AY TAKVİMİ

AY ASLAN BURCUNDA BÜYÜYOR

Tüm burçlar Aslan Burcu etkisinde. 14 Nisan 2016 16.52’den
17 Nisan 2016 02.22’ye kadar Ay Aslan Burcunda büyüyecek. Aslan Burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

15 Yorumlar

    1. kozmikcim, lütfen klasik estetik operasyon takvimi yap bize.Ülkemiz estetik cenneti zaten. Burun, gögüs büyütme küçültme, kalça silokonu, dudak dolgusu, karın germe gibi sık yapılan operasyonlra için bi takvim olsa:,(

  1. Merhaba kozmikcim yaklaşık bir buçuk yıldır seni ilgi ile takip ediyorum:) kusen saclarim benimle barıştı sinameki ve havuc kurlerini dönüşümlü olarak uyguladim. Hicbir sey yapamazsam aslan burcu günlerinde kesim yaptim simdi cok saglikli ve uzayan saclarim var. Iki aydır kaslarimla ve kirpiklerimle cok ilgiliyim. Cesaretimi toplayip kirpiklerimi azicik kestim sonra cay ve badem yagi ile her gun bakim yaptim bu arada aynisini kaslarima da uyguladim sonuc harika��herkes fark ediyor:)gelelim siyah noktalara onlar artik benimle degiller maya ve karbonat maskekeri çok işime yaradi. Sana çok təşəkkür ederim.

  2. ne güzel değerlendirmişsiniz kürleri ve ay takvimini sevgili Gülçin, harikasınız 🙂
    daha da güzel sonuçlar almanızı ve bizimle de paylaşmanızı diliyorum<3
    dişiniz için 30 nisan, 1-2 mayıs tarihlerinden birini seçmeniz uygun olur.
    şifa diliyorum <3

  3. Merhaba 🙂 ben sacimi aslan burcunda kestirdim 2.kez de dun saat 5 ten sonra kestordim aslan burcu 16:52 sen sonra girecek diye yazmissiniz simdi bi kesim daha yaptirmam gerekiyor dimi bilgilendirrseniz sevinirim tskler 🙂

  4. merhaba kozmikcim. buradan yazmak zorunda kaldm. tibet egzersizleri yorum sayfası doldugu için 2. sayfaya gecmek istiyorum yaklaşık 1 saattir arıyorum ama karşıma boş bir sayfa cıkıyor ulaşamadım bitürlü. ben hem yorumları okumak istiyorum hemde en etkili başlama tarihini öğrenmek istiyordum. Şimdiden teşekkürler 🙂

  5. merhaba ben aslan günlerinde saçimi kestirmeye basladim 2.kesimi persembe 5 ten sonra yaptirdim 16:52 sonrasi aslan burcuna giriyor yaziyor bi sorun olmaz inş :))

    1. merhaba ebru:)
      olmaz fakat biraz zaman geçmesini öneririm. ben daima bu şekilde tedbir alırım ki bu süre etkilerin güçlenmesini de sağlar.
      sevgiler 🙂

  6. yukarıda yazdıgım soruya ek olarak. kirpik uzaması için kesmek konusunda ne düşünüyorsun. uygulayan bazıları fayda gördüğünü söylüyor ama ben biraz ürküyorum aslında. ama şimdiye kadar ne yaptıysam fayda göremedim. eczaneden ikili paket eose serumda aldım hala kullanıyorum çayıda yaklasık 4 haftadır yapıyorum ama hiç fark yok kozmikcim. önerilerini bekliyorum ….

    1. kesen arkadaşlarımız var sevgili mavi yeşil, sonuç da alıyorlar fakat ben de bu konuda huzursuz olduğum için direkt öneremiyorum sizlere.
      egzersizlerle ilgili olarak, yorum sayfası görüntülenemiyormuş gerçekten, yorumunuzu okuyunca fark ettim. sorunu giderdim biraz önce.
      başlangç gününü kaçırdığınız için 3 hafta kadar beklemeniz gerekir fakat karar almışken o kadar ertelemek istemezseniz 19 nisan akşam saatleri uygun olur. sonraki günlerde gündüz uygulayabilirsiniz.
      şifa olsun ..

    2. sevgili kardelen, kırılmayın, görmedim. yoksa biliyorsunuz yanıtlarım. kesim zamanları da geçti bu süre içerisinde. fakat takvimleri bunun için hazırladım, neden beni beklediniz? zaten yanıt olarak yazacaklarımı takvime yazdım ki bana ihtiyaç duymadan tespit edebilesiniz ya da böyle durumlarda zorda kalmayın…
      üzüldüm <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close