AY TAKVİMİ

Ay Terazi Burcunda Küçülüyor

Tüm burçlar
Terazi Burcu etkisinde. 07 Kasım 2015 saat 17.14’ten 10 Kasım 2015 saat
06.02’ye kadar Ay Terazi Burcunda küçülecek. Terazi Burcu günlerinin kendine
has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Kasım 2015 AyTakvimi

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

6 Yorumlar

    1. merhaba sevgili denniss,
      ay takvimine gore bir sorun yok. o tarihle ilgili bir aksilik yaşarsanız birkaç gün sonraki boğa dönemi de uygun aklınızda bulunsun. tam gün ve saatlerini ana sayfadaki ay takvminden inceleyebilirsiniz.
      mutluluklar diliyorum 🙂

  1. Merhaba, alakasız yere mi yazıyorum bilmiyorum ama benim saç beyazlamasiyla ilgili bir problemim var. Henüz 22 yaşındayım, son 2 yılda sacimda her gün yeni bi beyaz görüyorum, Bunun için önerebileceğiz bir şey var mıdır beni iyice strese soktu, sacimi sürekli boyatmak istemiyorum. Bir de, karbonat ve sirkeyle sacimi yikamaya calisiyordum vakit buldukça, acaba bunun yan etkisi olabilir mi?
    Teşekkürler.

    1. merhaba sevgili mermaid,
      bununla ilgili bir konu başlığımız var zaten. hatta ilave bir yorum sayfamız da var. konu çok okunanlar listesinde aslında ama telefondan girdiğiniz için ve web sürümüne geçmediğiniz için göremiyorsunuz muhtemelen.içeriği ve yorumları tek tek inceleyin. pek çok yöntem ve sonuç paylaşıldı çünkü. linkini vereyim:

      https://www.kozmikbakim.net/2014/10/beyaz-saclar-nasl-eski-rengine-doner.html

      karbonat ve sirkenin yan etkisi olduğunu hiç sanmıyorum çünkü her ikisini de yaşam tarzı haline getiren pek çok kişi var. tanıdıklarım arasında da var ve saçlarında tek bir beyaz teli olmayanlar da var.

      ben de dahil hepimiz bu sıkıntıyı yaşıyoruz, yanlız hissetmeyin kendinizi. elbet çözeriz bunuda 🙂

    2. Çok teşekkür ederim, özgü'nün yöntemi biraz daha kolay görünüyor. Bir de ben çörek otunun saç beyazlamasiyla ilgili pozitif bi özelliğe sahip olduğunu duymuştum, çörek otunu gün aşırı çiğnemek gerekiyor şeklinde, siz buna ne dersiniz? Tek başına yeterli olur mu, bu konuda bi fikriniz var mi?

    3. yorumlarda bununla da ilgili paylaşımlar olsu sevgili mermaid. ayrıca arkadaşımın ev arkadaşı her gün çiğneyerek tamamen sonuç almış. fakat detayları bilmiyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close