BAKIM TAKVİMİ

Kasım 2015 Epilasyonu

Bu ayın tek epilasyon günleri için tıklayın.

Tags

Related Articles

14 Yorumlar

  1. bu tarih aralığında büyüyen fazda olacağımız için sonuç aynı olacaktır sevgili mikemmel. dolayısıyla istediğiniz tarihte yapabilirsiniz.

  2. Merhaba kozmik bakım 🙂 sizi düzenli bir şekilde takibe yeni başladım. Kasım ayı epilasyon günlerini kaçırdım ve tahminime göre önümüzdeki birkaç ay süresince denk gelemeyeceğim. Küçülen ayın hangi burcunda yapmalıyım ya da yapmamalıyım?

  3. Az önce diğer sayfadaki sitem dolu yorumlarınızı okudum. Aslında 3 aydır zamanında yapıyordum ama adet dönemine geldi ve Aralık ayında da ve önümüzdeki birkaç ayda öyle olacak gibi görünüyor. Etkisiz zaman dilimlerinde yapsak bile tekrar etkili zamanlara dönünce yine baştan başlamış gibi mi oluyor? Şimdi ne yapmalıyım bilemedim bu süre zarfı içinde almayayım mı hiç? Yardımcı olursanız sevinirim.

    1. sevgili cez sitem sevgiden doğar 🙂 yanlış olduğunu bile bile size ekstra tarihler vermek beni çok rahatsız ediyor ve sorumlu hissediyorum.
      endişelenmeyin. iki ay üst üste üçer seçeneğimiz oldu. bundan sonra da ikeşer seçeneğimiz olacak. birinde regl olsanız bile diğerinde olmayacaksınız nasılsa.
      bir taraftan zayıflattığınız tüyleri digger taraftan yeniden güçlendirmek size hep geriye çeker!

  4. merhaba sizi yeni takip etmeye basladim.verdiginiz epilasyon trihlerinde yapmali mi yapmamali mi anlamadim.ayrica burclara dair kuculmeler buyumeler nedir.tesekkurler

  5. merhaba sizi yeni takip etmeye basladim.ama bazi konulari merak ediyorum.epilasyon tarihlerinde almali mi almamali mi?burclarin kuculmeleri buyumeleri ne anlama geliyor?simdiden tesekkurler.

  6. Amin…çok tsk ederim kozmik Bakım. Belki de hakkım olmayarak sizden bi şey istiyorum. Siz sayfanıza bir şeyler eklediğiniz de biz de sizin sayfanizdakilerden sürekli haberdar olmak için bu şey. Mail sistemi tam adını bilmiyorum siz yeni bir şeyler yazdığınızda isteyen üye olan herkese bi mail gelse. Yanlış anlamayın elimizden geldiğince takip ediyoruz ama aanında haberdar olmak adına. Nacizane bir fikir… size kalmış. Şimdiden çok tteşekkürler

    1. sevgili özlem,
      rica ederim, isteklerinizi bildirin, yapabileceğim bir şeyse mutlaka yaparım.
      bahsettiğiniz mail aboneliği ilk günden beri var aslında, dikkatinizden kaçmış.
      sayfanın sağ bölümünde son yorumların altında arşiv, arşivin altında da mail aboneliği eklentisi var. biraz aşağıda kaldığı için göremediniz muhtemelen. kolayca abone olabilirsiniz.
      sevgiler <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close