BAKIM TAKVİMİ

Haziran Ayı Epilasyon Günleri

1.SEÇENEK

04 Haziran 2013 saat 20:33’den 07 Haziran 2013 saat 06:31’e
kadar epilasyon yapabilirsiniz.

2.SEÇENEK

23 Haziran  2013 saat
15:53’ten 25 Haziran  2013 saat 09:49’a
kadar epilasyon için en uygun zaman dilimi.

 

Ay’ın Boğa ve Oğlak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Haziran ayının en uygun günleridir. Ancak bu günlerin
etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem
kullanmalısınız.

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için
şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici
ile nemlendirmelisiniz.

 

Ay’la Yaşam kategorisinde yöntemle ilgili bilgileri,  püf kategorisinde bu tarihlerde başka neler yapabileceğinize dair başlıkları bulabilirsiniz.

 

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

43 Yorumlar

  1. merhabaa 🙂 mayıs ayının son haftasında epilasyon yaptım ve etkisini gördüm, şöyle ki hala uzamadığını farkettim. bacaklarım kalmıştı akşama hemen başlıyorum. emeğine sağlık kozmik çok teşekkürler 🙂

  2. Teşekkürler Kozmik Bakım
    Gelmiş tarihler, yaşasın.
    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    Tarihleri büyük bir heyecanla beklememizi sağladın ya, daha ne diyeyim ben sana…
    🙂

    Bak heyecandan uyku tutmadı, Sabah 05.40 da mesaj yazıyorum. 🙂

  3. beklenen terihlerin bu kadar yakın olmasını düşünmüyordum ama iyi de olmuş:) kozmik bakım bebek yağı epilasyon sonrası kullanılsa nemlendirme görevi görür mü. cildimin çok kuru olduğuna karar verdim. bebek yağı hangi nemlendirici ürün kullanmayalım.

  4. siteye üye olmak bugüne nasipmiş fakat ben çok eski takipçilerdenim.Hatta ilk zamanlar ay takvimi uygulamasına çevremde kimseyi inandıramamıştım ama bendeki sonuçları o kadar belirgin ki şimdi herkes siteyi sorar oldu.Lazer bile bu yöntem kadar faydalı olmadı bana.İşte şimdi "Kozmik Bakım" geç kalmış bir teşekkür için burdayım:)

  5. Kozmik bakin merhabalar, ben mayis ayinin 2. seceneginde epilasyo yaptım, ama inanilmaz hızlı uzadilar, gercekten bu duruma cok uzuldum 🙁 subat ayindan beri uyguluyorum ama suan alali 10 gün olmus olmasina ragmen tekrat alma seviyesine geldiler neredeyse. Bu arada 5gun önce regl oldum acaba hormonlardan dolayi mi coştu bunlar? Şimdi haziran 2.secenegi bekliyorum, benim hep reglimden önceye denk geliyor, insallah bu sefer güzel sonuç alirim 🙁

  6. sevgili karanfilim bebe yağını kullanabilirsiniz. bu konuyla ilgili "püf" kategorisine de göz atabilirsiniz.

    maide hanım kesinlikle sorun olmaz, rahatlıkla yapabilirsiniz.

    nil hanım ne güzel haberler bunlar:) benim için en güzel teşekkür memnuniyetiniz, çok mutlu oldum:)

  7. saliha hanım çok nadir de olsa böyle durumlar yaşanabiliyor. aynı dönemde herkeste aynı sonuç yaşanmadığı için ay takvimiyle ilgili görünmüyor. yani bireysel bir nedeni olmalı. ancak endişe etmeyin şimdiye kadar üst üste tekrarlandığını görmedik:)
    bundan sonraki aylarda telafi edecek en güzel sonuçları almanızı diliyorum:)

  8. off yaa kaçırmışım ilk tarihleri benim aklımda nedense ayın 8'i gibi kalmış:( 23üne de çok var gibi napmalıyım bilemedim.

  9. Sana burdan teşekkür etmek ancak nasip oldu çok teşekkürler kozmik bakım bloğa üye olmak ancak nasip oldu şuana kadar mail yoluyla seninle iletişim halindeydim ve hatta en son maillime da hala cevap beklemekteyim senden çünkü o kdar iyi geldiki tavsiye ve yöntemlerin oyüzden ziyadesiyle önemsiyorum söylediklerini ve bunun için tkrar tşklerimi sunuyorum sana ama lütfen maillerine de bakarmısın:) sağlıcakla kal
    sağlığına dikkat et tamammı?:)

  10. geçen büyüyen fazda aldım mecburen. doktor randevum vardı mecburdum. gerçekten arada çok fark var. bundan sonra doktor kontrollerim pek olmayacak. İnşallah azaltabilirim ben de tüylerimi.

  11. Kozmik bakim lutfen bana moral ver :(( bütün tüyler im cok uzadi yarim santimden daha uzun, üstelik evliyim esimden nasil kacacagimi şaşırdım, tüylerim uzayinca özgüvenim tamamen gidiyor sanki :(( 2haftada nasil böyle oldular 🙁 acaba dogum kontrol hapı kullanarak regl tarimihimi degistirebilir miyim? Hani size demistim ya ikinci secenekte epilasyon yapmam gerekiyor ama ondada yaptıktan 4-5 gun sonra regl oluyorum, her seferinde ayni sey oluyor ve ilk verdiğiniz tarihlerdede genelde regl günlerime denk geliyor. Regl duzenimi değiştirebilir miyim sizce?

  12. saliha hanım önceki konuşmamızda da dikkatimi çekmişti, alınacak boyda demiştiniz, neden ilk seçeneği kullanmadınız? keşke kullansaydınız. ayrıca ikinciseçenek ile regliniz arasında 4-5 gün olduğunu söylüyorsunuz. bu yeterli bir ara. ben birkaç aydır sadece 2 gün kala yapıyorum epilasyonumu. birkaç ay daha aynı şekilde devam edecek gibi görünüyor. tüm yıl boyunca regl sonrasına rastlaması zaten mümkün değil. içiniz rahat olsun, yapabilkirsiniz.

  13. Ilk secenektede reglimin 3. 5. günü civarinda filan oluyor, reglin son gunlerinde alabiliyor muyuz? Benim 7-8 gun sürüyor reglim. Her ay bu durumdayim ilk seçenek reglimin son gunleri ikinci secenekte reglimden 6 gun filan öncesi öyle. Aslinda benim derdim şu ki regl olduğum zaman sanırım hormonlardan olacakki tüylerim daha hızlı uzuyor ve ben Tüysüzlügün tadini kisa süre çıkarabiliyorum 🙁

  14. merhaba.ben uzun süredir tarihlere uygun olarak epilasyonumu yapmaya çalışıyorum,bazı aylar gerçekten seyrek az ve ince çıkıyor ama bazen de (mesela geçen ay) aldıktan kısa süre sonra çıkıyorlar ve hiçbir etki görülmüyor.özellikle bu son alışımda tüylerim çok kötü çıktı,çok kalın oldular,acaba bunun sebebi ne olabilir? regl dönemi bittikten hemen sonra veya 1-2 gün sonra almıştım.böyle olmamalı mı?şimdiden teşekkür ederim 🙂

  15. sevgili kozmik son iki aydir verdigin tarihlerden bikacgun once yapmistim adetime denk geldigi icin ama hem sert hemde hizli cikti :(( bu ay dedim ki ne olursa olsun gunu beklerim gerekirse 2. secenegi beklerim mayis 2. secenegi yaptim ve hala cikmadilar cook mutluyum iyiki varsin kozmik bakim :))

  16. merve hanım geçen ay iki arkadaşımız daha aynı durumu yaşadığını söyledi ancak bizler problem yaşamadık. hatta üstteki yorumda özlem hanım tam aksini yazmış. sanıyorum kişisel bir nedenden kaynaklanıyor ama peş peşe yaşanmıyor, endişelenmeyin.

  17. özlem hanım sizi memnun eden bir sonuç yaşamanız beni de mutlu etti. daha iyilerini diliyorum, unutmayın siz önceleri farketmeyeceksiniz belki ama her ay bazı tüyleriniz geri dönmeksizin terk edecek sizi:)

  18. maide hanım mutlaka olacaktır merak etmeyin. sadece hepimizde aynı hızla etki etmiyor. en eski takipçilerimden birinin de aynı yaşlarda kızı vardı, onlar güzel haberler vermişleri. eminim sizde en kısa zamanda aynı güzellikte sonuçlarla döneceksiniz:) lütfen umutsuzluğa kapılıp bırakmayın.

  19. kozmik belki kızcaksın ama ben bu tarihlere uysun diye, doktor kontrollerim olduğu zamanlarda jiletle alıyorum.
    önce bi kere denedim problem olmadı. şimdi bi daha denedim. jiletle bir haftada alıncak hale geliyor. 23 haziranı bekliyorum artık.
    çaresiz kaldığımda bunu yapıyorum. benim tüylerim ince jilet çok etki yapmıyor. onun yerine büyüyen fazda ağda ile aldığımda daha kötü oluyor. herkes denemesin belki sadece bana uygundur 🙂

  20. temmuz başı olması süper ramazan öncesine ayarlayalım lazer randevularımızı 🙂 yaklaşık tarihler belirlenince yazarsın dimiii 🙂

  21. sevgili editor büyüyen fazda yapmayın zaten. ancak jileti ççok fazla tekrar ederseniz tüyler zamanla kalınlaşacaktır. elinizden geldiğince tarihlere uymaya çalışın.

  22. doğru diyorsun kozmik. benim tüylerim zaten ince yapılı. belki de böyle olmasına neden olan bu yaşıma kadar hep ağda kullanmamdır. işte ben gibi çok sık doktora giden insanlar baya zorlanıyor tarihe uymada. ama etkisini görünce de insan illa ki uysun istiyor.

  23. sevgili kozmik bakım,

    birkaç aydır aldactone tedavisinin yanında epilasyon tarihlerine uymaya çalışıyorum. hangisi daha etkili bilemiyorum ama tüylerimin yoğunluğunda ciddi azalma var. başlarken çok ihtimal vermemiştim ama denemekten ne çıkar diyerek başladım. belli tarihlerde epilasyon yapma zorunluluğunun benim gibi üşengeç bir bünye için de ittirici güç artısı da var ayrıca:)kısacası mevcut durumdan oldukça memnunum yani teşekkürler:)soruma gelirsek bu ay adetim sürpriz yapıp yaklaşık 10 gün önce başladı ve tüm hesapları bozdu:( 1. seçeneği de unuttuğum için değerlendirememiştim buna çok ihtiyacım vardı sence elzem olan kısmı adetken mi alsam yoksa küçülen ay fazında olduğumuz için adetimin bitmesini mi beklesem hangisi daha faydalıdır. yardım lütfen:)

  24. kozmikcigim tekrar tarihler icin tesekkürler….

    agdami dün yani 24ünde. saat 20-22:00 yaptim
    bacaklarimi, koltuk alti, bikini
    ve sunu farkettim gayet rahat oldu, hic aci cekmedim. hayret ettim.
    mayis sonu agda günlerinde türkiyedeydim ve tüyleri orada aldirmistim ve bayan kuaför bana bikini bölgemin hic azalmadigini söylemisti, o bölgeye sir kullanmadigim icin sesu ilik agda kullandigimdan azalmamis olabilecegini söyledi (cünkü bildiginiz gibi sekerli). kuaförün mayis ayi aldigi tüyler tabiki en son nisan ayinin son günlerinde alinmis olanlardi. demem o ki bence nisan bana pek yaramadi ama mayis iyi gelmis olacak ki dün hic zorlanmadim ve bikinide azalma farkettim (yada bu kuaförün sir ile aldigindanmi kaynaklandi onu simdi bilemiyorum) kozmikcim sende kendi fikrini söylersen sevinirim.

    tekrar tesekkürler iyiki varsin iyiki bizi aydinlatiyorsun
    avusturyadan kucak dolusu sevgiler öpüyorum

  25. tek bir başlıkta cevaplayayım tüm soruları izninizle..

    Rebecca saç kesiminde olumlu etki için 10 temmuzu beklemeliyiz.

    betül hanım şehir dışındaydım,cevap için geç kalmış olabilirim ancak ileride aynı durumda olursanız kesinlikle regl dönemi içerisinde tüylerinizi almayın.

    maide hanım hafta başında epilasyon yapabileceğiz. 2 temmuz diyebilirim ortalama olarak.detaylı olarak tarihleri bir iki güne kadar hazırlamış olurum.

    cansu05 temmuzun sonunda ikinci bir seçeneğimiz olacak.

    sevgili suzan nisan ayı ikinci secenekte olumlu etki yaşamayan birkaç arkadaşımız daha oldu. zaman zaman yaşanabiliyor ancak güzel tarafı, devam etmiyor ve sonraki aylarda normale dönüyor. türkiyeden de sevgiler 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close