AY TAKVİMİ

Ay Oğlak Burcunda Büyüyor

Tüm burçlar Oğlak Burcu etkisinde. 12 Aralık 2015 saat
08.46’dan 14 Aralık 2015 saat 14.58’e kadar Ay Oğlak Burcunda büyüyor. Oğlak Burcu
günlerinin kendine has ve etkisi yükselen kürleri için tıklayın.

Aralık 2015 Ay Takvimi

 

Şifa olsun.

Tags

Related Articles

12 Yorumlar

  1. merhaba kozmik bakım…aralığın başındaki ay aslan da küçülen fazdaki dönemdeki saç kesimi yaptım…bence tek uygulamada çok etkili oldu …eger her saç kesimi böyle olacaksa ne güzelmiş deyip önümüzdeki ve yine aralık ayı içindeki aslan burcunda da uygulamak istiyorum ama bilemedim ocak ayını mı beklemem lazım yoksa aralıkta tekrar yapılabilir mi? siz zamanlama konusunda o kadar titizsiniz ki okuyucularınızda öyle oluyor :)bir de dün sabredemedim tibete başladım inşallah dogru zamandır… cevaplarınız , bizimle sabırla ve içtenlikle paylaştıgınız bilgiler için çok teşekkürler…iyi çalışmalar..sevgiler..

    1. Merhaba po peoni, ne iyi etmissiniz.devam eddin biraz daha elbette. Ocak ayinin basindaki aslan gunleri aralik sonuna kaydi, mutlaka degerlendirin. Yani dort haftada bir, aslan gunlerinde kesim yapmis olun.
      egzersizler de dogru zamanda olmus, sifa olsun 🙂
      Sevgiler ♡

  2. Kozmik bakım yardımına o kadar çok ihtiyacım var ki…. doktor doktor dolaştım. ancak dişe dokunur bir yardım sağlamadı. hastalığın adı kedi tırmığı hastalığı imiş… Bildiğimiz kör çıban yani. Ağrısı, şişliği, uzun süre iltihap akıntısı ve geçti gidiyor derken derin iz bırakıp vüvudumun başka birnoktasından yeniden çıkıyor olması beni çaresiz bırakıyor. psikolojim çöktü desem yeridir.Bu konuda tüm şikayetlerimle ilgili olarak doktorlariçimi hiç ferahlatmıyor.IŞIĞI GÖREMİYORUM adeta. Sizin bir tavsiyeniz ,uygulama kürünüz var mı acaba? Veya yorumumu okuyan başından geçmiş diğer ÜYELERİNİZDEN bir tavsiye… Teşekkür ederim

  3. Merhaba sevgili dezert rose, gecmis olsun. Yasayan ya da rastlayan arkadaslarimizdan haber bekleyelim. Fakat o zamana kadar, tansiyon sorununuz yoksa alkali su kullanmanizi onerecegim. Ayrica kudret nari tuketin duzenli olarak mutlaka.
    ben guzel haberlerle doneceginizi dusunuyorum cok uzu surmeden 🙂
    Acil sifa diliyorum…

  4. Sevgili kozmik bakım merhaba.Bloğun yeni hali çok iyi olmuş ellerinize sağlık .Emeğiniz için ayrıca teşekkürler. ilk siteye giriş yaptığımda hemen çıktım. Acaba yanlış yere mi geldim deyip. Malum taklitleriniz mevcut.Akan haber başlıkları değişken görseller kullanım kolaylığı sağlamış.Siteye dinamiklik katmış.

  5. Ben şu kedi tırmığı hastalığında aşama kaydettim. önerilerinize tek tek uydum.Alkali su zaten hayatıma gireliçok olmuştu. kudret narını da kullandım. doktorların verdiği ilaçlar merhemler hepsini kullandım ancak süreç aynı seyirinde devam etti.tabi bu arada dört koldan hastalıkla ilgili araştırmalarıma devam ediyordum. Nem ile bu rahatsızlığın çok ilişkili olduğunu öğrendim,tecrübe ettim. her şeyi bir kenara bırakıp doktorun vermiş olduğu antibakteriyel kremin üzerine bebek pudrası döktüm ve 3 günde yaranın kuruyup beni terkettiğini gördüm. yan etkisi olur mu bilemiyorum yine işim zamana kaldı. bekleyip göreceğim.

  6. merhaba sevgili desert rose 🙂
    beğenmenize çok sevindim, gülümsettiniz beni 🙂 demek geri çıktınız? 🙂
    taklitler, isim kullanmalar, yazılarımı kopyalamalar… hatta benmişim gibi davranıp insanları zayıflatmaya çalışanlar! dikkatli olun lütfen! sadece buradayım. kim bilir farkında olmadığım daha neler var. fark ederseniz mail ile gönderin lütfen mutlaka linkleri, haberim olsun.
    rahatsızlığınız konusunda da araştırmalarınıza ve içgüdülerinize güvenin. ben pek çok kez öyle çözdüm sağlık sorunlarımı. bir zamanlar arkadaşımın oğlunun haftalarca düşmeyen göbek bağını biz de aynı yöntemle iki günde düşürmüştük, onu hatırlattınız 🙂
    şifa diliyorum, bilgi verin yine sonuçla ilgili.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close