AY TAKVİMİ

Mineral Günleri

08 Ağustos  2012 saat 10:27’den 10 Ağustos  2012 saat 23:10’a kadar Ay Boğa  burcunda küçülecek;
Tuz ve mineral günleri tansiyon hastalarının en dikkatli olmaları gereken günlerdir. Çünkü bugünlerde daha etkilidirler ve faydaları kadar zararıda iki kat olacaktır. Diğer günlerdeki kadar tuz tüketen bir tansiyon hastası bu günlerde istemediği sonuçlarla karşılaşabilir.

Diğer yandan tuzdan uzak durmanızı gerektiren bir sağlık probleminiz yoksa tuz da her zamankinden daha yararlı olacaktır. Bu günlerde mineral içeren besinlere ağırlık vermeniz bedeniniz için çok iyi olacaktır. Aynı zamanda saç ve cilt güzelliğiniz için dahili bir bakım olarak görebilirsiniz.

.
.
.

Related Articles

8 Yorumlar

  1. O zaman yarın maden suyu içip minerallerden en iyi şekilde faydalanmak lazım .Allahım herşeyimi bu günlere göre ayarlıyorum artık kozmik bakım hayatımızın en içindesin :))

  2. emin ol,sizde öylesiniz:)ben alışveriş yaptığım markette bulamadım ama 1 lt'lik minelali sular varmış.en azından bu günlerde susuzluğumuzu onlarla gidermek çok iyi olur.

  3. sadece maden suyu da değil dimi kozmik bakım, demir, kalsiyum, hangisinden eksikliğimiz varsa onu alabiliriz. ben hamileyim, burdaki tarihlere göre yiyecek listesi oluşturmayı düşünüyorum, özellikle kilo alımı hususunda yağ ve karbonhidrat günlerine dikkat edicem 🙂

  4. bu bilgileri kullanan anne adaylarını görmek ne güzel:)
    tabi ki sadece maden suyu değil.
    yağ ve karbonhidrat günlerinde bu besinlerden çok az tüketerek zararlarını önleyebilir; protein, vitamin ve mineral günlerinde de bu içeriğe uygun öğünler hazırlayarak elde ettiğin iki kat etkiyi bebeğinle paylaşabilirsin:)
    bunu farkedip uygulama kararı aldığın için kutluyorum seni, bebeğin çok şanslı:)

  5. çok teşekkür ederim, zaten kilo almaktan korkan biriyim, şu ana kadar da istediğimden istediğim kadar yememe rağmen kilo almamış biriyim, şimdi kilo almaya başlarsam kendimi nasıl kısıtlayabilirim ki diye kara kara düşünüyordum, canım yağlı, pasta, börek, tatlı falan çekerse karbonhidrat günleri dışında yerim 🙂 hem daha fazla kilo almaktan kurtulurum hem de kendimi çok kısıtlamamış olurum. protein, vitamin ve mineral günlerini de değerlendircem liste oluşturarak, tekrar teşekkürler.

  6. sayfanın sağında çok okunanlar listesinde ya da ana sayfanın biraz altında ay takvimini söreceksiniz Ibrahim bey. takvimde her burcun besin kalitesi bulunmakta fakat burçların karşınındaki detaylar kısmına tıklamanız gerekir. sağlık ve beslenmeyle ilgili pek çok bilgiye ulaşabilirsiniz.
    şifa olsun.

    linkini vereyim her ihtimale karşı. tüm ay takvimler bu linkte, dilerseniz sık kullanılanlar listenize ekleyin.

    https://www.kozmikbakim.net/etiket/ay-takvimi

    kolaylık olması için bir bilgi daha vereyim.

    karbonhidratlar için yengeç, akrep ve balık burcu günlerini,
    mineraller için boğa, başak ve oğlaburcu günlerini,
    yağlar için ikizler, terazi ve kova burcu günlerini,
    protein ve vitaminler için koç, aslan ve yay günlerini takip etmelisiniz.

    nasıl kullanmanız gerektiğiyle ilgili detaylar dediğim gibi detaylar kısmında.
    yağlar için ikizler, terazi ve kova

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close