BAKIM TAKVİMİ

Agustos Ayı Epilasyon Günleri (2014)

1. SEÇENEK

15 Ağustos 2014 saat 19:55’ten 18 Ağustos 2014 saat 00:43’e
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

 

2. SEÇENEK

25 Ağustos 2014 saat 13:27’den 25 Ağustos 2014 saat 16:21’e
kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi. (Sürenin üç saat kadar olduğuna
dikkat edin!)

 

Ay’ın Boğa ve Başak Burçlarında küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Ağustos ayının en uygun
günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız tüyleri kökten
alan bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile

sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

28 Yorumlar

  1. sevgili biricik, uygun tarihler küçülen ay fazına gore ayarlanıyor. istisnalar dışında yaklaşık 2,5 gün vaktimiz oluyor epilasyon için. hazır ağda bantları yurt ortamında kullanım kolaylığı sağlayabilir. sevgiler.

  2. Merhaba sayfanizi sürekli takip ediyorum çok memnunum baya da fayda gördüm ama bu ay ki epilasyon günleri ters düştü ayin 15 i saat 16:00 gibi uygulasam fayda gorurmuyum acaba

  3. Kozmik bakım,
    Uzun zamandır takipçin olarak verdiğin tarihler sayesinde tüylerimin büyük bir kısmından tamamen kurtulduğumu daha önce belirtmiştim. Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Yeni takipçileri için tekrar yazma ihtiyacı duydum. Halen çok çok az kalanların da tamamen bitmesi için düzenli olarak takip etmeye devam ediyorum.

    Şimdi bir sorum olacak. Daha önce de çok sorulmuştu gerçi ama, o zamanlar ilgi alanıma girmediği için cevabını hatırlamıyorum. :)))

    Amerika için epilasyon saatlerini nasıl ayarlamalıyız? Türkiye saatine göre 7 saat geriden olan bir şehir için. Yani orada saat 10.00 iken Türkiyede 17.00 ise, Türkiyedeki saate göre mi uygulanmalı?

  4. sevgili fatoşş o saatte henüz koç burcu etkisinde olacağımız için etkisini göremezsiniz muhtemelen. biliyorsunuz koç burcu saç bakımı için kullandığımız dolayısıyla kılı güçlendiren özellikte. böyle bir zorunluluğunuz varsa strese girmeyin yine de, önümüzdeki aydan itibaren tekrar düzenli uygulamaya geçersiniz. sevgiler:)

  5. ben de teşekkür ederim sevgili fullmoon 🙂 aslında bunu iftar saatleri gibi düşünürsek anlamak kolaylaşıyor. biz burada uygun burca girdiğimizde siz henüz bekliyor oluyorsunuz. bu durumda aradaki saat farkı kadar beklemeniz gerekir epilasyon için.
    sevgiler:)

    1. Çok güzel bir açıklama olmuş kozmik bakım. :))
      Yani Türkiye 'de 15 ağustos saat 19.55 iken Amerika 'da henüz 15 ağustos 12.55 olduğundan, 7 saat beklemek gerekiyor.

      Teşekkür ederim. Sevgiyle, sağlıkla, mutlulukla dolu günler dilerim.

  6. Sevgili Kozmik Bakım ve fullmoon;
    Ben 2014 Şubat ayından beri epilasyon tarihlerini kullanıyorum ama hala belirgin bir fayda göremedim acaba bu ay bazı insanlar üzerinde etkisiz olabilir mi? Ve azalma nasıl oldu birdenbire bazı tüyler çıkmamaya mı başladı yoksa zayıflayarak gitgide mi kayboldu?

    1. Ebiş merhaba,
      Kozmik bakımın dediği gibi herkeste sonuç alma şekli ve süresi mutlaka farklı olacaktır.

      Bende bazı bölgelerde tamamen boşluk oluştu, bazı bölgelerde ise zayıflama oldu. Onlar da giderek yok oluyorlar. Ben uzun zamandır kozmik bakımın takipçisiyim. Bu blog olmadan öncesinden beri 🙂 Daha önce başka bir forumda bizlere yardımcı oluyordu.

      Kesinlikle stres yapmadan sabırlı bir şekilde uygulamaya devam ederseniz sonuç alacaksınız. İyi günler.

    2. Mermaid merhaba,
      Cevabı geç yazdığım için kusura bakmayın. 🙂
      2011 ekimden beri uyguluyorum. Hemen hemen her ay uygulamaya çalıştım. Tabii bazı aylar uygulayamadığım oldu. Her yıl 12 ayın, 10 ya da 11 ayı uygulamışımdır.
      3 yıl dolmak üzere. Ben ilk aylardan itibaren faydasını gördüm.
      Kozmik bakıma ne kadar teşekkür etsem azdır.

  7. Sevgili Kozmik, epilasyon için tavsiye ettiğiniz günlere dikkat etmeye çalışıyorum fakat bir sorunum var, epilasyon sonrasında bacaklarımda kırmızı noktalar oluşuyor ve bu noktalar çok uzun süre hatta bazı izler hiç geçmiyor, yani kıl çıkıyor ama bıraktığı iz yine aynı şekilde çirkin görünüyor. Bu konuda herhangi bir tavsiyeniz var mı acaba? 🙁

  8. sevgili ebiş, ay'ın canlılar üzerindeki etkilerinden mahrum kalmak gibi birşey olamaz. fakat bazılarımız daha hızlı sonuç alırken bazılarımızda biraz yavaş ilerleyebiliyor. siz farketmesenizde en zayıf tüylerinizden başlayarak kaybediyorsunuz aslında. ilerleyen dönemde belki tek seferde ani bir değişim farkedeceksiniz, belki de yine yavaş ilerleyecek sizde fakat muhakkak faydasını göreceksiniz. sonuçlarını çok fazla düşünmeden, sadece aylık epilasyonunuzu yaptığınızı kabul ederek devam edin. soruna odaklanmak da sonucu geciktirir unutmayın. bu her konuda böyledir aslında. ne kadar az stress ve endişe, o kadar kolay sonuç. sevgiler <3

  9. sevgili gizemli yürüyüş, püf kategorimizde ağda öncesi ve sonrası bakımla ilgili başlık bulunuyor.bunları inceleyin. ayrıca cildinizi temizledikten sonra soğuk kompres uygulamanızda fayda olabilir.şifa olmasını dilerim.

  10. merhaba :)) ben de bloğu yeni keşfedenlerdenim:) 2.seçenekte lazer epilasyon yaptırdım ekstra ayın etkisinden de faydalanmış oldum mu yoksa ağda gibi bir yöntem mi uygulamak gerekiyor?

  11. 12-13 ya da 23 eylüle randevu alabilirsiniz sevgili mermaid. tam zaman aralığı iki gün içinde blogta olacak bir aksilik olmazsa, hazırlıyorum. isterseniz bekleyip tam zaman dilimini de görebilirsiniz. sevgiler:)

  12. sevgili melif merhaba, hoşgeldiniz:)) bu tarihleri lazer epilasyon randevularında da kullanıyoruz. bu daha az seans demek:) köke müdahele edilen her yöntemde sonucu etkiler. en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle:)

  13. selamlar sevgili kozmik 🙂 öncelikle bu ay takvimine göre epilasyon olayını çok düzenli uygulayamasam da fayda gördüğümü söylemek isterim 🙂 keşke düzenli de yapabilsem ama bazen sabredemiyorum :/ geçen temmuz gününde epilasyon yapmıştım ve ağustos 17ye kadar da idare edebilmiştim.çıkanlar da sarı sarı ve tek tük çıkmıştı. ama 17ağustosta yaptığım maalesef 1 hafta bile dayanmadı,hemen uzadı ve siyah siyah çıktı :/ sence bunun nedeni ne olabilir bişeyleri yanlış yapmış olabilir miyim. üstelik 17ağustosta reglim de yeni bitmişti daha da fayda görmem gerekn bi dönem değil midir sizce de?

  14. bazen yaşıyoruz bunu sevgili amayazikbana fakat merak etmeyin aynı kişi de peş peşe yaşanmıyor. belki yılda bir kez gibi denk gelebiliyor. yine de konuyla ilgili bir mail atın bana temmuz da yaptığınız tarihi de yazın. belki dikkatimi çeken bir şey olur, uyarırım bu konuda sizi. sevgiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close