CİLT BAKIMIGÜZELLİK

Tırnak Bakımı

Tırnaklarınız çok çabuk uzuyor ve şeklini kaybediyorsa birde epilasyon günlerinde kesmeyi deneyin! Daha yavaş uzadığını ve şeklini uzun süre koruduğunu göreceksiniz.

Etkili sonuç veren epilasyon günleri için tıklayın.

Tags

Related Articles

22 Yorumlar

  1. Bunu hep düşünmüştüm hatta sana soracaktım. Yorumlara baktım da, benim gibi düşünen ne çok varmış. 🙂 🙂 🙂
    Teşekkürler KOZMİK BAKIM. 🙂

  2. aslında bundan daha önce de bahsetmiştim ben size.iki yıl önce parmağımdan bir ameliyat olmuştum ve bu dönemde tırnak kesmenin acı vereceğini tahmin ettiğimden bu yöntemi kullanmıştım. sonrasında yeri geldikçe bahsetmiştim bundan.gözlerden kaçmış demk ki:)

  3. Tırnak kesmeyi hiç sevmeyen fakat uzun tırnaktan nefret eden biri olarak, 4-5 günde bir tırnak keserken, verdiğin bu bilgi sayesinde tam 14 gün tırnak kesmekten kurtuldum. 🙂

    Çok teşekkür ederim Kozmik Bakım. Bundan sonra epilasyon günleri aynı zamanda benim tırnak kesim günlerim olacak. 🙂 🙂 🙂

  4. stbm tırnaklar için dax sulphur'ü öneriyorum.bulabilir misin bilemiyorum.benim de çok uzun zamandır aklımda olan bir ürün bu ama bulamadım henüz.vimjo da satışı var, ancak onlar sadece istanbul içine gönderim yaptıkları için ben ulaşamadım bir türlü.

  5. kozmik bakımım 🙂 yazını görünce baktım ne olduğuna benimde tırnak yapım iyidir aslında ama bazen çukurlaşmalar oluo uzadıkça sanki belkide yanlış manikürden 🙁 arattırdım dax sulphur'ü tekin acarda satışı gözüküyor ve eczane sitesinde var ayrıca saç tırnak bakımı yazmışlar saç kısmını çözemedim ben :

  6. teşekkür ederim bu bilgi için.
    evet doğru saç için de kullanılan bir ürün.keratin bakımı yapıyor çünkü. hatta saçlara kullanırken otomatik olarak tırnak bakımı da yapılmış oluyor:)

  7. bilginiz olsun istedim. dax sulphur'ü bu adresten sipariş ettim. uzun uğraşlardan sonra stok sıkıntısı olmadığı bir site bulabildim.

  8. Kozmikcim, hızlı uzasın istiyorsak ne zaman kesmek lazım peki? tırnağımın yarısı etten ayrıldı, acıyor ve her yere takılıyor, hızla uzayıp düzelmesi lazım 🙁

    1. nln şimdi küçülen ay fazındayız geçen haftaki kadar çabuk uzamaz ancak hemen kesmenizi tavsiye ederim. oğlak burcuna geçmeden keserseniz nispeten daha hızlı uzayacaktır:)

  9. filiz filiz hanımın yorumu:
    …ve ayrıca geçen ay aynı gün manikürümü kendim yapmıştımki aslında sadece 3 gün önce yaptırdığım halde hemen etlerim merhaba demişlerdi ama sonucum şuan süper üstelik bulaşık makinam arızalı elimde yıkıyorum ve eldivensiz yıkadım 27 ağustosda yaptığım manikürüm hala duruyor bu benim için mucize çünkü en fazla ne kadar korusamda bir hafta dayanırdı!!!!!!….

  10. Merhabalar kozmik tekrar peki manikurun uzun sure dayanmasini istiyorsak ama tirnak uzun olsun istiyorsak napmaliyiz? Az sonra epilasyon gunune geciyoruz diye manikuru yapicam ama uzasin diye buyuyen ay fazlarinin nesini secmem gerekir :)) boyle sanırım değil mi

  11. Bir de komple tum manikuru mu buyuyen ikizlerde yapmam gerekir yoksa sadece kisaltma islemini yapip manikuru epilasyon gunlerinde de yapmaya devam etsem olur mu?

  12. manikür için küçülen ay fazı daha uzun sure kullanım sağlar. tırnaklarınızın hızlı uzamasını istiyorsanız büyüyen ay fazında kesmelisiniz. tercihinize gore ayarlayın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Close
Close