BAKIM TAKVİMİ

Agustos Ayı Epilasyon Günleri

25 Ağustos  2013 saat
17:35’ten 28 Ağustos  2013 saat 00:57’ye
kadar olan zaman diliminde epilasyon yapabilirsiniz.
(Pazartesi günü 05.00-20:00 saatleri sarası etki daha zayıf olacak! mümkünse bu saatler arasını kullanmayın. 27 Ağustos bu dönemin en güçlü etkilerini taşıyor.)

Ay’ın Boğa Burcunda küçüleceği  bu günler,
epilasyon için Ağustos  ayının en
uygun günleridir. Ayın bu etkisinden faydalanmak istiyorsanız  tüyleri kökten alan bir yöntem
kullanmalısınız!

Tüylerinizin epilasyon sırasında kırıldığını düşünüyorsanız
muhtemelen kuru bir cildiniz vardır. Bu olumsuz durumu en aza indirmek için epilasyon
yapacağınız

bölgeleri günlük kullandığınız bir nemlendirici ile birkaç gün
önceden nemlendirmeye başlamalısınız.

Ay’la Yaşam
kategorisinde yöntemle ilgili bilgileri,
püf kategorisinde bu
tarihlerde ilginizi çekecek başlıkları bulabilirsiniz.

Önceki aylarda yöntemi uygulayanların yorumları için sizden haberler sayfasını ya da istenmeyen tüyler kategorisini ziyaret
edebilirsiniz.

Sadece bu günler için düzenlenen Kozmik Bakım Üyelerine Özel Kampanyayı görmek için tıklayın.

Faydalı olsun:)

Tags

Related Articles

64 Yorumlar

  1. malesef ben 2 gün önce yapmıştım kaçırdım eylül ay ıçin tarih verecek misiniz bekliyeyim sizi takip edeyim öyle yapayım birde kaşlar içinde geçerli mi? teşekkürler.

  2. hülya hanım 4 ve 21 eylül olacak ama henüz detaylı bakamadım. bu günlerden önce sık sık kontrol edin. özellikle eylülün ilk haftası olan bir günlük kısa bir dönem olacak. hatta ta bir gün bile olmayabilir.
    kaşlarınızı da alabilirsiniz ama alınması zorunlu olan kısımları alın çünkü bu tarihler hata kabul etmiyor:)

  3. evet ısırgan kürüme 6 sivilce ile devam ediyorum 😀 …ve epilasyon günlerini bekliyordum ve nihayet :)…şimdi püf noktalarında siyah noktalar içinde uygulama yapılabilir demişsiniz? ne şekilde yapılabilir(oğlum için buhar olayını falan soruyorum) ve manikür yaptırmayı düşünüyorum hem tırnaklar daha uzun süre uzamadan kalır demişsiniz ya yoksa sadece uçlarından biraz keseyimmi? dün saçlarımı boyadım şuan bakmalara doyamıyorum :)daha yumuşak,hacimli ve boya harika görünüyor kırmızıyım,kırmızı 😀 birde şu bacaklarda görünen kılcal damarlar için birşey söyleseniz kurtulsak (tabii sorunlu olanlar için 🙁 ) teşekkürlerrrr

  4. Tşkrler kozmik Takibe devam Hemde tam gaz Çok korkuyorum bu tarihleri yaptırmayacak bişeylerin denk gelmesinden Aman bunu söyledim ya kesin Eylülün ilk alternatifindeki o kısa sğreye bişey engel olur kesin 😀 :))

  5. filiz hanım o kılcal damarlarla benim de başım dertte ama fırsat bulup ilgilenemiyorum.
    manikürünüzü yapabilirsiniz daha uzun sure dayanır.
    ısırgan kürünü uygularken sivilcelenme normal, endişe etmeyin arınıyorsunuz.
    siyah noktalara gelince piyasadaki bantlardan kullanın. duş sonrası uygun olur ya da söylediğiniz gibi buhar yardımıyla gözeneleri açıp siyah noktaları kolayca çıkabilir hale getirebilirsiniz. uygulamanın ardından bölgeye buz masajı yapıp gözeneklerin yeniden kapanmasını sağlayın.

  6. teşekkür ederim 🙂 aslında ben lazer epilasyon yaptırıyorum ama yaptırmadığım yerleri makineyle alıp kurtulacağim ve epilasyondan daha etkili olacağına inanıyorum…epilasyonum son seansım kaldı onu ekim aynda düşnüyorum yaptırmayı peki epilasyon tarihini orada dikkate alayımmı? kökünden çıkarılması gerekli ya o bakımdan merak ettim mümkün oluyorsa uyayım baride son seansdan bari mutlu ayrılayım 🙂 ayrıca kızkardeşimide bilgilendirmek istiyorum ama İrlanda'da yaşıyor…oda aynı tarihlerden faydalanabilirmi? birde karanfil kürü temiz saça uygulanacak ama duştan sonra saçın kuruması gereklimi ıslakken olabilirmi..ay ne çok sordum vala ban sorarken yoruldum hadi bakalım allah size yardım etsin bir süsü soru 🙂

  7. filiz hanım lazer randevunuzu bu tarihlere gore almanız elbette çok iyi olur. lazer de tüylere kökten müdahale demek çünkükardeşiniz de bbu tarihleri dikkate alabilir ancak uygun dönemde son saatlere bırakmamlı saat farkından dolayı.
    karanfil küründe saçlarınızın nemli olması sorun olmaz. duştan sonar saçınızdaki fazla suyu havlu ile alıp ardından uygulama yapabilirsiniz:)

  8. Merhaba kozmikbakim,
    Sana bir sorum olucak: ben kaslarimi yaklasik bir sene önceye kadar cimbiz ile temizliyordum ve düzgün gözüküyordu, o zamanlari seni tanimiyordum 🙂 Seni yaklasik yarim senedir takip ediyorum ve uygulamaya calisiyorum.
    Benim kaslarim ama bir seneden beri cok garip uzuyorlar. Cok daginik duruyor. Bi asagi dogru uzuyor, bi yukari dogru. Hic düzgün durmuyor. Kaslarima jöle gibi bir sey sürmek zorunda kaliyorum.
    Peki ama neden kaslarim daginik uzuyor, tahmin edebilir misin? Acaba zamaninda aya dikkat etmeden kaslarimi aldigimdan mi? Ya da sebepleri nedir? Cevaplayabilirsen cok büyük dertden kurtulmus olurum. Tesekkürler!

  9. Kozmik bakım tarihler için teşekkür ederim. Merakla bekliyordum bu tarihleri..
    Lazer epilasyon tarihimi bu akşama almıştım ama etkilerinin daha zayıf olduğunu yazmışsın 🙁
    Yarına erteletme gibi bir şansım da yok maalesef 🙁
    Epilasyon tarihlerini bizlere daha önceden açıklama şansın var mı ?

  10. epilasyon tarihimi bu döneme göre geçen hafta değiştirtip bugüne aldırmıştım.. çalıştığım için de saat 18:00
    meğer bugün en zayıf etki olacakmış.. bir-iki kere denk getirebildim şuana kadar ve tüylerin zayıfladığını gördüm, belki de öyle görmek istedim bilemiyorum.. 3-4 sefer daha denk gelsem bayağı farkedecekti.. epilasyonumun da son seansı 🙁 yine de küçülen faz olduğu için biraz etki eder değil mi? strese girmemek lazım.
    yarın da çene ve göbek için ip deneyim diyorum madem en etkili gün o bölgelerimde değerlendiririm

    Teşekkürler bilgilendirme için.

  11. sevgili moon zeyna malesef sebebini bilmiyorum.kaşlarınızı alırken duş sonrasını yani cildin yumuşak gözeneklerin açık olduğu zamanı tercih edin ve kaşı çekerken durmasını istediğiniz yöne doğru olmasına dikkat edin. zaman içerisinde normale dönebilir. zaten yapabileceğiniz baska bir şey yok gibi görünüyor.

  12. pamuk prenses ve aslıhank bu günler zaten ağustos ayının en özel günleri.zayıf ya da güçlü etki sadece bu iki buçuk günün kendi içerisinde değerlendirmesi, endişe etmeyin.
    epilasyon tarihlerini yayınlamasam bile yorumlarda sorulduğunda cevaplıyorum zaten. sadece başlangıç ve bitiş saatlerine inemiyorum ancak randevu alacağınız için tam gün kullanacağımız tarihleri veriyorum.
    genellikle böyle notlar düşüyorum ama zaman bulabilirsem!strese girmenize mi sebep oluyorum bunu yaparak diye düşünmeye başladım.

  13. sanırım biz biraz fazla strese giriyoruz evet ama bunun seninle ilgisi yok inan.. Çok teşekkür ediyorum ben kendi adıma ve biliyorum ki blog'unu takip eden birçok kişi çok fazla faydalanmıştır verdiğin bilgilerden. Sen ne kadar özenirsen biz sana o kadar bağlanıyoruz ve fazlasını bekliyoruz.. Yapabileceğini zaten yapıyorsun bundan şüphem yok benim.. Tekrar teşekkürler emeğin için..

    fazla sorumluluk yüklediysek de kusura bakma nolur 🙁

  14. Merhaba kozmik bakım
    ben inan sana söyleyecek söz bulamıyorum çünkü sayende belki 1yılda katedeceğim yolu 6ayda katettim çok teşekkür ederim kısa zamanda kurtulacağım inşaallah tüylerimden :)bide artık arkadaşlarımda buna dahil oldular:)
    çok sağol iyiki varsın.ve yine epilasyon randevum için tarihler gerekli onun içinde mail atmıştım sana.lütfen mailimi cevaplarmısın çünkü yarın randevum:(
    çok ama çoook teşekkürler Allah razı olsun senden okadr dua alıyrsunki verdiğin bilgilerle:)

  15. Merhaba bende kaçgündündür bu tarihleri bekliyordum hemen yarina randevumu aldim.Araliklarla takipteydim ama son 3 seferdir sıkı takipteyim ve bacaklarimdaki tüylerde azalmalar var sayende kurtulucaz bu kıl tüyden.2 seferde özel bölge ve koltuk altimda uyguladim koltukaltimda pek fark yok ama özel bölgede azalma ve incelme var bunlari paylasmak istedim 🙂 tekrar teşekkür ederim kozmikçim ve varislerle ilgili bir yazi bekliyorum bende lütfen onada zaman ayır .

  16. merhaba kozmik bakım, limon suyu ve sarımsak kürünü yaptım ama içemiyorum. sarımsak yağı içiyormuşum gibi oluyor hiç böyle beklememişim. iki kavanoz yaptım isteyene vereceğimi söyledim ama içemem dediler. ben de emeklerim boşa gitmesin diye (çünkü çok titiz hazırlamıştım) içmeye karar verdim sulandırdım olmuyor, bir kaç kaşık içiyorum bende faydası olur mu? ya da yemekten az önce falan içsem en azından geçiririm yemekle. en azından az da olsa faydalı olsun istiyorum. kılcal damarlarımla ilgili sorunlarımdan dolayı ve kistlerim varsa ben bilmeden gitsin diye istemiştim.

    maya ve karanfil kürü yapmaya devam ediyorum. sonuçlardan gayet memnunum. yeni saç çıkıyor mu bilmem ama dökülmem günde 50 tel (tahminim) falan azaldı. maya yaptığım zaman duşta boyamın daha çok aktığına bir kaç kez daha şahit oldum ama devam ediyorum, dökülmemesi beslenmesi daha önemli. no poo için şu an cesaretim yok çünkü saçlarım kuru ve yıpranmış, bir sürü maskeyle güzel görünebiliyor, araştırmaya ve sana gelen yorumları okumaya devam ediyorum.
    malum okul başlayacak, koşuşturmalar stresler.. bu kürleri maskeleri şimdiki titizlikle yapamayacağım. ne kadar süre devam etmem gerekiyor, özellikle saçlarım için? ben kürleri bırakınca saçlarım da beni bırakmasın.
    sivilceler için kükürtlü sabun, sivilceli veya çıkması muhtemel yerlere duşta uyguluyordum en son çaremdi kremlerden sonra ve şu an hiç sivilce sorunum kalmadı, sadece adet dönemlerimde bir kaç tane. bunu da paylaşmak istedim.

    emeğine sağlık kozmik bakım 🙂

  17. Kozmik bakım hayır tabiki tatlıım strese falan girmiyoruz 🙂
    Yorumlarında verdiğin tarihleri yakalamaya çalışıyorum ben zaten 🙂 Aradım yarına ertelettim.. Şansıma boşluk varmış. Olmuşken tam olsun barii.. 🙂

  18. aslıhank sorumluluğu paylaşamadık sizinle:) balık burcu etkileri görüyorum sanki sizde de:)

    yazmasam daha mı iyi olur diye düşündüm sadece:)

  19. pasaklı matmazel kürü içmeye çalışın içebildiğiniz kadar. ama yemeklere çok yaklaştırmayın. aslında çok kötü değil tadı ama sizing tamak tadınıza çok tersdemek ki.
    kürleri şikayetleriniz azalıp sorununuzu düşünmemeye başladığınızda azaltabilirsiniz. ikş hafta aralıklarla yaparsınız koruyucu olarak.
    kükürtlü sabun önerisi için teşekkür ediyoruz:)

  20. bioder in yüz serumunu aldım eve gelip açınca içim sızladı resmen tester ürüne para vermişim gibi hissettim 😀
    umarım işe yarar şayet yararsa bioder ürünlerine boğacağım kendimi

  21. kozmik bakım ben sana teşekkür etmek istiyorum aylar sonra tekrar.
    bugünde hallettim senin verdiğin tarihleri epeydir bi senedir filan kullanıyorum. gecen ayda verdiğin tarihte yaptım ama bi anda tüyler çıktı ben çok şaşırdım neden böyle oldu aceba etki etmedi diye ümitsizliğe kapıldım.
    ama sonradan farkettim ki baya ince ve açık renk olarak çıkmış tüyler güçsüzleşiyorlar giderek farkedebiliyorum bunu.
    insallah bu ay da herkese faydalı olur.
    emeklerin için çok teşekkürler.

  22. kozmikçimm süpersin gercekten elıne emegıne saglık senınde bıldıgın gıbı 2 yıl kadar bır suredır senı takıp edıyorum ve verdıgın bılgılerle cookta guzel yol katetmıs durumdayım. batıklarımla basım dertteydı ama onlarında cozumunu buldum kızıma kullandıgım pişik kremıyle bebekk gıbı bır bacaklara sahıp olmaya basladım marka vermek ne kadar dogru bılemedıgımden yazmıyorum ama sorun olmassa markasınıda yazacagımm herkes faydalansın :)) herkese guzel gunlerr

  23. kozmikcim eylül ayının 4ü epilasyon günü sanırım
    peki saatini şimdiden söylemen mümkün mü tatile çıkıcam da
    o güne uydurmaya çalışıyorum umarım sabah erkenden olur
    şimdiden teşekkürler…

  24. Gerçekten geçen ayın etkisi çok güzeldi Artık bitiyor diye düşünecektim nerdeyse İnşlh her ayın etkisini öyle net olur
    Kozmikcim son günlerde ne düşünüyorum yazayım sana
    Allah nasip ederde bir kızım olursa o zamanlarada Kozmik bu bloğu bırakmış olursa ben kızım için bu günleri nasıl tayin ederim diyorum 🙂
    Ve zaman zaman bu kıza ben nasıl dua etsme acaba diyorum 🙂 Allah gönlünün muradını versin hayırlısıyla inşlh

  25. ohh super ozaman cnm hemen soyluyorummm hametan kremmm kesınlıkle denemenızı tavsıye edıyorum pomad olmuyo ama kremı olucak ben agdadan 3 gun oncesınde banyoda kese yapıp yatmadan suruyorum ve agdadan sonrada her gece 3 gun boyunca suruyorum cok etkılı oldu bende umarım sızlerede yarar

  26. "pamuk prenses ve aslıhank bu günler zaten ağustos ayının en özel günleri.zayıf ya da güçlü etki sadece bu iki buçuk günün kendi içerisinde değerlendirmesi, endişe etmeyin.
    epilasyon tarihlerini yayınlamasam bile yorumlarda sorulduğunda cevaplıyorum zaten. sadece başlangıç ve bitiş saatlerine inemiyorum ancak randevu alacağınız için tam gün kullanacağımız tarihleri veriyorum.
    genellikle böyle notlar düşüyorum ama zaman bulabilirsem!strese girmenize mi sebep oluyorum bunu yaparak diye düşünmeye başladım. "

    sevgili kozmik, verdiğin günler içinde daha etkili günleri belirtmeyi ihmal etme lütfen. ben müsait olunca o vakitlerde yapıyorum ve daha etkili oluyor. bulamassam diğer günleri tabiki yaparım.

  27. cevahirx çok teşekkür ederim, bu manevi desteğiniz o kadar anlamlı ki benim için. çoğu zaman bu sayede altından kalkabildiğimi düşünüyorum çoğu şeyin.
    geçmişi ve geleceği çok düşünmeden ana odaklanmak lazım:) ben sizi nasıl bırakırım artık:)sağlığıma dua edin, bu ara beni çok zorluyor:)

  28. sevgili şeyma çok teşekkür ediyorum, kullanımıyla ilgili de detay vermişsiniz ne güzel. bunu en kısa zamanda püf kategorisine alacağım. unutursam hatırlatın lütfen.

  29. editor, her ay mümkün olmuyor ama olduğu aylarda mutlaka veririm. geçen ay ve bu ay bende farklı alternatifler denemeyi bıraktım ve sizlerle uyguladım. geçen ay çok güzeldi, inşallah birçoğumuz o aralıkta uygulama fırsatını yakalamıştır.

  30. sol bacağımın bileğinde önceden kalma 7 8 tane kahverengi batık lekesi var geçmiyo bir senedir böyle ağda yapınca da güzel durmuyo leke olduğu için hametan buna da iyi gelir mi acaba ?

  31. bu arada hastalığım gecikti hem ağustos tarihini uyguladım hemde eylül tarihlerini kaçırmadan uygulayacağım 7 aydır hiç bozmadan devam ediyorum çok da etkisi var pes etmek yok 🙂

  32. selamlar kozmik bakım. Ben tam 1 yıldır tarihleri düzenli takip ediyorum. Gerçekten olumlu sonuçlar alıyorum her geçen ay. Geçen sene ilk zamanlara göre neredeyse yarı yarıya azalma oldu tüylerimde. Fakat eylül ayını atlamak zorunda kalacağım maalesef =(( 30 eylülde şehir dışına çıkmam lazım bir iki gün önceden ağda yapsam yasaklı günlere denk gelir mi acaba ?

  33. erhaba ayşegül hanım:)
    endişelenmeyin, şehir dışına çıkmadan once epilasyonunuzu yapabileceksiniz:) birkaç gün içinde uygun tarihler blogta olacak, programınızı yapabilirsiniz.

  34. beste hanım konuyla ilgili ay'la yaşam kategorisinde detaylı bilgi bulabilirsiniz. sayfanın en alt kısmına inin. bunun dışında çarşamba günü öğleden önce eylül epilasyonu için etkili günleri yayınlamış olurum.
    faydasını en kısa zamanda görüp paylaşmanızı diliyorum 🙂

  35. kozmikciğim,
    bir sonraki günlerin 4 eylül akşama doğru başlayacağını ve kısa süreceğini belirtmişsin, acaba ertesi gün öğleden sonraya kadar devam edecek mi öğrenebilir miyim? ona göre randevu alacağım.
    emeğin için teşekkürler :*

  36. kozmik bakım sayfada yayınlamamışsın eylül ayı için olan tarihleri yorumlarda bi 3-4 eylülden bahsediliyor herneyse herhalde kaçtı ve onun dışında benim aklıma takılan bir soru var bu tarihleri hesaplarken ayın başak oğlak ve boğaya denk geldiği günleri alıyoruz ona göre hallediyoruz işimizi öylemi ???

  37. şule hanım kaçırmadınız endişe etmeyin. yarın sabah anasayfada olacak eylül ayının her iki seçeneği de. şu an yarınki yayınları hazırlıyorum.
    söylediğiniz gibi toprak grubu burçları dikkate alıyoruz ancak büyüyen ay fazını kullanmıyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close