BAKIM TAKVİMİ

Nisan Ayı Epilasyon Günleri (2015)

 

10 Nisan 2015 saat 16:46’dan 12 Nisan 2015 saat 19:44’e
kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.

Ay’ın Oğlak Burcunda küçüleceği bu günler,  epilasyon için Nisan ayının en uygun  günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak
istiyorsanız tüyleri kökten alan bir yöntem kullanmalısınız!

 

Eğer tüylerinizin alırken kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için iki
epilasyon dönemi arasında epilasyon yapacağınız bölgeleri günlük kullandığınız
bir nemlendirici ile sık

sık nemlendirmelisiniz.

Yöntemi lazer epilasyon ya da iğneli epilasyon randevularınızda da dikkate almanız seans sayısını düşürerek size maddi manevi kazanç sağlayacaktır.

Ay’la Yaşam,  ve Püf kategorilerinde bu tarihlerde yapabileceklerinizle ilgili başlıkları bulabilirsiniz.

Epilasyon yaptığınız bölgelerde batıklar oluşuyorsa buradaki yöntemi uygulayabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Tüy sorununuz normalin çok üzerindeyse ya da tüylerinizde sonradan artış olduysa bu yazıya göz atmanızı öneririm.

Bunun dışında hormon bozukluğu söz konusu ise çözümünü burada ve burada bulabilirsiniz.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

23 Yorumlar

  1. Merhaba, bu ay tarihler adet dönemime denk geliyor ve tüyler çoktan çıkmış durumda. Tek secenek yuzunden bi ay beklemek de cok zor. Eğer adet sonrası alınırsa, ki 15 nisana denk gelecek, artma yada azalma olmayacağını duymuştum, bilmiyorum doğru mudur. Bi yandan da şimdiye kadar yaptığım epilasyonun etkisi kaybolur diye korkuyorum, ne yapmalıyım?

  2. malesef sevgili çilek.
    fakat yeni ay'dan once almanız daha az olumsuzluk yaşamanıza yardımcı olur. örneğin balık burcunda.
    sevgiler.

  3. sevgili mermaid,
    munuzu sonradan görüp yayınladım.. yukarıda yazdığım gibi olabilir ancak. mayıs ayında yeniden iki seçeneğimiz olacak.

  4. Sevgili kozmik bakım,
    Cildim cok kuruyor ne yaptiysam hiç istediğim sonucu alamadım. Özellikle bacaklar olmak üzere vücudum kuru. Banyodan sonra bebe yagi, ayni sefa yagi denedim. Gunde en az birbuçuk litre su içiyorum. Az mi iciyorum acaba.Ne yapmalıyım acaba önerdiginiz birsey var mi teşekkürler…Birde hergün sac yıkamak saca zarar verirmi. Bu arada saçlarda cok dökülüyor. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. .

  5. sevgili nurcan,
    suyu günde iki buçuk litreye çıkartmanızı öneririm. aynı sorunu ben de yaşıyorum ve suyu arttırdığımda kısa sürede değişiyor durum. duş sonrası aldığınız tedbirlere de devam edin.
    saçlarınız çok yağlı değilse gün aşırı yıkamaya çalışın hiç değilse.
    şifa olsun, sevgiler:)

  6. Adet sonrası epilasyon için: tüy durumunda kalinlasma yada incelme olmuyor, olduğu gibi kalıyor bildiğim kadariyla. bundan emin olmak için yazmıştım

  7. adet sonrası alınırsa tüylerden kurtulunacağına dair bir fikir ve bunu uygulayan kişiler var. sanıyorum bu açıdan soruyorsunuz. doğru biliyorsunuz, bunun tüylerin azalmasına bir etkisi yok. hatta adet dönemi bittiğinde büyüyen fazda olursak doğlal olarak tüyler bir sonraki ayda daha kalın ve daha koyu renk olacaktır. asıl olan ay takvimidir yani.
    sevgiler:)

  8. sevgili zehra her zaman sürenin bizden birkaç saat sonra başlayıp birkaç saat once bittiğini varsayın. saat farkları dikkate alınmalı. en bratik yolu da budur. ben de türkiyede olmama ragmen bu şekilde uyguluyorum. sevgiler..

  9. kozmikcim biliyorsun bende avusturyadayim ve bugün türkiyeye göre 16.46 Burda Saat 15.46 oluyor ben hep böyle hesaplayip aliyordum yanlismi biliyorum.
    bi ara öyle demistin bana.
    bikac Saat bekleyeyim mi yani?

  10. inşallah bir gün hiç gerek kalmayacak sevgili suzan 🙂
    hemen yukarıda da yazdığım gibi başlangıç ve bitiş saatlerini birkaç daraltın. ben de aynısını yapıyorum. daha çok içime siniyor.
    en kısa zamanda en güzel haberlerinizi almayı diliyorum:)

  11. Merhaba Kozmik Bakım.Sitenizi birkaç gündür inceliyorum ve bana inanılmaz bir umut oldu.Yapı olarak vücudumun her yerinde tüyler var.Kendimi bildim bileli böyle.Bu durum bir kız olarak beni çok üzüyor.Hiç bir çözüm bulamıyorum.Mayıs ayıyla sizin epilasyon tarihlerinizi birkaç ay boyunca düzenli uygulayıp etkilerini kendimde görmek istiyorum.İnşallah işe yarar yoksa çok üzülücem.Mayıs ayı epilasyon tarihini ne zaman paylaşıcaksınız sabırsızlıkla bekliyorum.bir de epilasyondan hemen sonra limon suyu tuz karışımı uygulasam yanlış bir uygulama olur mu tüy köklerini incelttiğini duydum onuda denemek istiyorum.Lütfen yardım edin bana 🙁 teşekkürler

  12. Merhaba sevgili aylin, hosgeldiniz 🙂
    Mayis takvimi ay basinda yayinda olur, yarin hazirlayip bitirmeyi planliyorum bir aksilik olmazsa.
    kendinizi birkac ay ile sinirlamayin lutfen. Ilk uygulamada sasirtici etkiler yasayanlar kadar sekiz dokuz ay sonra suprizle karsilasanlara da rastladik. Beden temizligi nasil olsa yapiliyor bu tarihler size ayri bir kulfet getirmeyecek unutmayin. Stres altinda ve umutsuzca yapmamaniz sonuc almanizi kolaylastirir.
    Limon ve tuz la ilgili olumlu olumsuz yorumlar okudum simdiye kadar. Ama bu yontemle tamamen kurtulani okumadim. Dolayisiyla ben asil meselenin bu maddeler degil dogru zamana tesaduf etmesi oldugunu dusunuyorum.
    En kisa zamanda muhtesem etkiler yasamanizi ve guzel haberlerinizle bizleri de mutlu etmenizi diliyorum 🙂

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close