BAKIM TAKVİMİ

Eylül Ayı Epilasyon Günleri (2014)

1. SEÇENEK

12 Eylül 2014 saat 06:10’dan 14 Eylül 2014 saat 08:19’a
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

2. SEÇENEK

21 Eylül 2014 saat 20:01’den 24 Eylül 2014 saat 06:07’ye
kadar, epilasyon için etkisi güçlü diğer zaman dilimi.

 

Ay’ın Boğa ve Başak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Eylül ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten
alan bir yöntem kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık

sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la
Yaşam
,  ve Püf kategorilerinde bu
tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları
bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız
bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi
uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi
uygulayanların yorumları için sizden haberler
sayfasını ya da istenmeyen tüyler
kategorisini ziyaret
edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok
üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz
atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu
söz konusu ise çözümünü burada ve
burada
bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

20 Yorumlar

  1. Merhaba kozmik bakim sizi cok yeni takip ediyorum aya gore agda yapmak konusunu duymusdum ama bu sekilde tekip blogu nun varligindan habersizmisim eylulun basinda da kisa bi donem oldugunu yazmistinin gecenlerde bu tarih yok mu acaba?

  2. sevgili şeyda, aramıza hoşgeldiniz:) sanıyorum yanlış hatırlıyorsunuz. eylül başında hızlı saç uzaması için bir kesim tarihinden bahsetmiştim sadece. belki de ben yanlış anlaşılmaya neden olacak bir şey yazmış olabilirim, hatırlayamıyorum. ağustos ayı ikinci seçeneğimizde sure çok kısaydı, belki burada bir yanlış anlaşılma olmuştur. yani eylül ayının tarihleri bu şekilde. zaten şu an büyüyen ay fazındayız ve epilasyon için çok yanlış bir dönemdeyiz. sevgiler:)

  3. Merhaba kozmik bakim, ben henüz 2. ayıma gireceğim için etkilerini göremedim ama yorumlara baktıkça gerçekten umudum her geçen gün artıyor. Bunun için ne kadar teşekkür etsem az. Umuyorum ki bunu ilerde kendi deneyimlerimle paylaşacağım. Bu tarihleri uzun süredir takip ettiğinizi varsayarak, sizin üzerinizde nasıl bir etki bıraktığını merak ediyorum. Mesela tüyleriniz çıkmaya devam ediyor mu yoksa tamamen bittiler mi, kaç yıldır uyguluyorsunuz gibi.

  4. sevgili mermaid, henüz çok erken genel olarak. beklentinizi çok yüksek tutarak stres oluşumuna izin vermeyin. epilasyonunuzu yapın ve unutun. ben ilk araştırmaya başladığım dönemden itibaren hem uyguluyorum hem paylaşıyorum bu bilgiyi.fakat dönem dönem bu tarihlerin dışına çıkıyorum yeni bilgi peşinde olduğum için. bu da bazen beni epey geriye götürüyor. buna ragmen başladığım noktaya gore ciddi fayda sağladım elbette. sadece verdiğim tarihleri kullanıp tüy sorunundan tamamen kurtulan arkadaşlarımız da oldu. dediğim gibi strese izin vermeden düzenli uygularsanız çok güzel sonuçlar alacağınıza inanıyorum.sevgiler:)

  5. Hayızımın son günleri bu tarihkere denk geliyor ve ben hayızımın son günleri çok az leke leke görüyorum buna rağmen epilasyonun bir etkisi olmaz mı???? Bir de hicri takvime göre ayın 14'ü dolunay. Dolunayda alınan tüylerde azalma mı olur yoksa çoğalma mı???

  6. sevgili özge, bu tür ürünlere inandığımı söyleyemem. fakat kullanıcı yorumlarını inceleyip en doğru bilgiye ulaşmanızı öneririm. sevgiler:)

  7. sevgili betül, mümkünse regl dönemi ile çakışmayan seçeneği kullanın. değilse, pek tercih etmesek de bazen son günlerde de uyguladığımız oluyor, bu kez öyle yapın. dolunayda tüy almak zararlı değildir fakat her dolunay etkili de değildir. etkisi olanları bizler de kullanıyoruz. sanıyorum bunlardan biri de ekim ayı dolunayı olacak.

  8. tarih dışı olarak büyüyen faz konusunda uyarabilirim sevgili blueoceanwind. yeni ay gerçekleşmeden epilasyonunuzu yapmış olun mutlaka.hemen hepsi aynı özellikte. su grubu burçlar uzamayı yavaşlatır fakat azalma konusunda faydası olmaz.

  9. hayır sevgili gizem, anladığınız gibi bir kastım yok. bu yanlış anlaşılmaya karşı yeni bir düzenleme yapayım en iyisi. sevgiler:)

  10. evet sevgili vadidekizambak27, hem iğneli epilasyon hem de lazer kıl köküne müdahale eder. bu nedenle bu yöntemle gayet uyumludur. seans sayınızı azaltacaktır. sevgiler:)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close