BAKIM TAKVİMİ

Ağustos Ayı Epilasyon Günleri

 

08 Ağustos  2012 saat 10:27’den 10 Ağustos  2012 saat 23:10’a kadar Ay Boğa  burcunda küçülecek;

Ay’ın boğa burcunda küçüleceği  bu günler,  epilasyon için ağustos ayının en uygun günleridir. Ancak unutmayın ki bu günlerin etkisini görmek istiyorsanız tüyleri kökünden alacak bir yöntem kullanmanız şart!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için şimdiden epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile nemlendirin.
Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

101 Yorumlar

  1. Emeğine yüreğine sağlık canımmmmm tarihi görünce nedense çok mutlu oluyorum ben yaa üzerimden bir kaygı kalkıyor 😀 çok sevindim valla inşallah adette olmam o tarihe kadar 🙂

  2. Tesekkurler, bacaklarimi almis olsamda diger bolgelerimi bu tarihte alacagim insallah faydasini goruruz hep birlikte, ayin 8indede lazer epilasyonum var oda ekstradan fayda eder ins tamda o gune denk gelmis :))

  3. güle güle kullanın,şifa olsun:)
    sedulu, O ismi kullanmıyoruz burada!:)bu nedenle mesajını sildim canım,daha dikkatli olalım olur mu?:)

  4. Heyecanla beklediğimiz tarihlere kavuştuk çok şükür.Hem adet sonrasıyım hem de işlerimin yoğun olmadığı bir dönem.Harika.İnşallah bir de azami fayda sağlarsam dokunmayın keyfime.Şinanay şinanay diye oynarım artık 😀

  5. canım,o kadar teknoloji özürlüyüm ki :((( evdeki msn açılmıyor,yeni sürüm yükleyin falan diyor..uğraşıyorum ama bakalım olacak mı?olmazsa yarın eşimin iş yerinden atarım olur mu?

  6. mail gelmiş apranxx, bu akşam askıya alıyorum ama, üç gündür mouse bozuk, pc yi kullanırken ecel teri döküyorum :)yarın halledebilirsem ulaşacağım sana.

  7. hasretle beklediğim günlere kavuştum artık geçen hft pantolon giymekten sıkılmıştım yeniden elbise ve eteklerime kavuşuoum yaşasın 🙂 reglde bitmişti lazerdende randevumu alırım yani sayende herşey harika kozmikim çook saol.

  8. kozmik bakim tarihler icin cok tesekkür ederim kollarim baya bi uzadi sirkette böyle oturmak kötü oluyor elimin üzerindede ciktigi icin görünümü hos degil….
    diger sifremi unutmusum (sanada yazmistim zaten)
    yeni mail aldim artik yoksa yazamayacaktim

  9. kozmik bakım,ben gen ay 1. alternatifi sınav yüzünden 2. alternatifi adet yüzünden kaçırdım.bu ay ken almam lazım 10 gün adetmin son günü alsam işe yarar mı?

  10. Kozmik bakım merhaba;
    geçen ay tarihleri kaçırmıştım büyük bi sabırla bu aya kadar bekledim ve tarihleri görür görmez nasıl sevindim anlatamam zira daha fazla dayanacağımı sanmıyordum :)) teşekkürler….

  11. herkes gayet mutlu gördüğüm kadarıyla:)

    oya, problem olmuyor her zaman; yine de biz tedbirli davranmayı seçiyoruz. ancak senin durumunda iken yapılabilir. çünkü eylül ayını beklemen zor olacaktır.

    melke, regl dönemlerini nasıl geçirdiğini bilmediğim için net birşey söyleyemem ama son gün de yoğun geçiyor ve aniden bitiyorsa, yapmamanda fayda var tabi..

  12. tüh ya bu kadar bekledim ama o tarihler reglime denk geliyor.demek ki bu aydan faydalanmak nasip değilmiş.eylülde devam teşekkürler kozmik bakım.

  13. Kozmikcim merhaba.

    Nasılda bekliyordum bu tarihleri. 4 ağustos regl bitimiydi, harika oldu tarihler.

    Sağol var ol.

    Sevgiler iyilikler olsun sana..

  14. bu durumda tarihleri kullanamzsın tabi. ya önümüzdeki ayı beklemeli ya da reglin biter bitmez yapmalısın ki önümüzdeki aya kadar yeniden alınacak seviyeye gelsin tamamı.

  15. maalesef büyük bir heyecanla beklememe rağmen regl zamanıma denk geliyor, sağlık olsun, bir dahaki aya inşaAllah…iyi ki varsın, uygulayamasam da moral oluyor varlığın ve bu konudaki yorumların…Uzun zamandır seni sessiz takip edenlerden biriyim ben de ve nihayet burada sana ulaşmak da mümkün oluyor, hayırlı ve güzel yazışmalara…;)

  16. iki aydır bu günleri çeşitli sebeplerle kaçırıyordum. Bu ay ilk defa bu yöntemi deneyebileceğim inş. Bende diğer arkadaslar gibi mutlu olmak istiyoruum:)

  17. benim de hem lazer epilasyon hemde ağda günüm olucak perşembe ve cuma kıl tüy günlerim çok yoğun geçicek:)) tabi birde kızım var onunla birlikte yoğun çalışma içinde olucaz..teşekkürler kozmik bakım seni zevkle takip etmeye devam.:))

  18. ayy çok kötü oldu bu tarihler yarın regl olucam 🙁 tek seçenek mecbur bacakları halledicem artık regl sonrasında ee koltuk altıda beklemez pofff ama ocaktan beri o kadar faydasını gördüm ki sagol kozmikcim 🙂

  19. Ben mecbur yarın olucam 9 unu bekleyemem 🙁 heran adet olabilirim çünkü hiç faydasını görmemektense azda olsa görmek güzzel bişi 😀

    ben daha geçen ay ilk defa yaptım ve gerçekten sonuç süper bacaklarımın üst kısmı hiç yok denecek kadar az çıktı ama alt taraf daha dirayetliymiş hemen çıkı verdiler 😀 😀 ama bu durumu eşim bile farketti 🙂 Kozmikbakım çok çok çooooooooooookkk teşekkür ederim yaa seni tanımama vesile olan raraavise de çok teşekkür ediyorum 😀

  20. yine ne güzel mesajlar gelmiş:)asıl ben sizlere teşekkür ediyorum:) zaman içinde daha da güzel sonuçlarla dönmenizi diliyorum:)

  21. merhaba kozmik bakım :)bende senin uzun süredir sessiz takipçilerindenim faydanı çok gördüm iyi ki rastladım okudum seni 🙂 bu ay biraz kötü denk geldi regl oldum olacam yarın olmazsam almayı düşünüyorum 9unda alırsanız daha iyi olur demişsin ama riske atmak istemiyorum bayram üstü. umarım faydasını görürüm bu ay da çook teşekkürler 🙂

  22. Ben de mecburen yarın alıyorum doktora gitmem lazim cunku. artik eylul de iki tarih olursa onlarin en uygun günlerini denk getiririm. Bu arada ben de farkettim ki temmuz tarihleri bazi bölgelerde cok ise yaramis bazılarında eh işte. Ayrica fermi rica ederim buradaki adimi raraavis yapamadım bunu kullaniyorum. Bence topikteki diger kizlara da haber verelim herkes faydalansin:)

  23. merhabalar merhabalr .. ben yeni keşfettim sizi. epilasyonu dolunay olunca yapılır diye biliyordum ve sizde geçenlerde dolunay 2 austos dedğiniz içim o zaman yaptım .. anlamadığım nokta 8-10 arası demişsiniz neden tam dolunay değil cevap lütfen .. sevgiler..

  24. ve azmin zaferi! bekledim ama değdi. çok şükür hallettim bu ay da. hem de çok hızlı bir şekilde. sağolasın kozmik bakım! artık tek endişem 9-10 ağustosu bekleyemediğim için tahminimden erken tüy çıkması. darısı eylül ayına!

  25. sevgili melikeeren, "Ay Takvimine Göre Epilasyon" başlıklı yazımı okumanızı rica ediyorum.daha önce okuduysanız bir kez daha ve daha dikkatli okumanızı isteyeceğim:)

  26. regl döneminde alınan tüyler güçleniyor malesef. ayrıca acıyı daha fazla hissetmeye neden oluyor.bunlar arkadaşlarımızın birçoğunun deneyimleri oya.
    istersen bu ay bu şekilde deneyip sen de tecrübe et istersen de hemen regl ardından alıp eylül tarihlerini bekle.

  27. “Ay’ı Tam görmeden tüylerinizi almayın”bende "ay'ı tam gördüğünüzde tüylerinizi alın tam görmeden almayın" demek.. ben mi anlayamıyorum anlamadım

  28. aranızda hamile olup da bu tarihleri kullanan var mı acaba, bi sitede şöyle bir şey okudum, kıllarınız normalden daha çabuk uzuyorsa bebeğiniz erkek bebek olabilir 🙂 kıllarım şu an felaket durumda, tırnaklarım da çok çabuk uzadı gibime geliyor, normalde iki haftada bir keserim, ama daha keseli bir hafta oldu, uzadı hemen, sanırım kılın da tırnağın da yapısında onu uzatan keratin denen bi madde varmış, bu bilgi doğru mu kozmik bakım? bu hafta tırnaklarımı bu tarihlerde kessem nasıl olur acaba 🙂 biraz tuhaf oldu ama aklıma geldi işte.

  29. ay'ı tam gördükten sonra, yani dolunaydan sonraki günlerde alıyoruz.
    aslında tam da sorduğunuz şeyi açıklamıştım orada.

    bence şu anki düşünceleriniz dağıldıktan sonra yeniden okuyun; farklı bir bakış açısıyla.

  30. tüyleri her hamilelik döneminde tamamen dökülen erkek annesi bir arkadaşım da var senin gibi şikayetçi olanda ama genelleme yapamıyorum malesef.

  31. raraavis bacım burdaki ismin çok alengirli 😀 😀 ben sana bu isimle hitap etsem kızmassın bana dimi 😀

    bu arada bacaklarımı hallettim akşama kaş bıyılık yapcem ohh mis gibi olcem 😀

  32. Temmuz ayındaki tarihler bikini bölgeme çok yaradı bugüne kadar pek farklılık görememiştim bilmiyorum belkide beş ayın ürünüdür.üst bacaklarımdaki tüyler çok cılız görünmüyolar bazı yerler hiç çıkmamış.Alt bacak ise tahminimden çok daha hızlı ve çok uzadılar bu sefer ama arada çok cılız boşluk olan yerlerde var.sanırım gittikçe karşılığını alıyorum.Bıkmadan usanmadan devam edicem.Tarihler için teşekkürler yarını dört gözle bekliyorum:)

  33. zaman içinde daha da iyi olacaktır kesinlikle, zaten her ay uyguluyoruz bu işlemi, verdiğim günlerde devam et, kaybedecek hiç bir şey yok (tüylerden başka:)

  34. Sevimli,
    İkinciye 5 aylık hamileyim ve tüylerimde ekstra bir durum olmamıştı ta ki Haziran'da bu konuyla tanışıp uygulamaya baslayincaya kadar. Kozmik Bakım ın verdigi tarihlere göre ağda yapıyorum ve kesinlikle faydasını görüyorum.Daha seyrek ,cansız ve daha geç çıkıyor tüyler.

    Bu arada çok şükür sabırsızlıkla beklediğim Ağustos'tan da bugün faydalandım,hafifledim iyi varsın Kozmik Bakım teşekkürler 🙂

  35. peki nurlum, hamileliğin ilk ayında artma falan oldu mu sende, hani ilk ay adet falan olmuyoruz, hormon dengemiz değişiyor ya birden, ne bileyim bendekiler fışkırdı resmen, bakalım bu ay nasıl olcak, hamileyken azalması güzel olurdu, yoksa insan daha çok zorlanır 🙁

  36. Sevimli benim tüyler çok erkencidir normalde maalesef hemen çıkar bu nedenle bir artış farketmedim ama Kozmik bakım ın tarihlerine göre almaya başladığımdan beri çok faydasını gördüm.Kesinlikle denemeni tavsiye ederim.Bir kaç ay istikrarlı sekilde deneyerek sonuclarını eminim sende bir çok kisi farkedersin.

  37. Gecen sene 1 defa katilmistim bu tarihlere kinam dugunum vs. olunca pek takip edemedim, bundan sonra kesinlikle tarihlere gore yapicam epilasyonumu. Bu ayin epilasyonu tamamdir bakalim sonuclar nasil olucak Allah hepimize sifalar ve kilsiz tuysuz gunler nasip etsin insallah:) Amin amin amin

  38. teşekkür ederim nurlum, ben zaten yaklaşık bir buçuk yıldır bu tarihlerde alıyorum, belki iki defa falan uymamışımdır, normalde çok memnunun, faydasını kesinlikle gördüm ama işte bu hamilelik… bakalım bu ay güzel sonuçlar alırım inşallah.

  39. sevimli,
    6 aylık hamileyim. bebek de erkek. dediğin gibi bür uzama farketmedim tüylerde. sadece geçen ayki tarihlerde biraz çabuk çıktı diye düşündüm ama o da bazı bölgelerde. tırnaklarımı hep haftada bir keserim ekstra bir uzama dikkatimi çekmedi. yalnız saçlarm hamile olduğumdan beri çok çabuk uzadılar. biraz da gürleştiler normalde çok cılız haldeler. kozmik bakım ın saç tarihlerini hiç uygulamadım bir de ona başlamayı düşünüyorum 🙂
    fermi sen ister raraavis, ister sadece blue falan de farketmez.ben burada değiştiremedim bu ismimi mecbur kaldım 🙂

  40. 9 ağustosu kullanmayı 4 gözle beklerken aksilik yüzünden bugüne erteledim , portakal kabuğu yağını da kullandım kuafördekiler portakal kokuyor ay ne güzel koktu nerden geliyo bu koku diye konuşurlarken ben de odada kıs kıs gülüyordum :))
    bi arkadaşın dediği gibi şu an ben de tüysüz ve mutluyum :)) teşekkürler kozmik bakım….

  41. kozmikcim bende bu ay basladim insaALLAH sifa olur fakat agda yapamiyorum mailde yazdigim gibi 🙂 epilasyondan sonra önerdigin bir sey var mi acaba? bazilari limon suyu felan diyolar okudum bi sitede senin tavsiyelerin nedir birde batiklar icin :((

  42. blue içimi ferahlattın, zaten kıllı biriyim, hamile kalmadan önce bile stres yapardım bu tüylerimi,"hamile kalınca ben naparım" diye. inşallah bu ay şifa olur bana ve herkese.

  43. suskunmeysa tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki ağdadan sonra kullanılan ürünlerin ya faydası yok ya da kısa vadeli!

    "ilk kez uyguladım,çok memnun kaldım" ifadesini kullananların farkında olmadan Ay'ın uygun günlerinde aldıklarından ve asıl başarının bundan kaynaklandığından eminim..

  44. Bu ay şunu farkettim.İlk bu tarihlerde almaya başladığımın yarısı bir zamanda tüy işlerim bitti.Başka farkettiğim şey de genital bölgemdeki azalma.Ah ah ormanlarımız elden gidiyor erozyona uğrayacağız 😀

  45. uyku mahmuru ben de bu ay çok çabuk hallettim ve şaşırdım. o erozyon için her ay iple tarihleri bekliyorum yeter ki kurak bir çöle dönsün en sonunda diye 🙂
    sevimli, bence bu tüy olaylarını hiç dert etme.eğer bu tarihlere uydurabilirsen ki hamileyken adet problemi de ortadan kalkıyor çok rahat edersin.hele aynı ayda iki tarih oldu mu çok güzel oluyor. doktor randevunu da ona göre ayarlıyorsun oh mis!

  46. Yaz aylarında bu iş gittikçe zorlaşıyor yahu 🙁 tam 2.5 saat sürdü ağda işim..
    9 ağustos gecesi saat 22.00 da başladım 12.30 da anca bitti..
    ama sonucunu bildiğimden bu durum beni yıldırmıyor 🙂 geçen sene eylül ayından beri en az ayda 1 tarih uyguladım ( 2 tarihi birden uyguladığımda oldu tabii.. ) ve %50 azaldı tüycüklerim 🙂
    bu kış lazere başlamayı planlıyorum ümidim büyük 2-3 seansta biter diyorum ben :)) Kozmikbakım ' ım Allah işini rast getirsin canım.. duacınım 🙂

  47. hem sıcak hem hamilelik canım okadar yandıki anlatamam..ama hem komple ağda hem de tırnak işlerim halloldu umarım uzun süre idare eder :):):) seni seviyoruz kozmikbakım 🙂

  48. Ben 9-10 onerisini surekli takip etmeme ragmen yeni gordum. Aciklanmasini bekliyodum ve 8 inde hemen aldim ama bu sfer hic canm yanmadi diyebilirim. Umarim azalma da olur. Cok tesekkurler kozmik bakim 🙂

  49. Canım benim, ben de aylardır epilasyon tarihlerini takip ediyorum ve tüylerin daha geç ve çok zayıflayarak çıktığını özellikle farkediyorum. Bu yüzden sana çok teşekkür ederim.

  50. Eylül ayı epilasyon tarihleri yaklaşık olarak ne zaman olacak? Şimdiden bilgi vermen mümkün mü?

    Lazer yaptırmaya karar verdim. Randevu almak için soruyorum. Teşekkürler…

  51. her ay 2-3 gün öne çekiyor, geçen ayın tarihlerine bakarak tahminde bulunabilirsin..sizlerin bunu öğrenmiş olmanız gerekiyor artık 🙂

  52. Teşekkürler Kozmik Bakım. Evet sayende öğrendik. 🙂

    Fakat Ağutos ayında tek alternatif vardı. Bazı aylar 2 alternatif olduğundan dolayı ilk alternatif Eylülün ilk günleridir diye tahmin ediyorum ama emin olmak istedim.

  53. Kozmik bakımcım reglimin bitmişti ve ayın 9-10 gecesiydi belkide 10uydu sabaha karşı aldım tüylerimi ama bu ay nedense çok erken çıktılar (yani bayramda çıkmaya başlamışlardı) anlayamadım nerde yanlış yaptım acaba 🙁 ve büyük bir kısmıda batık oldu koltuk altları hariç…

  54. yanlış yaptığından değil nalan, bazen bizlerde hiç etki göremiyoruz ama bu her zaman yaşanmaz.düzenli olarak uygulamaya çalış, birkaç ay sonra azaldığını hissedeceksin zaten.yani çabuk çıkması etkisi olmadığı anlamına gelmiyor çoğu zaman.her ay yavaş yavaş azalıyor tüyler ve birkaç ay sonra birden farkediyorsun ki epey azalmışlar. bazen de aniden büyük bölümü kalıcı olarak bitiyor:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close