AY TAKVİMİ

Güzellik ve Bakım

 

02 Eylül  2012 saat 08:37’den 04 Eylül  2012 saat 18:41’e kadar Ay Koç  burcunda küçülecek;

Ay’ın Koç burcunda olduğu günler saç bakımı için en ideal günlerdendir. Hem saç bakımı yapabilir hem de saçlarınızı boyayabilirsiniz. Ancak Küçülen Ay Fazı dolayısıyla saçlarınızı kestirmeniz doğru olmayacaktır.

Ay Koç burcundayken protein ve vitamin içeren bakımlar daha etkili olacaktır. Saçlarınıza yağlarla bakım yapma alışkanlığınız varsa bile kullandığınız yağın içerisine protein ve vitamin eklemeyi unutmayın! Bunun için vitamin ampullerinden ya da yumurtadan faydalanabilirsiniz.
.
.
.

Related Articles

11 Yorumlar

  1. Ben bir türlü saç bakımı için verilen tarihleri uygulayamamıştım şimdi bunu uygulamak istiyorum ama bir kaç sorum olcek 😀 kozmik bakımcım verdiğin tarihlerden herhangi birgün mü yapılmalı saç bakımı yoksa üç günde değerlendirilmeli mi bir de saç bakımında hangi yağ kullanmalıyız kuru saçlar için hangisi dah aetkili olur.

  2. her günü kullanmaya gerek yok, ben genellikle 3 günlük bir dönemse 2. günü kullanıyorum.
    yağ konusuna gelince nemlendirici yönü öne çıkan yağlar var zaten (badem yağı, zeytin yağı gibi) bütçeye göre alternatifler çoğalıyor. ama bana göre fiyatı ne olursa olsun doğru zamanda yapılan bakım işe yarıyor;)
    bir de ben karışım yağlardan çok saçıma daha iyi geldiğini hissettiğim yağları tek tek uygulamayı seviyorum.daha fazla memnun kalıyorum çünkü.

  3. önümüzdeki 2 hafta boyunca ay küçüldüğü için saç kesimi uygun olmaz, sonrasında alternatif tarihler var ancak daha da güzel bir tarih istiyorsak ve aciliyet söz konusu değilse ekimin son haftasını beklemek gerekecek feride:)

  4. yorum yazmıştım ama gönderememişim 😀 ben bugün zeytinyağı ve yumurtayı birlikte sürdüm saçıma yıkadıktan sonra tararken baya döküldü 🙁 ilk defa yaptığım için mi oldu yoksa hep olacak mı anlamadım 🙁 bir kaç kez daha yapıcam inşallah dökülmez. Hacimlide görünüyo saçım ama neden döküldü anlamadım normal mi bu sizce

  5. özellikle yağ bakımlarında ilk seferlerde dökülme oluyor genelde çok net bilinen sebebi olmasa da yıpranmış saçları temizlediğini düşünmekteyiz, sağlam sağlıklı saçlara yer açılıyor diyebiliriz ama tabi her sefer dökülmeye devam ederse yaramıyordur saça

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close