BAKIM TAKVİMİ

Nisan Ayı Epilasyon Günleri (2014)

1. SEÇENEK

20 Nisan 2014 saat 05:35’ten 22 Nisan 2014 saat 06:01’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

2. SEÇENEK

28 Nisan 2014 saat 18:28’den 29 Nisan 2014 saat 08:35’e kadar epilasyon için diğer etkili zaman dilimi.

 

Ay’ın Oğlak ve Boğa Burçlarında küçüleceği  bu günler,  epilasyon için Nisan  ayının en uygun  günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız  tüyleri kökten alan bir yöntem kullanmalısınız!

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza

indirmek için iki epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile sık sık nemlendirmelisiniz.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

17 Yorumlar

  1. ilk zamanlar biraz zorlanabilirsiniz fakat zamanla ihtiyaç kalmıyor sevgili özge. yine de dayanamazsanız en azından koç, aslan, yay, ikizler, terazi ve kova burcu günlerinde almamaya çalışın. ilgili günleri nisan 2014 ay takviminden takip edebilirsiniz. epilasyon günlerini mutlaka değerlendirin. ihtiyacınız azaldıktan sonra da diğer günleri kullanmayı tamamen bırakın ki sonuçlarınız kalıcı olsun. sevgiler:)

  2. kozmikcim ben hametan kremini 4. Gün kullanışım pek bir faydasını göremedim ama kırmızı noktalar çok belirginleti bu iyi bir şey mi ilk ponza taşıyla övüyorum hafifçe sonra kremi sürüyorum geçermi kıpkırmızı sivilce oldu bacaklarım önceden de vardı da bu kadar belirgin değildi sanırım krem kullandığım için böyle oldu ne düşünüyorsun tatlım 🙁 sence devam etmeli miyim ?:(

  3. Merhaba. biliyorum erken ama mayıs başında uygun tarih olur mu? lazer epilasyona başlıcam ve nisan günleri adetime denk geliyor. biran önce başlamak istiyorum. mayıs başında tarih yoksa boşuna beklemek istemiyorum 1 ay 1 ay,yaza giriyoruz.iyi günler.

  4. kozmik bakım bu hametam kremi ağdadan 3 önce süreceğiz ya bacaklarımıza yani sadece tek defa sürecez değil mi ağdadan önce 3 gün boyunca değil ??? ama ağdadan sonra hergün 3 gün boyunca sürmemiz gerek değil mi yanlış anlamadımm??

  5. kozmik cim merhaba
    faydalı bilgilerin için emeğine sağlık.dualar seninle olsunn…

    bilgi almak istediğim konu ay takvimine göre epilasyon günlerini saat aralıklarını verirken nerden faydalanıosun ya da nasıl hesaplıyosun.bunu öğrenme imkanım var mıdır?Emoji

    blog taki yazılarını inceledim ama gün gün, saat, dakika nasıl çözüldüğünü öğrenemedim bi türlüü..belki defalarca sorulmuştur ;ama kusura bakma inan ki bulamadımm :…
    şimdiden teşekkür ederim..sağlıklı günler…..

  6. rica ederim bakımtakip. ben biraz yoğun olduğum için arkadaşım gönderiyor bana sık sık sağolsun fakat internette hazır bir şekilde bulabilirsiniz bu burç geçişlerini. yani ben hazır bilgiyi kullanıyorum. siz hesap yöntemini nerede kullanacaksınız?

  7. sevgili diana, nisan 2014 ay takvimine girip koç burcu tarihlerine bakın. ay sonuna rastlıyor. kreme gelince, ağdadan önce de üç gün boyunca uygulanacak. şifa olsun:)

  8. kozmikcim ,bi yerde kullanmıcam bazen internetin çekmediği yerlerde okuyamadığım dönemler oluyor tarihlerii kaçırmak istemioyorumm sen allah razı olsun her ay başı yazıosun ama kaçırınca üzülüyorumm…internette dolunay tarihlerii küçülen ay simgeleri falan var ama saat dakikaaa bunu çözebilmekk ya bende bi sorun var ,ya baktığım yerlerde bi sorun var…
    ama senin maşşallahınn var kesinnn nazar değmesinnnnnnn!!!!!
    biraz daha dolanimm nette burç geçişlerini çözerim inşallahh,kaçırırsam da bi daha ki aylara artıkk :((((
    örn:20 Nisan 2014 saat 05:35’ten 22 Nisan 2014 saat 06:01’çözemediğim bu işte…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close