AY TAKVİMİBAKIM TAKVİMİTAKVİMLER

Hacamat Takvimi | Orijinal ve Kişisel Hacamat Takvimi Hakkında

Hacamat takvimindeki duyuru dolayısıyla bilgi talep eden pek çok mail alıyorum sizlerden; öncelikle çok teşekkür ederim hazırladığım bütün takvimlere gösterdiğiniz ilginiz için. Kendiniz için en iyisini istemeniz de ayrı bir mutluluk benim için.  Bilgi talebi içeren mailleri tek tek yanıtlamak çok zaman alıyor, çoğuna da sıra gelene kadar zaman geçiyor. Hem sizin açınızdan hem benim açımdan dezavantajları ortadan kaldırmak için blog yazısına dökelim konuyu ve hepsini toparlayıp buradan bilgi vereyim.

Bu çalışma masa takvimi görünümünde bir görselden ve ilave açıklamalardan oluşuyor. İçeriğine maddeler halinde bakarsak şu bilgileri barındırıyor:

1- Hacamata uygun olmayan günler.

2- Damardan kan alımı ve ameliyat da dahil (Zorunlu ve acil durumlar hariç!), hacamattan tamamen uzak durmamız gereken günler.

3- Hacamat için ideal günler.

4- Hacamat için en güzel günler.

5- Varsa eğer, uygun günlerde gün içinde oluşan uygunluk farklılıkları. (x tarihte öğleden önceki saatler daha uygun, öğleden sonra daha uygun vb.) (Çok nadir de olsa bazı aylarda günün ilk yarısı ve ikinci yarısı arasında fark oluşmaz.)

6- Varsa “sizin için ekstra avantajlı” günler. (Uygun günlerin içinde bazı durumlar için ekstra fayda sağlayan günler olabiliyor. Bunları da sizinle paylaşmak için “Varsa belirgin bir sağlık sorunuz mutlaka yazın.” diyorum.)

Sipariş aşaması: Mail trafiğini en aza indiren adımları sıralarsam;

1- İlk adım olarak Shopier mağazasından siparişinizi oluşturuyorsunuz. SHOPİER SİPARİŞ LİNKİ

2-Takvİmi size odaklanarak hazırladığım için, talep ettiğim bilgileri [email protected] adresine konu başlığına HACAMAT yazarak gönderiyorsunuz. Göndermenizi istediğim bilgiler şunlar:

– Talep ettiğiniz tarih aralığı. (Ay döngüsü ile bağlantılı olarak 28 günlük hazırlıyorum.)

-Hacamatı yaptıracağınız şehir. (Bu bilgi genel geçer hacamat takvimini bir gün önceye ya da bir gün sonraya kaydıracak kadar farka sebep olabiliyor. En doğru günleri yakalamak daha az hacamat seansıyla daha fazla fayda sağlamanıza yardımcı olur. Epilasyon takvimi gibi düşünebilirsiniz. Lazer epilasyon seanslarında da seans sayısının azalması gibi.)

-Varsa rahatsızlıklarınız. (Yukarıda bahsettiğim gibi, bu hastalıklarla örtüşen ve avantaj sağlayacak günler denk gelmişse bunları size bildirebilmem için.)

3- Bu adım bana ait. Takviminizi 1-3 gün içinde bu mail üzerinden teslim ediyorum.

Hepsi bu kadar. Farklı bir sorunuz olursa aşağıdaki yorum kutusuna yazabilirsiniz. Cevabını yazıya dahil edebilirim. Sevgilerimle ♡

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close