CİLT BAKIMIGÜZELLİK

Dudaklarınızı Bu Doğal Yöntemler ile Adım Adım Yenileyin!

Dudak bakımı hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Her kadının hayali çilek gibi görünen kıpkırmızı ve capcanlı dudaklara sahip olmak. Ancak güneş ya da soğuk gibi etmenler ile farkında olmasak da en çok yıpranan parçamızdan biri dudaklarımız ve bu durum da görmek istediğimiz güzelliğimizin önünde büyük bir engel. Peki evde dudak bakımı nasıl yapılır? Dudak bakımı konusunda bilinmesi gereken alternatif ve pratik yöntemler neler?

Eğer dudak bakımının illa ki pahalı ürünler ya da uzun işlemler ile mümkün olabileceğini ve dudaklarınızı doğal yollarla bakımlı göstermenin mümkün olmadığını düşünüyorsanız çok yanlış düşünüyorsunuz demektir.

dudak bakımı

Ölü hücrelerden kurtulun

Eğer siz de kıpkırmızı görünümü ile herkesi kışkırtan dudaklara sahip olmak istiyorsanız öncelikle kolayca çatlayan ve ölü deri atan dudaklarınızı nasıl yenileceğinizi bilmeniz gerekiyor. Bunun için ipucumuz ev yapımı dudak peelingi ile dudaklarımızdaki ölü hücrelerden kurtulmak.

Dudaklarımızı beslerken yenilemek için kullanacağımı mucize ve de hemen her evde bulunan bir ürün ile tanışın: Şeker. Her gün evlerimizde kullandığımız toz şekeri hafifçe parmak uçlarınız ya da temiz bir diş fırçası ile dudaklarınızda gezdirerek hem tatlı bir bakım yapmanın keyfini çıkabilir, hem de dudaklarınızın yenilenen çekici görünümüne merhaba diyebilirsiniz. Daha besleyici dudak bakım ürünleri yapmak ise aynı şekilde oldukça kolay. Dilerseniz şekeri zeytinyağı ile ya da bal ile karıştırabilir ve aynı şekilde uygulayabilirsiniz. Yalnızca 3 ila 5 dakikalık uygulamalarda bile farkı göreceksiniz.

Nemlendirme ve canlandırma

Dudaklarınızı ıslak bırakmamak ve diş fırçalama gibi işlerden sonra ağzınızı tamamen kuruladığınızdan emin olmanız, dudaklarda istenmeyen çatlamaları ve nem kaybını önlemek için birebir. Peki önlediğiniz çatlaklar bir şekilde oluştuysa onları uzaklaştırmak zor mu; elbette değil.

dudak bakımı

Dudaklarınıza eğer güvenilir bir ürün ile günlük bakım yapmak istiyorsanız bunun için kolayca bulabileceğiniz ürünlerin başında vazelin geliyor. Tabi kendi seçmiş olduğunuz dudak balmını ruj öncesinde nemlendirici baz olarak kullanmak da oldukça faydalı olacaktır.

Dudaklarınızı daha da dolaşımı artmış ve canlanmış bir şekilde görmek için yalnızca temiz bir diş fırçası ile ovmanız da etkili bir yöntemdir.

Doğum Sonrası Depresyona Hazır mısınız? ile doğum sonrasında yaşanan depresyonu sorununa yönelik önlemleri öğrenebilir, yorum yaparak ve bizi sosyal medya hesaplarından takip ederek destek olabilirsiniz.

 

Tags

Related Articles

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close