her gün aynı saatte olmuyor bazen 1-2 saatlik farklar olabiliyor bide hareketler bitince 10 dk yatıp dinlenemiyorum hareketsiz sıkılıyorum bazende vakit olmuyor.bunlar bi sorun oluşturur mu?

    1. sevgili Büşra,
      elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın egzersizlerin kurallarına, aksaklıklar bizlerde de oluyor, bunlardan olumsuz etkilenmeyin.
      anneniz için uygun olur mu, doktoruna danışmanız gerekir. alacağınız izne göre önümüzdeki ay başlanabilir.
      şifa dilerim 🙂

  6. Merhaba kozmık bakımcım 6 hazıranda regl donemıme denk geldı o yuzden baslamadım tıbet egzersızlerıne zaten daha 3 tekrarda bıle zorlanırken bırakmıstım bı turlu devam edemıyorum zayıf olmama ragmende cok zorlanıyorum ters v de falan bu vucudumun ıhtıyacı oldugu anlamına mı gelır sabırla devam edıcem ıns bırde okudum bıkac kez ama yıne unutuyorum en fazla 21 tekrarda mı bırakılıyor fayda gormek ıcın her hareketten 21 yanı dogru mu anlamısım 🙂 +Kozmik Bakim

    1. merhaba 🙂
      21 tekrara kadar arttırıyoruz, sonra arttırmadan 21 den devam ediyoruz. zayıf olduğunuz için zorlanıyor olabilirsiniz. ben birkaç yıl önce daha rahat yapıyordum örneğin, kilo kaybettikten sonra zorlanmaya başladım. kasların zayıf olması doğuruyor olabilir bu zorluğu. yapabiliyorsanız polen kürü uygulayın mutlaka. aynı dönemde birbirini tamamlar, destekler.çok faydalı olur.

  7. Çok tesekkür ederim kozmigim bu arada tibet egzersizlerine başlama tarihini sormayı unutmuşum. Bende zayıflar daha iyi yapar diye dusunmuştum şimdi anladım haklısın hemen yoruluyorum zaten 🙂 şuan stresli bi dönemdeyim ama ilerleyen zamanlarda kilo almaya çalışıcam inşallah +Kozmik Bakim

  8. Kozmikcim bende başlamak istiyorum. Ne kadar süre yapıyoruz bu hareketleri başka bi konu da tibet egzersizlerini nasıl yapacagimi cozemedigimi söylemiştim. Biraz okudum anladm fakat ne kadar sure yapacağız bu hareketleri. We sayıları artirmayi nasıl yapiyoruz kafam biraz karisik yaa kendimi de ifade edemedm sanirim uffff :-!

    1. sevgili vuslat,
      süre sınırı yok, istediğiniz kadar, hayat boyu yapabilirsiniz. ilk sayfadaki ikinci video ilk hafta uygulaması olan üç tekrarı örnekliyor. diyelim ki pazartesi başladığınız gün. bir hafta boyunca bu beş hareketi üçer kez tekrar ediyor ve sonraki pazartesi beşer tekrara başlıyorsunuz. her pazartesi bu şekilde ikişer arttırarak 21 e ulaşıyorsunuz ve sonraki dönemlerde arttırma yapmadan devamlı 21 tekrar yapıyorsunuz.
      videoda göreceğiniz gibi ilk hafta günde sadece bir buçuk dakikanızı alacak 🙂
      şifa olsun.

    1. bazı burçların sonucu hızlandırma ya da sağlam adımlarla ilerleme gibi avantajları oluyor sevgili gizem. yeni ay fazı da öyle. tarihleri belirlerken bunları dikkate alıyorum. fakat siz bir an önce başlamak isterseniz de ertelemeyin. ay takviminden haberdar olmayan pek çok kişi herhangi bir tarihte başlıyor zaten.
      şifa olmasını ve güzel haberlerinizi almayı diliyorum <3

    1. merhaba,
      8 ağustos uygundu. önümüzdeki ayı beklemekten yana değilseniz 16 ağustos öğleden önce başlamanızı öneririm.
      şifa olsun 🙂

    1. bu cumartesi akşam üzeri itibariyle başlayabilirsiniz gelecek ayı beklemek istemiyorsanız sevgili gökşen. farklı egzersiz için de geçerlidir, evet.
      şifa olmasını diliyorum.

    2. Ama bu haksızlık. Sürekli kontrol etmeme rağmen cevaplar geç düşüyor bana ve her defasında kaciriyorum tarihleri 🙁 bundan sonraki tarihi rica edeceğim o halde zahmet olmayacaksa. Çok teşekkür ederim.

  9. Sevgili kozmikbakım 3 gün ara vermiştim ama tekrar başlamak için burda verilen tarihleri mi beklemeliyim?Yada hemen başlayayım mı? Bir de eylül ayı için 11 temmuz yazıyor eylülde ne zaman başlanacak bilemedim.Sevgiler

  10. kozmikbakim acaba tibet egzersizlerine ne zaman baslaya bilirim.bundan onceki yorumunuzu gec okudum o yuzden tekrar soruyorum size.lutfen yardimci olurmusunuz?

  11. Merhaba kozmik bakım, dün yani 10 eylül akşamı tibet egzersizlerine başlayacaktım ama inanılmaz yogundum ve vakit bulamadım ne yazıkki. Şimdi başlamak için bi sonraki uygun tarihi bekleyeyim mi yoksa bugün başlayayım mı?

  12. Merhaba.
    Tibet egzersizleri için şuan en uygun tarih hangisi acaba.
    Cuma gününden beri böbrek taşı düşürmeye çalışıyorum. Öncekiler kadar ağır geçirmiyorum bu kez ağrıları ama yine de dayanması gerçekten çok zor:(
    Sizin limon kürünü hazırladım bir saat kadar önce sabah o karışımı kullanıcam. Sonucu paylaşırım sizinle de.
    Ayrıca çok ağır migren hastasıyım bunun için de bir kür biliyormusunuz acaba?

    Şimdiden çok teşekkür ederim.

    1. merhaba sevgili narin,
      8 ekim olacak yeni başlangıçlar. taştan kurtulduğunuzu umuyorum bu süre zarfında <3
      migren için kür değil fakat nefes egzersizleri önereceğim. tabi ilaveten lavanta kürü uygulayabilirsiniz. lavantayla ilgili yazılarıma mutlaka bakın derim.
      sabahları ve gece yatmadan önce 15 dakikalık bir nefes egzersizi. (ben telefonumun alarmını 17 dakikaya ayarlıyordum daima.) dik oturarak, hareket etmeden, konuşmadan, gözler kapalı şekilde burundan nefes alıp burundan veriyoruz. nefesimize odaklı kalıyoruz ve nefes alış verişi sırasında hiç duraksama olmaması gerekiyor. bağlantılı nefes yani. buna başladığımızda kesinlikle bol su içiyoruz. en kötü ihtimal 1,5 litre. altına inmiyoruz.
      ilk günden itibaren rahat edeceksiniz fakat geri dönüşsüz bir şekilde kurtulmanız ne kadar sürer bilemiyorum. bu kişinin durumuna, ne kadar kaliteli bir uygulama yaptığına göre değişir. fakat şurası kesin, uygulamaya başladığınızda bu tekniğe minnettar olacaksınız 🙂
      şifa olsun 🙂

  13. merhaba sevgili Büşra 🙂
    etkileri gözle görülür oluyor gerçekten. ben size pco ile ilgili olarak klasikleşen ısırgan kürümüzü de öneririm. bununla ilgili çok güzel sonuçlar yazmıştı arkadaşlarımızdan sevgili nihan.
    egzersizlere kesinlikle 3 tekrarla başlamalısınız. zorlandığınız haftaya ulaşınca arttırmayı hazır olana kadar durdurun. örneğin aynı şeyi yaşayacağınızı hissederseniz bir süre 9 tekrarla devam edin. sonrasında hep hazır olduğunuzda arttırın.
    daha da güzel haberlerinizi almayı diliyorum 🙂 <3

  14. merhaba,
    16 ekimde başlayacağız büyük olasılıkla sevgili büşra. yine de o günlerde yayını takip edin.
    şifa dilerim şimdiden 🙂

  15. Sevgili kozmik tibet için başlama tarihini malesef kaçırdım.Hemen başlasam acaba uygun mudur.Yada bir dahaki tarihi bekleyeyim mi?Teşekkür ederim sevgiler

    1. ben 4-5 kasımı beklemenizi öneririm sevgili prenses_84. daha detaylı bakıp saat aralığını da vereceğim. beklemek isterseniz takipte olun.
      sevgiler <3 🙂

    1. ulaşmadı sevgili prenses. ağır ve spesifik ilaçlarda doktora danışılmalı. daha sıradan ilaçlarla ilgili mevcut bir uyarı yok.
      şifa diliyorum <3

    1. başlangıç tarihleri değişiklik yaratıyor elbette sevgili seda fakat başlamışsınız. yeni ayın enerjisiyle hızla etki etsin inşallah <3
      güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙂

    2. Hareketleri yapmaya başladığımdan beri uykusuz ve yorgun hissediyorum kendimi. Biraz daha erken kalkmaya başladım onla ilgili mi bilmiyorum. Acaba şimdi bırakıp aralık ayında uygun zamanda yeniden başlasam olur mu ? Bunu da yanıtlarsanız çok sevinirim.:)

  16. Merhaba kozmik bakım kusura bakma heryere yazıyorum ama gidip gitmediğini anlamadığım için oluyor maalesef inşallah bu sefer görürsün:)
    Sivilcelerim için kan tahlili yaptırdım bütün değerlerim normal çıktı. Acaba lavanta kürünü maydanoz ile aynı dönemde yaparsam işe yarar mı? Birde ne Zaman başlamalıyım tarih olarak teşekkürler kolaylıklar 🙂

  17. Merhaba Kozmikbakim.Ben tibet egzersizini yepdiktan sonra başımda ağrilar oluşuyor ve bir az da mide bulantisi oluyor.Sizce bunlar normalmi.Acaba sebeb nedir.ben her haraketi dikkatlice yapiyorum.Bana yan etkisi mi var sizce? Lutfen yardimci olun.Saygilar

    1. merhaba sevgili prenses,
      ilk hareket neden oluyor olabilir. üç tekrar yerine 1 tekrar yapın sadece. diğer hareketlerde ilerleseniz bile ilk hareketi haftada sadece 1 tane arttırın. o geriden gelebilir böyle durumlarda. ve bol su tüketin eğer az içiyorsanız.
      şifa olsun <3

    1. ben de sorunuzu kaçırdım sevgili dido <3 verdiğim tarihler oldukça avantajlı oluyor. 2 aralığı beklemenizi öneririm.
      sevgiler <3

  18. Sevgili kozmikim basladim bu ay tekrar gununde yani ayin 4unde istahta bi azalma gozle gorulur bicimde mevcut 2kilo daha verdim baslayali beri uykuyu daha az uyumama ragmen daha dinlenik uyaniyorum daha dinamik enerjikim senin sadece blogunu ve yazilarini okusamda çok seviyorum iyiki varsin

    1. daha da güzel etkilerini duyacağız inşallah, merakla bekliyorum 🙂
      ben de sizleri çok seviyorum tahmin edersiniz, iyi ki varız :)<3

    1. sevgili btl,
      lipödem için alkali su faydalı olabilir. varisler için aynısefa ile ilgili olarak da yazılarıma göz atın.
      şifa olsun <3

    1. bazen alternatif tarihler çıkıyor karşımıza sevgili Betül. ilk verdiğim kadar avantajlı olmasa da kaçıranlar ve bekleyemeyecekler için iyi bir fırsat oluyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close