GÜZELLİK

Zarif ve Pürüzsüz Bir Dekolteye Ne Dersiniz?

Dekolte estetiği ile değişim vakti

Kadınlar için giyimlerinde yansıtacakları dekolte güzelliğinde boyun kısmının etkisi büyük. Ancak estetik açıdan değiştirilebilecek ve görüntüde etkili olan alanların arasında dekolte kısmı da boyun kadar önemli. Yaşı kaç olursa olsun dekolteli giyinmeyi seven her kadının ilgisini çeken dekolte estetiği hakkında merak edilenler ise yazımızda.

Belli bir yaş sonrasında kadınların kullanmaya bayıldığı dekolte kısımlarının görüntüsünü korumak ne yazık ki eskisi kadar kolay olmamaktadır. Zamana, güneş ışığı gibi etmenlere ya da çizgi ve leke gibi doğal oluşumlara karşı duramayan dekoltenizin güzelliğini doğru estetik uygulamaları ile değiştirebilirsiniz.

dekolte estetiği

Adım adım dekolte estetiği

Dekolte bölgesinde yer edinen sarkma ve kırışık sorunları ile birlikte görünümüne önem veren kadınlar için öz güven büyük ölçüde olumsuz etkilenir. Boyun çevresi gibi dekolte bölgesinde de beliren kırışıklıklar kadınların yaşını ele vermekte ve bu da giysi seçimini dahi etkilemektedir. İlerleyen yaşla birlikte oldukça ön planda bulunan bu bölgelerin aşağı yönlü ilerlemeye olan meyili kadınları dekolte estetiği uygulamalarına yönlendirmektedir. Orta yaştan itibaren daha da yüksek talep alan bu uygulamalarda estetik görünüm büyük değişiklikler yaşamaktadır.

dekolte estetiği

Dört farklı basamakta uygulanan dekolte estetikleri önce kırışıklıklar içine dolgu, sonrasında peeling ile canlandırma, memeye estetik takviyesi ve botoks uygulamaları ile devam eden bir süreç. İlk adımın amacı pürüzsüz görünen ve derinliğini kazanan bir dekolte yaratmak. İkinci adım olan peeling ile canlandırma ise elbette zaman ile yıpranan deri yapısına yapılan uygulamaların etkinliliğini arttırmak. Üçüncü adım ise meme kaynaklı olarak dekolte görüntüsünde meydana gelen bozuklukları onararak sorunu temelden çözüme ulaştırmak. Bu amaçla genelde uygun görülen uygulama ise memeden kaynaklı görsel sorunu tespit edip çözdükten sonra iki memeyi birbirinden bir miktar uzaklaştırmak. Son nokta olan botoks ve yağ enjeksiyonu aşaması ise oldukça faydalı ve genel olarak estetik ameliyatları destekleme amacıyla önerilen bir uygulama. Çizgilerin giderilmesinde bu son aşamanın önemi büyük.

Alanında uzman kişilerce uygulandığı takdirde ağrı ya da acı şikayeti yaratmadan tamamlanabilen dekolte estetik uygulaması birçok kişinin talep gösterdiği yenilikçi fikirler arasında.

Her Evde Bulunan Cilt Bakım İksiri: Karbonatile cilt bakımı için karbonatın kullanımını öğrenebilir, yorum yaparak ve bizi sosyal medya hesaplarından takip ederek destek olabilirsiniz.

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Check Also

Close
Close
Close