BAKIM TAKVİMİ

Haziran 2015 Arınma/Detoks ve Diyet Dönemi!

-Kanınızı ilaçların bıraktığı zararlı maddelerden, ağır metallerden ve daha birçok toksik maddeden temizleyin.

Böylece en küçüğü sivilce olan ilgili pek çok hastalığı vücudunuzdan gönderin.
-Ödeminizi atın.
-İncelin.
….
Detaylar için tıklayın.

Tags

Related Articles

4 Yorumlar

  1. sevgili kozmikcim merhaba sizi çok uzun zamandan beri sitenizden takip ediyorum fakat size ulaşmam biraz zaman aldı…sayenizde saçımı ve bedenimi kimyasallardan arındırdım.saçımı kına ile boyuyorum beyazlarım çok fazla olduğu halde hemde…size o kadar çok şey borçluyumki anlatamam..bu deneyimlerimi artık sitenizdede paylaşabilirim…kozmikçim ay takvimini uzun süredir takipteyim fakat bir yakınımın sorunu için tam bir cevap bulamadığımdan size yazıyorum…gelinimiz erkek yiğenimize hamile ve sağlık nedenleriyle sezaryanla doğurmak zorunda kaldı..tabi ben burçlar ve ay takvimi ile ilgilendiğim için benden önerilerde bulunmamı istedi..kozmikçim doğum 22 haziran ve sonrası için doğumu hangi gün ve saatte yapılması anne ve bebeği için daha hayırlı olur…çok acil cevap alabilirsem ben ve anne adayımız çok sevinecek..teşekkürler… özür size ulaşamadığımdan bu başlık altına yazmak zorunda kaldım..

  2. merhaba Kozmik Bakım..daha önce bu sorumu size sormuştum ve yardım rica etmiştim..haziran ayı içerisinde böbrek ameliyatı olmak zorundayım..sizden ameliyat için en uygun gün-günleri öğrenmek istemiştim…yorumum çıkmamış 🙁 ben eski bir izleyicinizim..(kirpik uzatma fikrini paylaşan) yardım edebilirseniz sevinirim..teşekkür ettim FiLiZ

  3. sevgili gül,
    ne mutlu size! çok sevindim.
    22 haziran-1 temmuz arası ay büyüyen fazda olacak malesef. bu durumda ne kadar erken olursa o kadar iyi. yani 2 temmuz günü gerçekleşecek dolunay'dan ne kadar uzak olursa o kadar iyi.
    5-14 temmuz arası ise en uygun zaman dilimi.
    bebeğini sağlıkla ve keyifle kucağına almasını diliyorum:)

  4. merhaba sevgili filiz:)
    geçmiş olsun öncelikle. 6-14 haziran arası uygun olur. hatta 14'üne ne kadar yaklaştırabilirseniz o kadar iyi.
    acil şifa diliyorum <3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close