AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

10 Kasım 2012 saat 11:34’ten
12 Kasım  2012 saat 13:10’a kadar Ay Terazi  burcunda küçülecek;

 

Saç bakımında yağları tercih ediyorsanız Ay’ın Terazi Burcunda
olduğu bu günler diğer günlerden daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır.

İsterseniz karışım şeklindeki yağları kullanabilir, isterseniz saçınızın ihtiyacına
göre tek bir yağ belirleyip uygulayabilirsiniz.

Related Articles

11 Yorumlar

  1. kozmik bakım lütfen orda oll acil cevap lazım bana
    Ben şimdi yılan yağı ve lavanta yağı aldım birazdan yağ bakımı yapıcam da iki yemek kaşığı zeytin yağı bir yemek kaşığı yılan yağı ve bir yumurta sarısı yapmam yeterli olur mu ölçüler uygun mu saçımın uzunluğu için iyi de yağ ölçüleri aynımı olmalı ? bir de saçımı yıkadıtan sonra soğuk suyla aradan bir saat geçince lavantayla durulama yapsam olur mu?

  2. fermi muhtemelen uygulamışsındır ama yine de cevap vereyim. uguladığın oranın bir sakıncası yok ama 3 yk zeytinyağı + 1 yk yılan yağı ya da 2 yk zeytinyağına 1 tatlı kaşığı da olabilirdi. yumurta da problem yok zaten.yılan yağını biraz daha azaltabilirsin yani sonraki uygulamalarında.
    lavantayı da bahsettiğin gibi uygulayabilirsin. hiç beklemeden havluyla saçının suyunu alıp direkt uygulayabilirsinde. soğuk suya dikkat ama! onun yerine ılık su ile hazırlayıp kan dolaşımını masajla arttırmanı tavsiye ederim.

  3. çok teşekkür ederim kozmikcim. Söylediğim ölçülerde yaptım ikinci yağ günün de dediğin gibi yaparım 🙂 saçımı önce soğuğa yakın bir suyla duruladım ki yumurta pişmesin diye 😀 ılık bir suyla yıkadım ama lavaktayı yapmadım sendencevap almadan yapmak istemedim onuda artık sonra yapıcam. Bu arada benilk yağ bakımımı tek zeytinyağı ve yumurta sarısı ile yapmıştım çok dökülmüştü zoruma gitmişti bunda dökülme olmadı inşallah devamıda öyle gelir 🙂

    gelişmelerden her zaman ki gibi haberdar ederim iyiki varsın kozmik bakım haaa bir de bu yazıyı okuyan olursa yılan yağını alırken aktara kesin sorsun biz nerdeyse ylang ylang diye yanlış bir yağ alıyorduk 😀 sağolsun adam duymuş eşimle konuşurken uyardı bizi doğrusu verdi 😀 😀

  4. ben lavantayı soğuk su ile hazırlamak istediğini düşündüm:) aman dikkat edin mevsim değişti, baş bölgesini ıslak tutup üşütmek ya da nemli saçla soğuk ortamda bulunmak yoğun biçimde saç dökülmesine sebep olur..

    1. Teşekkür ederim Kozmik Bakım.

      Şimdi bloğa yeni birşey eklediğinde hemen mail geliyor ve rahatlıkla takip edebiliyorum. Fakat yeni yazılan yorumlar için tek tek bakmam gerekiyor. Bütün yorumları da okumak istiyorum, bunun için de mail gelme şansı yok mu?

      Sol taraftaki son yorumlardan takip ediyorum ama yine bazılarını kaçırıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close