AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

21 Ocak 2013 saat
16:04’ten 24 Ocak  2013 saat 04:59’a
kadar Ay İkizler  Burcunda büyüyecek;

 

Saç bakım yağlarını severek uyguluyorsanız, Ay’ın
İkizler  Burcunda olduğu bu günler tam
size göre.

İsterseniz hazır olarak bulabileceğiniz saç bakım yağlarını,
isterseniz tek tek  alıp evde
hazırlayacağınız kendi bakım yağınızı kullanabilirsiniz.

 

Dilerseniz karışım
yağlar kullanmak yerine saçlarınıza çok iyi geldiğini keşfettiğiniz tek bir yağ
ile bakım uygulayabilirsiniz.

Bu günlerde yapılan bakımların, saçlarınızın hızlı uzamasına
yardımcı olacağını unutmayın!

Related Articles

14 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım saçlarımı boyamak, kendi rengine döndürmek istiyorum saçım da açma işlemi gördüğü için tutup tutmayacağından emin olamıyorum, öte yandan dibi de çıktı kötü gözüküyo epey:S saç boyamak iiçin en avantajlı tarihler hangileri yakın zamanda?
    teşekkürler:)

    1. 27-28 ocak boya için uygun tarihler. açılmış saçlarda boyanın kıvamı ne kadar koyu hazırlanırsa sonuç o kadar iyi olur (çok eski ve usta bir kuaförün bana yıllar önce verdiği bir bilgidir bu)aksi halde iki haftada bir boya gerekir.belki verdiğim tarihlerde boyaman bu süreyi biraz daha uzatır ama yeterli olmaz.

  2. Burcun büyüdüğü günlerde saç kesmek uygun mudur? Tarihleri görmeme rağmen yoğunluktan kestiremedim. Acelesi yok aslında ama yine de büyüyen günlerde yani bugün veya yarın uygunsa kestirmek için fırsatım olacak.

    1. zeze 26 ocakta akşam saatlerinde kestirebilirsin. sıradan bir günde değil, ay aslan burcunda iken kestirmiş olursun. acil değilse, yaklaşık dört hafta daha bekleyebilirsen bu kısacık zamana sıkıştırmak yerine şubatı beklemeni öneririm.

  3. Selamlar, aranıza bugün katıldım… Şuan bu bölümü bana hoşgeldin yazısı gibi düşünüyorum 🙂 Bu güzel tesadüf beni fazlasıyla mutlu etti. Sabah tesadüfen bu siteye girdim, beni bu aileye katılmak için çeken faydalı bilgileriniz ve çok sevilmeniz oldu… Sevgili Kozmik Bakım… Başarılar,, sevgiler.

    1. ne güzel cümleler, ne güzel dilekler bunlar, ailemize hoşgeldiniz:)
      aramıza katılmanız da beni çok mutlu etti:)en güzel şekilde faydalanmanızı diliyorum.

    1. sağ sütünda, popüler yayınlarda sinameki kürü var. evde hazırlanan bir kür. ayrıca maya maskeside güçlü bir destektir, hatta vitamin ampulleriyle daha da güçlendirilebilir:)

    1. kozmik bakım şubat ayı ilk haftası epilasyon tarihleri olucakmı veya şubat ayı epilasyon tarihi tahminen nezaman olur :/ eğer şubatın ilk haftası var ozamana beklemeyi düşünüyorum tüylerim daha kısa çünkü :/ teşekkürler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close